Tanıdığınız bildiğiniz, sayısız testten geçirdiğiniz bazı insanlarla, önemli bir konuda yanı fikirde olduğunuzu görmek sizi inanılmaz derecede şaşırtabilir.
Hatta acaba yanlış mı duyuyorum/görüyorum değil, yanlış mı yapıyorum bir dersiniz...
Printable View
Tanıdığınız bildiğiniz, sayısız testten geçirdiğiniz bazı insanlarla, önemli bir konuda yanı fikirde olduğunuzu görmek sizi inanılmaz derecede şaşırtabilir.
Hatta acaba yanlış mı duyuyorum/görüyorum değil, yanlış mı yapıyorum bir dersiniz...
240D k lıkta düzeltmiş..
Hımm :oleyo:
https://i.hizliresim.com/LOGzGb.png
3.8781 üzerine attığı anda zıplayacak gibi :)
https://i.hizliresim.com/rJyzpP.png
Dolarda yükseliş kaçınılmaz...
Usd yi parite frenliyor balataları bitirdi frene basmaktan..
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıni saygı ve özlemle anıyorum.Allah rahmet eylesin.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu günlerde değerini çok daha iyi anlıyorum.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doların güçlü duruşundan istifade ederek, borsada çekiç , örs hareketi çekiyorlar. B. Endeksini 100 B. altına kadar çeke bilirler sanıyorum. Y.T. Değildir .
Süt ürünleri geçen aydan bu aya %15 artmış . Daha bunlar iyi günler bakalım SALDIM DOLARI ÇAYIRA ALLAH KAYIRA nasıl girecek aymazların bir yerlerine göreceğiz PEK YAKINDA. Tutsunlar SOPA zoruyla Tl faizlerini baskı altında biz bu filimin sonunu iyi biliyoruz bilmeyenlere de yakında gösterecekler. Dolara devam el mi yaman bey mi yaman göreceğiz..
ÜFLÜYE ÜFLÜYE shortçuların kalan şortlarını `da altlarından almak için 3.90 ın üstü yok kandırmacası yapıyorlar nasıl ki daha önce 3.70 sonra 3.80 üstü yok gibi yapıpta şortçuların şortlarını gerilerinden aldılarsa yine aynısı olmamı !....
Boş verelim arkadaşlar bunlar laftan anlamaz , bunların allahı paradır, bunlar için vatan millet Türkçülük gibi kavramlar vız gelir tırıs gider. Yeri gelir paranın dini imanı olmaz diye vatan topraklarını İSRAİLE peşkeş çekerler yeri gelir ARAP yalayıcılarına şirin görünmek için İsraile `one minute ` çıkışı yaparlar ama eni sonu hepsinin mayası aynıdır, allahları PARADIR bunları taptıkları ile vurmak bunlara yapılacak en büyük kötülüktür. Bu nedenle aynı gemide olsak bile DOLARA devam ...
http://photouploads.com/images/4099f4.jpg
hedef belli..
... borsa niye bu seviyede.?. halbuki ne güzel haber var.. Sırbistan Merkez Bankası. TRY'i döviz piyasasına dahil edecekmiş. hayret.
Tl ciler bu arada MOTORİN bu geceden itibaren Türkiye cumhuriyeti tarihinde ilk defa yeni bir fiyat rekoru kıracakmış. Hey allahım acaba Tl cinsi bu fiyat artışları nasıl bir olgudur, BİZ DOLARCILAR anlayamıyoruz, bizim fiyat Dolar cinsinden hemen hemen hep aynı kalıyor vah vah acıdım Tl cilere....
Beraber çıktılar bu yollara şimdi beraber toslayacaklar DUVARA... Acırmıyız ! yooo ...Onlar acıdımıydı ki biz onlara acıyacağız.
İki haneli büyüme olan bir ülkede döviz neden yükselir. Spekülasyon ise nasıl bir ülkeyiz paramıza spekülasyon yapılabiliyor. Büyüme neden halka yansımaz. Neden sürekli zam olur. . . ÇÜNKÜ devletin verilerine kadir bile inanmıyor.
Anlamayan varsa bir daha anlatalım, yeni ekonomik model ( aslında yeni sayılmaz defaaten uygulanmıştır) : Yüksek DÖVİZ , düşük Tl faizi , yüksek ENFLASYON (ama TÜİK ile düşük gösterilecek)
Biri Mevduat topiğinde demişki, ilkokul, orta okul mezunu halkımız MASTER yapmışlardan bu işi daha iyi biliyormuş, 3.40 lardan aldıkları Dolarları buralardan satıp güzel trade yapıyormuş. Aynı kişi 3 lü fiyatlardan beri habire short gider, demek bu sefer ŞORT yanında DON da gitmiş dötü gece açıkta kalmış.
Ali Çağatay`ın konuğu genç ekonomist amca Bloomberg ht de görüşünü açıklıyor, ben diyor Tl de yüksek faize karşıyım çünkü işsizlik doğururmuş oysaki yüksek döviz yüksek enflasyona neden olsada katlanabilirmişiz. Böyle düşünen sürüsüne var ve hatta ülkeyi yönetenler böyle düşünüyor da bazıları hala paralarını TL de MUNDAR etmeye niye razı oluyor ? Mazoşizm böyle bir şey olsa gerek iyi tatminler olsun...
Bu arada yüksek döviz, düşük Tl faizi ,yüksek enflasyon ile DÖTÜ kurtaracağını sanan gafiller kafa üstü BETON ekonomilerine çakılacaklar henüz bundan haberleri yok... Onları sahte ATATÜRKÇÜLÜKLERİ bile kurtaramayacak.
