ASELSAN yabancı oranı 24 Ekim 2023 % 26,68. 25 Ekim 2023 % 27,07.
Fark % 0,39. (Kaynak İş Yatırım).
Printable View
ASELSAN yabancı oranı 24 Ekim 2023 % 26,68. 25 Ekim 2023 % 27,07.
Fark % 0,39. (Kaynak İş Yatırım).
Ulen İş Yatırımdan işlem yapan kimsin bir bilsem ağzıma geleni saydıracağım. Ancak bu kadar k.hpece işlem yapılabilir yani.
Madem satmaya çok meraklısın.Niye alışlar varken satmadın. Alışların kesilmesini bekleyip 3-5 lot satışla bir de robotlarla beraber tahtayı her seferinde niye aşağıya sürüyorsun?
Gerçekten SPK & İMKB lütfen artık ceza verin şu işlemleri yapana bizde kim yapıyor bilelim.
Çatır çatır mal toplanıyor tahtada gerçekten buna rağmen bu işleri nasıl beceriyorsunuz ders kitaplarında okutulur.
Hisseyi en az 3 aydır gereksiz bir şekilde bir bantta tutuyorsunuz. Ne yapsanız nafile bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.
Guya yabancı cikisi var diyosun ama 1 haftalik takasa bakinca citi takasi arttirmis
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASELSAN yabancı oranı 26 Ekim 2023 % 27,61. 25 Ekim 2023 % 27,07.
Fark % 0,54. (Kaynak İş Yatırım).
Artık gün içi bakanı yanıltmak için takası nasıl saklayacağınızı bilemez oldunuz. Bak bunlar daha iyi günleriniz gerçekten.
o kadar çok heveslendiğim kağıdı 2 ay tutabildim.35 tl maliyetli kağıtlarımla dün 5000 lot tamamı 42 tl den vedalaştım.
türkiye de borsanın artmasının veya düşmesinin şirketlerin gidişatından çok ülkede insanların 2 dudağı arasında olduğunu unutmuşum.ortalık sakinleşene dek girmeyi düşünmüyorum.
ortalık sakinleşince ise sattığımın 2 katını alarak uzun vadeli yatırımcısı olmaya devam edeceğim.
Neyi başardığının yatırımcıya katkısı yok, bu hisse açık ara borsadaki en kötü kağıt, aselsanın yönetici kadrosunun desteğiyle 5 yılda
yatırımcına göstere göstere tecavüz etti.