Erkekler hep aynı, kadınlar hep aynı
Aynı aşklar hep aynı yaşlar
Aynı yüzler yalan telaşlar
İnsan aşkta hep kaybeder mi
Hep ben mi suçluyum yoksa kader mi
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Erkekler hep aynı, kadınlar hep aynı
Aynı aşklar hep aynı yaşlar
Aynı yüzler yalan telaşlar
İnsan aşkta hep kaybeder mi
Hep ben mi suçluyum yoksa kader mi
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kolay gelsin esnaf nedir son durum.ikindi okundu mu
Sn deniz hocam ABD enflasyonun artmaması ,çin,avrupa,diger Uzakdoğu ülkelerinin rekabetinden olabilirmi.
daha fazla düşmemek için direniyor ama bırakacak kendini
Short pozda olan birisi olarak, bu tür yazı ve düşüncenin ciddi zarar olarak geri dönebileceğini söyleyebilirim. Nasıl ki 110 bine gelmemiz anlamsız ise de, bir kez daha anlamsız olarak test etmemiz gayet olasıdır. Olacak demiyorum, olabilir, önemli olan bu olursa buna hazırlıklı mıyız. (Yeterli teminat var mı).
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ICBCT X100 endekse girdi %100 arttı.
https://www.bls.gov/news.release/empsit.a.htm
Yayınlanan verilerde tuhaflık var:Verileri yayınlayan BLS'nin orjinal bülteninde Eylül ayında istihdam edilen personel ,Ağustos ayına göre tam 906 000 artarak 153.439 milyondan 154.345 milyona çıkmış.İşsiz sayısı da 301 000 kişi azalarak 7.132 milyondan 6.801 milyona inmiş.
YF, ML, TEB, CITI satıcı
Garanti, Ak, Deniz, HSBC alıcı
bir numara dönüyor.
Piyasada parası olan adam kalmadı diyorum kimse inanmıyor..
bugün ikinci kez açabildim ekranı.
pala baya sıkmış bunaltmış buna rağmen ben bile bunaldım. ekran başındakilere allah kolaylık versin gerçekten.
127.750 desteğini kırar kırmaz yukarı tepti. ki bu destek kolpadan dandik bir destekti yani bunu bile kıramayan borsada ayı olmak korkutur beni
Aktif den yazılan kadar satıp bekliyor.
Bu da bana filmin sonunda aşağı basacağı anlamına gelir.
Friday October 06 2017 Actual Previous Consensus
05:00 PM
US
Wholesale Inventories MoM AUG 0.9% 0.6% 1%
US 10-YR (US10Y:U.S.)
Export chart+ WATCHLIST
Real Time Quote | Exchange
Yield | 10:01:24 AM EDT
2.40 % +0.05
ABD 10 YILLIK TAHVİL FAİZİ %2.40 a çıktı.
GT2:GOV
2 Year
1.38 99.72 1.52%
ABD 2 yıllık tahvil faizleri ise %1.52 ile 9 yılın en yükseği olarak yeni bir rekor kırdı.
Hadi pala senin saatin yaklaşıyor...
endeks kaç kaplan gücündeymiş göster bakalım herkese
Yoksa meşhur pazartesi artı gapıyla mı çizeceksin.. herkes merak içinde şimdi mi yukarı çizeceksin yoksa pazartesi sabahı mı çizeceksin hadi sabırsızca seni bekliyor herkes:kahkah:
Ortada gerçek alıcı satıcı yok,
traderlar birbirine alıp satıyor, akşam para denkleşmeyince aynen aşağıya.
Pala kanımca 750 desteği kırıldı diye tüm teknikçileri ve sistemcileri shortlattı onların istopunu patlatması lazım
paladan ben onu bekliyorum ya şimdi ya da pazartesi sabahı
Pala teknikçilerin stoplarını patlatmaya bayılır:evil::whistling::kmk:
Pala sesimi yavaştan duyuyosun aferim lemmm sana adam olacaksın :bravo:
Bu oyunu çözdüm ama biraz geç oldu yalandan destek-direnci kır sonra sür tersine...
eeee boşuna bedavadan teknik analiz kursları düzenlenmiyor heralde.
Oyuna mazot olacak teknikçi lazım
Sazan avı başladı..
arkadaş bu yuro dolara ne oluyorsa. amma hevesliymiş yukarı gitmeye.
Dolar endekse benzemez genelde teknik daha iyi işler. ama uzun vadede bakarsanız. Uzun vadede dolarda düşen tepeler var o yüzden 3,66 yı yukarı kırmadığı sürece yön aşağı 3,25-3,35 bandı bence
Aslında dolar bu kadar da yükselmezdi ama haber maber ürtktü piyasa ama fos çıkar bu ırak olayı bence...
Kış geldi kimsenin savaşmaya gücü yetmez diplomasiyle halledilir işler bir süre
Borsa 3-5 sahtekarın elinde oyuncak olmuş... millet nereye yığılırsa tersine çizip duruyorlar... o yüzden teknik meknik işlemiyor bizim borsada.
İlla oynayacaksanız dolarda altında oynayın vob endeksten uzak durun
korku ve adrenalinin zirve yaptığı yerde riske girilir, kazanmak risk işidir. ..amuda kalktik izliyoruz
Azrail Temel’ in yanına gelmiş. Hadi demiş, vakit tamam, gidelim Temel. Temel pazarlığa başlamış:
– Daha çok erken, lütfen bana 30yıl daha ver. Azrail tamam demiş. Temel hemen pilot olmaya karar vermiş, nasıl olsa beni havada yakalayamaz diye. Aradan tam 30yıl geçmiş, yine bir uçuş sırasında Azrail gelmiş ve Temel’ e süren doldu demiş. Temel :
– Benim yüzümden arkadaki 300kişiyide mi öldüreceksin. Bırak uçağı önce aşağı indireyim demiş. Azrail :
– Oğlum hepinizi bir araya getirene kadar zaten neler çektim ben : )
Ne yapacaklarını şaşırdılar. Kasırga sanırım bunların planlarını altüst olmalı ama ben bunların tesadüfe bir şey bırakacaklarını sanmıyorum.
Garanti bir aracı kurumun karşı bacağı. PY alırken, aldığının bir kısmını Garanti'den satıyor. Yani garanti satıyorsa genelde yön yukarı, alıyorsa aşağı oluyor.
Neyse, B-b bitti ya da bitmek üzere. Sonrasında B-c var. Umarım en azından 133 gösterirler. Fazlası olursa daha iyi olur.
5-15 lik sistemciler için zorlu bir hafta bitti. Gelecek hafta da bu kadar olmasa da zorlu olur. Tahminim gelecek hafta sonuna doğru ve sonraki hafta iyice çalkalarlar.
İyi hafta sonları tüm Dostlara.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emeği geçenlere Teşekkürler. ..iyi akşamlar
kritik bir yerde kapatti,löp löp düşmedi bist dollar yüzde bir arttığı halde,enteresan
testerede hepimizi kesip öyle yolculuk yapacak heralde.
Icbct diye ne idugu belirsiz bir hisse var.
Acikcilarin kemiklerini kirdilar resmen.
Aciga satanlar icin iyi bir ders olmustur.
5 gunde artis %100 u gecti.
Elinde para olmadan parayla mal alan adamin hissesini dusurmek..iste boyle yaparlar.
Umarim bankalara dadanan a1 capital gibilerine de girer birirleri bu sekilde.