Aziz Nesin bile bu kadarını tahmin edememiştir.
Printable View
Bence Zincirlikuyu, Aşiyan, Eyüp için o fiyatlar normal yer yok deniyor. 4 kişilik yer hiç yoktur.
Hasdal'da fiyatlar nasıl acaba.
İnsan yaşarken ailesi için mezar yerini almalı.
Ppk sonrası ciddi volatilite olur.
Testere piyasası tam da bu. Sağlam hisse seçmek gerek eğer malda kalma konusunda ısrarcıysak.
Bende olanları yazmıştım, dün akşam halk üstüne bugün vakıf ekledim. Bunlar sadece seyahatlik. Konfor sağlıyorlar, sonrası favorim belli. Bakalım kısmet.
Aslında bu mezarlık işleri tekrardan bi gözden geçirilmeli, çok katlı mezarlık sistemi yapılırsa yer sıkıntısı çekilmez ama belediyeler henüz görmüyor gelecek sıkıntıları, oysaki bir 50 sene sonra adam gömücek yer bulamayacaklar ve şuanki Bosporus abinin inkinde gösterilen fiyat gün gelicek çok ucuz kalıcak ve keşke o gün alsaymışız diyecekler
Benim tahminim mevcut santrali olanlar lobi yapıyor yenilere lisans verdirmiyor.
Trafo kapasitesi yok vs denip işler sürüncemede bırakılıyor.
Falanca tünel yapıldı şu kadar karbon tasarrufu oldu, seyahat süresi şu kadar kısaldı deniyor genelde fizible değil.
Enerji hemen dış açığa faydası var, trafo ve elektrik hatlarına daha fazla öncelik verilmeliydi.
Mezara para vermem ama mezarda rahat etmek için,yaşıyorken para harcamak lazım(sadaka-yardım vs.):)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...23#post6558923
Sayın Culpable :)
Olmamış gene :one::kahkah::notr::rules: