Son 3 hafta içerisinde yaptığım hesaba göre döviz alsaydım 175K, şu halde bile borsada garanti bankası alsaydım 50K artıda olacaktım mevduata göre
Biz mevduatçıları çatır çatır ayakta ......
Printable View
Son 3 hafta içerisinde yaptığım hesaba göre döviz alsaydım 175K, şu halde bile borsada garanti bankası alsaydım 50K artıda olacaktım mevduata göre
Biz mevduatçıları çatır çatır ayakta ......
Is artik faiz artirmakla cozulmez. Risk primi sanki kriz oluyormuscasina yukseliyor. 1000 baz alti faiz artisi zaten ise yaramaz. Enflasyon sene sonu 20 ustu hatta 25 ustu gelecek. Acı recete kesilmezse (ekonomik kuculmeye gidilmezse) dis siyaset duzeltilmezse, imf ile bir an once masaya oturulmazsa bu isin sonu facia. Sallanan sirketler batmasin diye ulkenin ekonomik bunalima suruklenmesine izin verilecek anlasilan. Yazik.
Asgari ücretin dolar karşılığı 288 dolar Euro karşılığı 250 Euro
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Powerpc'nin ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı.
TL. ve Mevdauat faizleri Dolar karşısında çöp oldu.
Kendisinden " TL. ve Falz " öngörüsünü almak isterdik.
Sabahtır dolar almak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Şimdi aniden bir mahkeme kurulur takkada Papazı bıraktık der. Gerçekten hükümet çok kestirilemez oldu. Hatta gece yükseleceğine %99 ihtimal veriyorum ama belli olmaz adamlar çılgın gece bile mahkemeyi kurabilirler. Elimdekiyle kalakalırım. Aracı kuruluşu aradım bugün bu dolara stop-loss falan koyamazmıyız diye. Spot da yok future da var dedi. O future olayına da benim kafam basmadı. Stop-loss olsa yine girilir ama bu şekilde ekrandan ayrılıp tuvalete gitsem dönüşte ne olacağı belli olmaz
enflasyon 40
2 yıllık tahvil gösterge faizi 48
bist=1 dolar
dolar 7.xxx
mevduat faizi 46
beklentileriniz içersine girebilir....
Kesinlikle katılıyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.