Haberle Gap için kendini hazırlıyor.
Dıger ne taraftaysa spot veya vadelide
Üzerine oynayacak
Printable View
Hocam çok doğru noktaya değindin. Subjektif yorum çok. Bunun en büyük nedeni buradakilerin çoğu kısa vadeci. Bu yüzden fikir ayrılıkları fazla ve anlık fikirleri değişiyor, bir gün cort ertesi gün lönk. Orta ve uzun vade tutan her zaman kazanır bana göre. Selamlar.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir gün mü Trust06 benim 3 dk içinde fikrim değişiyor [emoji16]
PALA ruh hastası etti bizi,hem viopta uzun vade ancak aralık vadedir. Onda biriktire biriktire gidilebilir. Ancak kisa vadede çok dalga yaptığı için uzun vade pozisyon almak çok riskli.
Size hisse konusunda kesinlikle katiliyorum
“Çünkü Çin, Wuhan’daki enstitüde P4 düzeyinde bir laboratuvar kurmaya karar verdiği zaman bu işi Fransa ile birlikte yapıyor.
Fransızların ünlü Pasteur Merieux şirketi ile birlikte.
2015 yılında başlayan çalışmalar 44 milyon dolarlık bir yatırımla tamamlanıyor ve P4 kategorisindeki virüs laboratuvarı 2017 yalında Fransız bakanların katılımı ile tam olarak açılıyor.
Açılışından bugüne kadar da buradaki tüm eğitimleri Merieux ve 50 Fransız uzman veriyor.
Yani içeride ne olup bittiği Fransızların bilgisi hatta kontrolü dahilinde”
https://www.google.com.tr/amp/s/m.ha...cin-virusu-amp
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsadaki algı oyunları eskiden böyle değildi. Son yıllarda akıl oyunları başladı. viop vadeli kontrat spotta sürekli terse yatırmak için uğraşıyorlar. Eskiden teknik indikatörler çok iyi işlerdi. Artık indikatörler adam keklemede kullanılıyor. Trendler ve formasyonlar üstünde duruyorlar. Gerçi formasyonda da keklemeler çok oluyor. Aslında en basiti düşeni sat, yükseleni al. Ama biz ne yapıyoruz; düşene atlayıp, yükseleni satıyoruz :) hep palayla güreş tutma düşüncesindeyiz. Vioptada gördüğüm; endeks yükselişe geçmişse hemen yok yükselmez düşer shortla, trend kırılmış sert düşüyorsa yok düşmez longla.. hep bi tersleşme :)
On numara analiz tebrikler ben artık grafiklere bakarken takaslari da inceliyorum olmazsa hisseyi izlemeye alıyorum Bi süre öyle alıyorum ve genellikle son bir kaç ay önceki takaslardaki maliyetlerin çok fazla üstünde işlem yapmıyorum
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar viop için robot kullanan varmı içinizde. Tecrübesi olan arkadaş bizi aydınlatabilirmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi