Kapanan Beykoz kundura idi,adlarını karıştırmışım.
Beykoz kundura, eski fabrika binaları film stüdyosu olmuştu.
https://www.beykozkundura.com/hakkimizda
Printable View
Kapanan Beykoz kundura idi,adlarını karıştırmışım.
Beykoz kundura, eski fabrika binaları film stüdyosu olmuştu.
https://www.beykozkundura.com/hakkimizda
TUSAŞ: "Test uçuşu yapan Hürkuş uçağımız Ankara Beypazarı bölgesinde kaza geçirdi, 2 pilotumuzun sağlık durumları iyi." -AA
Kaynak : Anadolu Ajansı
bende ayakkabı sektöründen gelıorum baba mesleği idi şimdi biladerle sürdürüyor...ayakkabı tabanı üretimi en karlı meslekti eskiden oyuzden bayrağa ilgim devam ediyor...Ziylan tabanları vardı şimdi flogart diye perakendeye geçti..tban işinden zengin olan bir firmadır..
Rekabet Kurulu, Bozankaya'nın 10,5 metre ila 25 metre arasındaki elektrikli otobüslere ilişkin teknoloji ile fikri ve sınai mülkiyet haklarının Karsan'a devredilmesi işlemine izin verdi
Rekabet Kurulu (RK) internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Karsan) ile Bozankaya Otomotiv Makina İmalat İthalat ve İhracat A.Ş. (Bozankaya) arasında 20.05.2020 tarihinde akdedilen Teknoloji Transferi ve Fikri ve Sınai Mülkiyet Haklarının Devrine İlişkin Sözleşme ile Bozankaya'nın ürün gamında yer alan 10,5 metre ila 25 metre arasındaki elektrikli otobüslere ilişkin teknoloji (bazı unsurları hariç olmak üzere) ile fikri ve sınai mülkiyet haklarının (marka hakları hariç olmak üzere) Karsan'a devredilmesi işlemine izin verildi.
Ben Tancadan biraz biliyorum,Tanca parayı peşin tahsil eder malı sonra gönderirdi.
Ayakkabı imalatı dünyanın en zor işlerindendir.(çocukluğumda yaz tatilinde ,İzmir arap handa 3 ay bayan zenne üzerine çalışmıştım)
1 takım 7 çift ayakkabıdan oluşuyor,4 mevsim farklı modeller,renk,bayan,erkek,çocuk,spor,abiye,fantezi ,bot,,terlik vs derken çok çeşit ürün var.Allah yardımcıları olsun.
ankarada eğitim uçağı ( hürkuş ) düşmüş.
2 pilot ( paraşütle atlayarak kurtulmuş ) hastaneye kaldırılmış fakat durumları iyi.
bu arada sabahki olayı görüştüm aracı kurumla mc farklı bir durum yapılan işlem ile mc kurtarılamıyormuş.
her halükarda para yatacak yada işlem kapanacakmış bilginize
Halkb ne zaman artı 5. 6 olsa o gün endex ekşi 2._ 3 arası oluyor bakalim bu gün de olur mu ytd.