Sen bence düşünme halay çek [emoji4]
Yatırım yapmak için tavsiye DEĞİLDİR .
Printable View
Diyo ki ben kaliteli .... yum diyo. Sizin tahmin ettiğimizden daha cok ... yum diyo.
Benden daha ... nu bulamazsınız bu piyasada diyo..
Sabır taşı çatlıyor son meyveleri dokuyorlar
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şaka gibi kimse inanmıyor bunların bu işi başaracağına piyasa fiyatlamıyor.
beklenti satın alınır dı hani uyutmuşlar bizi yıllarca :wu:
ver coşkuyu ver coşkuyu
dün topladın 0,41 den :halay:
Masa kazanmadan oyuncular kazanamaz..
Ama bunlar istiyor ki tek biz kazanalim.. Buradan aşagı inmez diyenler borsada herşey olur yeter ki kafaya koysunlar
%65 azaltım ve eş anlı %100 bedelli spk dan onay alabilirmi arkadaşlar.?
Spk ile konusmadan bu karari almamislardir diye dusunuyorum
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence hesap şöyle yanlışsa düzeltilsin
9 000 000 /7.300.000=0,81 i tahsisli ıg ventures e gidecek
9 000 000 /1.700.000=0,19 piyasa ya
yanlız tüm bu işlerden anladığım 1 tl nin altında olmayacağı
ama piyasa mı bunu anlamıyor benim hesap mı yanlış bilemedim.
ytd
[QUOTE=Air;1149463]Aynen
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
sizce nasıl bi süreci takip edeceğiz
hisse bu gelişmelerde nasıl bir yol izler
air bey konuyu istişare edelim
soru geliyor bu ıg tahsisliye 1 tl den katılıcak.şuanki fiyat ortada buralarda kalması normal değil gibime kalıyor.
Iyi de daha ortada niyet var. Sözleşme tadili var. Gk var. Spk başvurusu var. Onun onayı var. Var oğlu var.
Sözleşme tadil edildi halbuki bunu da edebilirdi ama ... olunca etmeyip sure uzatıyor.
Ayrıca hesabın doğru olmasi icin spk başvurusu öncesi fiyatın 42 ve altinda olmasi lazim. Azaltim sonrası yeni fiyatin 1.20 geçmemesi gerkiyor. Ezberledik ahlaksız ...lerin yüzünden
Bi konu daha var ama net bilemediğim icin kafa karıştırmayım!
valla kafam karıştı
anladığım şu:
ıg 1 tl den aldığı tahsisliyi 1,20 fiyattan çakacak
varsa yanlış düzeltin
günün sonu bu bizde ortaklar olarak artırılan 9 000 000 tl %19 =1.700.000 tl yi bir tl nominalden katılmış olacağız ama borsada oluşan fiyat 1,20 olacak 0,20 kr da bedelliye katılan kişilerin olacak
pastayı arkadaş hamudu ile götürmüş olacak
yatırım matırım tavsiyesi filan da değil arkadaşlar sadece masum bir hesaplama yanlışım varsa üstadlar düzeltsin
Gözaltı pazarını bilmezdim hiçte alım satımım olmamıştı.Beni buraya bulaştıran açgözlü! herşeyi para olarak gören şahsiyet!Senin ...................................... . .................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................... .................................................. .................................................. ..................
şu an bu başlığı 24 kişi okumakta 4 üye 20 ziyaretci
raiting de maşallah
şimdi arkadaşlar
10000 adet bugun hisse alalım
10000 adet 0,42 den hisse olsun değeri 4200 tl
%64,87569 sermaye azaltımı ile 10000-6487,569= 3512,431 hisse kalıyor
3512,431 hisseninde birim fiyatı 1,1957 oluyor
yani sermaye azaltımı sonucu hisse adedimiz 3512,431 e düşüp birim fiyatı 1,1957 oluyor.
sonra %100 bedelli ile 3512,431 hisseyi 1 tl karşılıgı bize verecekler bedelliye katılırsak.
sonunda fiyatlar değşmezse elimizde 7025 adet hisse olup cebimizden 4200+3512= 7712 tl çıkmış oluyor
bedelli sonrası maliyet 1,09 tl oluyor hissemizin tabi hissenin fiyatı ne kadr olur bilemiyorum
bi yanlışlık varsa düzeltin arkadaşlar ytd.
