Printable View
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Lönkcülerin yanına geçtim dayucuğum Hangi deniz desin
Alıntı: Originally Posted by şahit hayallerim vardı üjj yüzlü rakamlarlan raks edecedik, şimdi devreleri yanmasın diye dua ediyoz. asdasds. :he: Çok pis cakacaklar gibi
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Çok pis cakacaklar gibi gapi vardı. bide obo gibi bişi yaptı. amma öyle beleşe yedirmezler, bilançoya kadar burdayız. :he:
yok satılıyormuş araplar almışmış turkcelll i... malı böyle geçirdiler...
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Çok pis cakacaklar gibi Şahit abi altına zıcar napıyon ya, büüüle şeyler denir mi :he:
Alıntı: Originally Posted by çıtak taciz etme... aşşaya kadar seni üperler demiştim değil mi ? (biriside... üste tecavüz ederler dediydi ) https://i.hizliresim.com/adye413.png 733700 lönkledim ama orta bolingerede tecavüz ediyor hayvan 733850 den kapatabilirsem flatleyimde... tekrar bi hesap yapayım bugün 3. sıçrayışım :oleyo: yine yırttık PALA'nın giyotininden 725700 ilaveler ile 730500 maliyet... 731300 flat
Derin bir düzeltme için Kuş'u sağlam vurması lazım. O da zor görünüyor.
Alıntı: Originally Posted by çıtak bugün 3. sıçrayışım :oleyo: yine yırttık PALA'nın giyotininden 725700 ilaveler ile 730500 maliyet... 731300 flat Yaaa millet ne güzel vurup döndürüyor biz gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kala kaliyoruz.😭