teşekkürler görüşünüz için
Uçtu ki hiç sorma kardeşim.2 yetişkin 2 çocuk 5-6 gece 30-35 bin tl.Daha orta karar bi yer bakayım dedim gecelik 2750-3000 tl.Araçla gideceksek yakıtı hariç.Uçakla bilet fiyatlarını katmadım bile.
Vay arkadaş ya 365 gün sabahtan akşama kadar çalış bi tatilimiz vardı çoluk çocuk onu da elimizden aldılar.
6 gece 365 günde 6 gece için 25-30-40 bin tl otel fiyatları.Valla biz ölmüşüz ülke olarak ağlayanımız yok.
Bu aralar Viop teminatta faiz kaçtan işliyor bilen var mı?
Giden arkadaşları tenzih ederek söylüyorum çok büyük bir enayilik gibi geliyor bana.
Maddi durumu iyidir 30-40 bin tl 1 haftalık tatil için bütçesini sarsmıyorsa tabii kimsenin parasında tatilinde gözümüz yok.
Ama bütçesini sarsacak tatil dönüşü aylarca kredi kartından 1 haftalık eğlencenin borcunu ödeyecek biri için bu fiyatlara tatil gereksiz bir sinir harbi.
Benim bu yıl ki rotam belli okullar kapansın eşim çocuklar doğru memlekete Karadeniz'e mis gibi orman dere dağ bayır ineği köpeği kuzusu çocuklar gezsin dursun havası yağmurlu denizi dalgalı olsa da uygun zamanlarda denize de girilebiliyor.Hiç olmadı köyün deresine sokarım çocukları.Bide okulların açılmasına bir hafta kala Ayvalık tarafında apart tutarım 5 gün de oranın çarşaf gibi denizine girip Ayvalık tostu yediler mi on numara beş yıldız tatil.
Annemler her sene eskiden emekli maaşıyla bodruma 5 yıldızlı ultra lüks tatil yapardılar 7 veya 10 gece ame ölü sezon Haziran ayında
Şimdi aynı tatile gitse aynı tarihte 77000 TL 6 gece olursa oda .
Yaz ortasında aynı otel erken rezervasyon 6 gece 150 bin TL .
Otellere bu paraları veren kim var aklım almıyor.
Mantık vs hiç kalmadı
Çok var etrafımda g**ne don alacak parası olmayıp krediyle otelde deniz tatiline dünyanın parasını bayılan
Türk insanında finansal okur yazarlık namına bir şey yok, yanlış anlaşılmasın ama özellikle kadınlarda hiç yok.
Sosyolojik ve psikolojik açıdan incelenmesi lazım bizim ülkenin tüketim alışkanlıklarının