çoğu doğru şurasında bana göre bir sıkıntı var %100 bedellinin %81 ıg venturesin %19 piyasaya
senin elindeki 3512,43*19/100=667,28 adet bedelli den alabilirsin
fiyata gelince açılış 1,20 altında olamayacak diyor piyasa nasıl fiyatlar satabilirsen erkenden bedelliyi 1 e almış olduğunu 1,20 verebilirsin
ben böyle anlıyorum.
varsa hatamız ortaklarımız düzeltsin ytd
galiba ben yanlış anlıyorum yoksa %20 yi piyasanın fiyatlaması lazım tık yok
gerçi spk başvurusundan sonra fiyatlarsa şaşırmam
bu da not olsun buraya :1,20 hesaplaması 0,42 kr göre yapılmıştır.
ytd
artık bekleme zamanı herkez e bol kazançlar
Artırılan 9.000.000,00 TL'lik sermayeyi temsil eden payların hamiline olarak ihracına; ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına; yeni pay alma haklarının nominal değerden kullandırılmasına;
Yapılacak sermaye artımında IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş'nin yeni pay alma hakkına tekabül edecek kısmının, IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş tarafından sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmasının öncesinde Şirketimizin banka hesabına transfer edilecek 7.300.000,00 TL tutarındaki nakitten mahsup edilmesine,
ben şu ik maddeden ortaklar için bir kısıtma yok ıg ventures şirketine kendine düşen bedelli için nakit girişini bedelli sermaye tamamlanmadan önce hesabına geçirip oradan karşılayacak.Ne tutarda katılır bilemiyorum ama. ytd
EVET arkadaşlar ne düşünüyorsunuz
Bu senedin 41-42 bandında tutulmasının sebebi yapılacak olan sermaye arttırımı. Yani güya herşey mevzuata uygun gibi gösterme. Ortalama fiyat 41.80 kuruş.
Sermaye azaltımı ve arttırımı yapılınca (hisseleriniz azalsa bile) maliyetiniz aynı kalır. Endişe etmeyin.
Eski hissedarlar şöyle düşünsün. Sermaye artırımı için para koyan adam kazanmak için bu işi yapıyor ve nitelikli yatırımcı. Kolay kolay yaş tahtaya basmaz. Biraz zaman alabilir ama bol kazançlar dilerim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ben bunlara güvenmiyorum hissemide inşallah batarda kurtulurum diyorum artık çok sıkıldım 4 sene oldu daha da d grubu almam bunun haricinde d grubu kağıtları sattım hep
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaman alacağı kesin min 2 ay diyebilirim bu sürede kalkar mı şahsi görüşüm zor eğer direk tahsisli ile para konulsaydi tavan serisi beklerdim lakin azaltim artırım olunca beklemek zorunda kalınır. Zamanla şirketin altı doldukca yükselişler yaşanır artik eskisi gibi tavan serisi beklentim yok patronlar şirketi kurtacak eyw ama zaman istiyor işte asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ortaklar günaydın
anlayamadığım yer 9000 000 bedelli olacak 7.300.000 tl IG VENTURES E GERİSİ DİĞER Ortaklara mı ?
yoksa 9000 000 tl bedelli tüm ortaklara mı?
7 300 000 tl ıg ventures tahsisli katılmıyormuy du.
genel kurulda tahsisli katılacak diye karar alınmadımı ben mi yanlış anlıyorum.
yoksa tüm işlemler sil baştan azaltım ve artırım mı oldu ?
eğer böyleyse resmen dolandırıcılık değil mi ?
spek kardeş lütfen şu % 20 yi fiyatlarmısın
ytd
06.11.2017 de dahil spk başvurmaları lazım dı pazartesi yi bekleyecek galiba