Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc Hee anladım İyi olur biraz düşsün de şöyle rahatça mallanak :kmk: Dün kapanışa yakın Tüpraş almıştım bu sabah onları sattım. O kadar bugünlük :kmk: Yarında eksi olabilir 105 görülür.
Mert üstad kayboldu. Çocuğa sahip çıkın. Ezdirmeyin. Emmi Mert'i sever.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Tecrübeli varsa aranızda organize etsin. Benim bilgim yetmez o işlere. O zaman bir bilene sormak lazım üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Mert üstad kayboldu. Çocuğa sahip çıkın. Ezdirmeyin. Emmi Mert'i sever. En son AIS ve YFV'yi satıyordu :)
Doktor Selçuk da gitti Whats app.tan sebepsiz yere engelledi..sohbetimiz gayet iyiken.. başka da haberim olmadı
Alıntı: Originally Posted by aydinc Doktor Selçuk da gitti Whats app.tan sebepsiz yere engelledi..sohbetimiz gayet iyiken.. başka da haberim olmadı webster'la dr aynı kişimi yoksa:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by myfinans webster'la dr aynı kişimi yoksa:kahkah: Batman da yok :kahkah: acaba Webster DrSelcuk Batman aynı kişiler mi :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc Batman da yok :kahkah: acaba Webster DrSelcuk Batman aynı kişiler mi :kmk: Hah bak oda doğru.:)