Nasıl niye acaba ? Ben niye oldugunu bilmiyorum .ben bedava kredi ile ne dolar ne altın aldim .
Printable View
Pandemide millete faizsiz kredi dağıttılar...Ondan önce de damat döneminde benzer şeyler yapıldı , O dönem bir musahabeci arkadaş millet bedava para bulmuş Lüx ev ve Lüx araba alıyorlar demişti..Yani kısaca piyasa koşulları ile oynarsanız milletde parayı bu tarz ürünlere yatırır...
Kazakistan meselesi çok ciddi bir konu ; adamlar o kadar zenginliğin içinde yaşarken halka bu zenginlik yansıtılmamış hep elinde gücü olanlar malı götürmüş çocukları avrupada saraylar alıp keyif yapıyormuş..Siz böyle bir sistem kurarsanız mutlaka biri de fitili ateşler...
Neyse hakkımızda hayırlısı
size kestane diyarı merkezden sesleniyorum ne kadan şeyiniz varsa bozdurun ne kadan öbür şeyiniz varsa bozdurun ne kadan sarışınız varsa bozdurun görmüyor musunuz gözlerimdeki ışıltıyı kıpır kıpır oldum bak şindi lan biz bişey yaptık mı yok siz bozduracaksınız kurtulacak benim şirket yoksa siz sadece maaşınızı kaybedersiniz :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Bak o doğru,içeide 1000 dolar bile alamıyorlar,Avrupada 8-15000 euro,benim yeğenimin biriside uzman,damadımın kardesi cerrahi uzmanı vs,bunlara dedikleri eski uzmanları basıp buradan gidin burada hayat yok devamlı emek hırsızlığı var+baskı şiddet,aynen yazdığınız gibi bu gidişle uzman bulamaz hale geleceğiz,rakamlara göre 10.000 üstü sağlık mensubu dışarıya uçmuş,attıkları tvit ise ülkemden aldığımın 10-15 katı diyorlar:notr:
nalet çekirgeler..
gıda istifliyorlar.
China hoards over half the world's grain, pushing up global prices/Prepares for famine?
https://www.youtube.com/watch?v=_VNibWsCjxo
İşte bu yüzden çok yakın zamanda devlette pratisyenlere ancak muayene olurken özelde uzmanlar proflar binlerce tl isteyecek. Çözüm tamamlayıcı sağlık.
Bilim kurulu üyesi Prof Dr Serap Şimşek Yavuz : omicron’un İstanbul’da 1. Haftası bitti 2 hafta sonra ortaya çıkıyor su an yatışlarda bir kıpırdanma var ama önümüzdeki süreçte esas durumu göreceğiz . Vaka sayısının daha da artacağını ön görüyoruz . Bu şekilde devam ederse günlük vaka sayısının 250 bine ulaşması pek sürpriz olmaz