İçersinde faizli enstrüman bulunduran her fon buna hisse fonda dahil. Hafta sonu fiyat hesaplamasına faizli enstrümanın 3 günlük faiz getirisini dahil ederek fiyat açıklar. Borsada işlem gören enstrümanlar için Cuma kapanış fiyatları baz alınır.
Printable View
yazıda şuda var > değişken piyasa trendlerine göre aktif olarak belirlenir.
ve altta'da farklı finansal çeşitlendirmelerde kullanılabilir diyor.
bahsettiğimiz fon DEĞİŞKEN.
bu aynı şuna benziyor defans oyuncususun önüne pozisyon gelmiş ben forvet değilim sorumlu değilim nasıl olsa vadetmedimde deyip gol atmamaya benziyor , önüne pozisyon geldiğinde değerlendirmesi gerekiyordu biraz.
çünkü o kadar açıktıki ertesi gün çok fazla yükseliş olacağı.
neyse nasıl olsa çıktım artık :) bugün son kez ne getirecek görücem. :)
dostum ppfler ve ozel sektorla hatta bazisi aslinde gunluk veriyor hatta hafta sonu
cok basittir sen bak ziraata bugun 0.025 verdi pazartesi 0.075 civari verecek. ppf aslinde her gun kar yaziyor hatta hafta sonu da kar yaziyor.
ama baska fonlar degisken hisse vs bunlar cuma ne oldu aynen pazartesi yansiyor ve gunluk getiri anlami yok hafta sonlari.
üstadım, bu durum fonun tamamen Avrupa sıtandartlarında bir profosyonellikte yönetildiğini gösterir. borsacılar şunu söylüyorlar: son zamanlarda borsada hep daha küçük ve spekilatif hisseler yükseldi ve çok ciddi pirim yaptı. büyük kâğıtlar bu yükselişe fazla katılamadılar. dolayısıyla bundan sonra olası yükselişlerde daha çok büyük hisseler ön plana çıkacaktır. demek ki adamlar kaymağını yedikleri ve yeterince kâr aldıklarını düşündükleri hisselerden yavaş yavaş çıkıp yeni beklentilere yelken açıyorlar.