Printable View
Alıntı: Originally Posted by batu34 Abi benim olay, ortada ufaktan bir şey olsun. :) Sizin olay ise , bilginin zekatı :) Kim zekat verirken 1 tl si geri istemiş. :evil: Batuhan Ahahaha dostum senle iletişimi koparmayalım. Gelecekte potansiyel büyük sende...:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Cevap veriyorum hocam 24 İtiraz ediyorum... :evil: Batuhan
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Cevap veriyorum hocam 24 Oooo Dandanakan hocam dış kulvardan atak yaptı... :bravo:
Soruya cevap bulalım diye uğraşırken endex çuflamış:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Soruya cevap bulalım diye uğraşırken endex çuflamış:kahkah: ooooooooooooo, uğraşlar falan verilmiş, ben saniyesinde söyledim cevabı.. Bileydim bende abecüsü getirir teker teker hesaplardım :kahkah: Sizin cevabınız 18 di Hocam.. Olmadı çarpım tablosunu yamulttunuz :evil: Batuhan
Alıntı: Originally Posted by obblomovv Oooo Dandanakan hocam dış kulvardan atak yaptı... :bravo: İtiraz ediyorum sorunuz eksik. Burada cevap 12 de çıkar.. :whistling: Batuhan
Alıntı: Originally Posted by batu34 ooooooooooooo, uğraşlar falan verilmiş, ben saniyesinde söyledim cevabı.. Bileydim bende abecüsü getirir teker teker hesaplardım :kahkah: Sizin cevabınız 18 di Hocam.. Olmadı çarpım tablosunu yamulttunuz :evil: Batuhan 24 dedim Batu sen hangi masada oyundasın:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by batu34 ooooooooooooo, uğraşlar falan verilmiş, ben saniyesinde söyledim cevabı.. Bileydim bende abecüsü getirir teker teker hesaplardım :kahkah: Sizin cevabınız 18 di Hocam.. Olmadı çarpım tablosunu yamulttunuz :evil: Batuhan Oooo kavgada söylenmeeezzzz.... :kahkah: Dandanakan hocam yeni nesil böyle hep... :whistling: Tekrar edeyim...: Endeks 100.608 üzerinde kaldığı sürece vakay-ı adiyeden.