2,37 kırılmalı, onayı için 2,42 den işlem görmeli.
Printable View
2,37 kırılmalı, onayı için 2,42 den işlem görmeli.
Valla ben yönetim kurulundaki soyadlara baktım sanki baronlar toplantısı varmış gibi geldi.Yapılan işler de şu ara mükemmel.Bence artık 5 den aşağı durmaz bu kağıt ,yıl sonuna kadar 4 lü 5 li rakamlar normal gelmeye başlar.Daha üstünü bilemem benim ufkum bu kadar:))))))))))
Emmi tek olsa daha çok korkarım da kızları da ortak ,damatlar var,allah kardeşi kardeş yaratmış keselerini ayrı yaratmış, bakın aksa da dinçkök kardeşlerin kavgalı olması şirketi borsanın en şeffaf kağıdı haline getirdi.Bu kızkardeşler birbirlerini denetler diye düşünüyorum,şeffaflık açısından bu da belki pozitif etkiliyor olabilir.Emmi yaşlandı artık, ortalıkta da yok ,sanmam ki holdingte çok etkisi olsun o uzaktan denetimle meşguldür.
0.50 den 2 in üzerine çıkan akenerji. Devamlı zarar yazan bir şirket.bugunde tavan olmuş. Peki dohol. Bu kadar çok hikayesi var kasa nakit dolu. Son dönemde kärlar iyi. Ama genede bı akenerji kadar olamıyor. Bu borsa acayip bir yer
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğan Holding in En çok hoşuma giden Sektörü Enerjiye ve Marina ya yaptığı yatırım.
Yakında çalı dibine paket servis başlayacakmış :) :) :)