Hoşgeldin 26:))
Şükür kü en azından 26 dan satışları karşılayan var şu an
Printable View
Sabahki 27 açılışı kendine hakaret kabul eden çakma spek 26 ile sahalara geri döndü
27 de ye konulan lot 200.000 ile başlayıp azar azar artırıp 435.000 e geldi. Satan muhtemelen tek kurum. Neden böyle peyderper ekliyor anlamadım.
Ne tür bir manyağa denk geldik ya
26 ile 27 ci sağlam kapışıyor eşleşmede:)
27 de 560 bin lot satış var yine ama 26 cı yok piyasasa.başına bir şey mi geldi acaba?
Uzun süredir borsaya ilgileniyorum. Bu hisse üzerindeki oyunu çözemedim.
Valla 2.5 senedir bizde bu hissenin tam içindeyiz ..ara arada olsa toplantılarına dahi katıldık ..
Ama inan ne bok yediklerini anlayamadık ..
Takaslardanda grafiktende acemi çıktık ..
İlk defa düşeni kırdı gitmiyo ..
Takaslarda ani ve seanslarca deyişimler oluyo satan geri gelip almaya çalışıyo...
Ama bigün a1 gibi bi deli ıkacak hisselerin ÷51 ni ele gecirecek ..bu salaklar öküz trene bakar gibi bakıp kalacak ardından ...ytd:yahoo:
Sabah 27 de 230.000 lot satışı görünce neden az koydu acaba demiştim. Şimdi normale dönmüş:) sabah geç uyandı sanırım eleman
27 de 682.000 lot var. Merak ediyorum kademe kademe artırınca eline ne geçiyor. Benden en fazla 31 lot çalışır sana
1 tlnin altında hisse sayısı çok azaldı ..
Nerdeyse %90 hisselerin 1 tl üzeri altında kalan hisselerleilgili spk nın bir an önce inceleme başlatması lazım ..
Zira borsaya giren sayıaını artırma çalışmaları lafla olmaz ..aynı şekilde de spk ya dilekce yazdık...şirketler bu konuda ceza bile ödesin ...ytd
Dün 27 de 700 bin satış vardı şu an 320 bin koymuş. Olmuyor böyle sayın spekcik. Çaptan düşüyorsun. milyon milyon koy.
Bu kan emicilerin neden kağıdın 27 yi geçmesine izin vermediği belli oldu.ayrılma hakkı ayağına milletin malını 26 kuruştan almaya çalışacaklar.şu gayreti imar için harcasa idiler seksen defa çıkmıştı imar
Oyunları belli oldu. Sonuç ne olacak göreceğiz. Spk geçmiş dönemi incelenmeli ve kurallara aykırı işlem yapan, yaptıranları cezalandırmalı.
Şirket yönetiminin ayrılma hakkı 100 bin tlyi aşması durumunda diyo bakın burası çok önemli ...kaçparadan çagrı yaparsa 100 bin tlyi aşar .ytd
Tşkürler cefaks dost ..