Altın aniden aşağı zıpladı.Her ne kadar hepsi birden çıkarken hepsinin birden düşmesi mümkünse de altının 1290 lar geçip 1400 e yürümemesi doların sigortasıdır.Geri alıma başlamam için 3-5 kuruş daha düşmesi benim açımdan müsaittir ama yatırım tavsiyesi içermez
Bu yatırım tavsiyesi içermezi yazmak zorunda mıyız?Dünyadaki her canlı her koyunun kendi bacağından asıldığını bilmez mi?
Fatih Sultan Mehmet Han tum zamanlarin otesi vizyonlu bi lider idi
Istanbulu almak silah demek
Gitti ne var ne yok tum altinlari bozdurdu
Hisse almadi :-)
Yanos a ( macar top uzmani) toplar dokturdu
Buna mukabil altin dip yapti tabikide
Inanmayan gitsin bin yillik altin grafige baksin
Yani demem o ki
Uzun vadeli dusus trentli bi altin piyasasi olursa
Simdiden almak lazim guard i gencler
Zati tek hakim birim var o da altin
Lidyalilarda parayi bulmadi
Gittiler kirinti altin alisverisi yerine onu sikke yaptilar
Yatirim tavsiye degil
İyi BETON yapsalar ona da razıyım.
Müteahhit lere kıyak yapmak için İSKAN alınamayan konutlara, İSkan başvurusu devam ederken belediyeden uyduruk bir kağıt alarak İskan başvurusu SU bağlıyorlar. Kanunu delmekte üstlerine yok. Su bağlandıktan sonra müteahhit olur da İskan alamazsa olay tam bir Arap saçına dönüyor.
Sahtekar İSKİ! Acelen ne İSKİ! Neden iskan alınmasını beklemiyorsun?
3 arkadaş anlaşmışlar girmişler inşaat işine bitivermis.3 .5 günde inşaat derken deprem olmuş.yikilmis.koca insaat arkadaslar sırayla üzüntülerini ifade ediyorlar.1.cisi gitti demirlerim. 2.si gitti tuglalarim.3.su vay........... iyiki çıkıntıları katmamışım.benim çimentolarsa gitcekti
Çıkıntı değil çimento olacaktı ozur
Lidyalılar parayı bulmadıysa bile birileri bitcoini buldu.O da 9 saatte %9 düştü.Bütün birimler hep beraber çıkarken hep beraber de düşüyor.Arz varsa talep nerede,talep varsa arz nerede.Hep yapay zekanın işleri bunlar
Kazan dogurunca iyide ölünce niye kötü
Sattıkları şeylerin parasının ne ettiklerini bilmiyosak, icimizde rahat olmalı
Lidyalıları bilmemde 95 de USD bir anda bu kadar 1 ayda Zıplasa yer yerinden Oynardı . Milletteki bu Rahatlık öldürecek beni..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ne arkadaş ?:seyt: Kaç gündür dar alanda kısa paslaşmalar :oleyo:
https://i.hizliresim.com/OyaQGD.png
Bu seviyeler önemli,pariteye rağmen güçlü durması yeni kanala geçmek için hazırlık aşamasında gibi,ne diyelim elimizde döviz var ama gidişhat iyi değil,ülke olarak resesyon gibi bir durumla karşılaşırsak çok canlar yanar belimizi zor doğrulturuz.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kredi kartı diye birşey var.Birşeye ihtiyacı olduğunda nasılolsa,kartı uzatıveriyor 10 saniyede işlem tamam,fiyatının ne olduğunun ne önemi var.Ha kredi kartı yetmedi gider ihtiyaç kredisi alır.Ta ki firmalar yeni fiyatlardan hammade,enerji vs. alıp bunu satış fiyatlarına yansıttıkları zaman,sattıkları mallar alıcı bulamazsa,üretimi düşürüp işten adam çıkarmaya başlayınca ve o firmaya iş yapanlar da paralarını alamamaya başlayınca,pek o rahatlık kalmaz.Çok uzun sürmese bile tabi ki bu biraz zaman alır.O nedenle döviz artmış falan filan,ne önemi var.Şimdilik..
https://scontent.fsaw1-7.fna.fbcdn.n...60&oe=5A944D2A
İyi hafta sonları...:)
Normalde ISKI nin iskan olmayan eve su saati baglamasi kanunen yasak!
https://emlakkulisi.com/iskansiz-eve...ilir-mi/289071
Peki nasıl oluyor da İSKİ su saati bağlayaniliyor.
Belediye Meclis kararı ile İSKAN süreci devam eden evlere su saati geçici olarak bağlanabiliyor. Peki müteahhit sonra İSKAN alamazsa ne olacak? Tekrar geri şantiye saatine donulecek. Ama nasıl donulecek belli değil.
Bu kararın altına TOPBAŞ zamanında imza atan herkes, TOPBAŞ dahil, kanunu çiğnemiştir.
Muteahhiti korumak için kanun delinmiş. Usulsuzluğe bakın!
https://i.hizliresim.com/4GVmVA.png
https://i.hizliresim.com/Dy5XWo.png
2001 kriz de 600.000 tl esittir 1 usd idi yani yeni para ile 0.60 lira esittir bir tl, bu gordugunuz suudi riyali de 1986 dan beri usd ile arasinda 3.75 sabit kur bulundurmaktadir. 2001 de 16 kurus 1 suudi riyali imis, su anda ise yaklasik 1.03 tl ile 1 riyal elde edilebilmektedir.