CW Enerji, 1,88 milyon dolar tutarında panel satış sözleşmesi imzaladı.
Printable View
Hedef Girişim, Findoor Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na 106 milyon TL tutarında yatırım yapacak.
Resmi Gazete'de Bugün-5 Eylül
05/09/2025 06:30:00
YÖNETMELİKLER
–– Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Göçer Hayvanların Tanımlanması ve Nakilleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Koyun ve Keçi Türü Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Ticaret Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Yazma ve Nadir Basma Eserlerin Tespit ve Tescili Hakkında Yönetmelik
TEBLİĞ
–– Mecburi Uygulamaya Alınan Ürünlere İlişkin Türk Standartlarına Dair Tebliğ (Tebliğ No: SGM 2022/40)'de Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ (No: 2025/1)
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
MİA Teknoloji, sağlık teknolojileri ve dijital dönüşüm dikeylerinde Ortadoğu pazarında büyüme hedefiyle, bölgenin önde gelen, uluslararası sermayeli bir bilişim ve yönetim kurumuyla iyi niyet ve gizlilik sözleşmeleri imzalayarak stratejik bir iş birliğine gitti.
Verusa Holding, kurumsal bilinirliğini artırmak ve yabancı yatırımcı tabanını genişletmek hedefiyle başvurduğu ABD merkezli OTCQX Piyasası'nda işlem görme onayını aldı
selamlar hayırlı sabahlar
SPK, Vakıf Finansal Kiralama'nın bedelsiz sermaye artırımını onayladı
05/09/2025 23:25:00
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Vakıf Finansal Kiralama AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımını onayladı.
SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket 1,5 milyar TL kar payından karşılanmak üzere bedelsiz sermaye artıracak.
Şirket'in 3,5 milyar TL olan mevcut sermayesi artırım sonrası 5 milyar TL'ye çıkacak.
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter