Printable View
Alıntı: Originally Posted by Batman 150 puan olabilir yuvarlak rakamların psikolojik etkisinden ötürü Arkadaşlar banka faizlerinin 14.75 olması için MB faizi ne kadar arttırması lazım ben hesaplayamadım da
Alıntı: Originally Posted by iyimser Arkadaşlar banka faizlerinin 14.75 olması için MB faizi ne kadar arttırması lazım ben hesaplayamadım da 450 baz puan mı?
Alıntı: Originally Posted by Batman 450 baz puan mı? GLP 150 baz puan artması lazım onu biliyoruz
590K Vakıfbank Özel 12.75
Alıntı: Originally Posted by iyimser GLP 150 baz puan artması lazım onu biliyoruz o zaman neyi soruyorsunuz anlamıyorum bir de tavra bakın yardımcı olmaya çalışan birine karşı
Alıntı: Originally Posted by Batman o zaman neyi soruyorsunuz anlamıyorum bir de tavra bakın yardımcı olmaya çalışan birine karşı Bankalar GLP ye göre faiz vermiyor da ondan sordum muhterem alınma hemen
Oyle doğrudan bir ilişki yok. Ki zaten para politikası tek elden yönetilmiyor artık. Anormal bir durum var. Adı: Aktif Rasyo Gevşese de var malesef. Alıntı: Originally Posted by iyimser Arkadaşlar banka faizlerinin 14.75 olması için MB faizi ne kadar arttırması lazım ben hesaplayamadım da
Alıntı: Originally Posted by iyimser Bankalar GLP ye göre faiz vermiyor da ondan sordum muhterem alınma hemen sıkıntı yok hepimiz aynı gemideyiz zararımızı yardımlaşarak azaltmaya çalışıyoruz maalesef.