desdeği kırdı.
9.05 lere kadar sarkma beklenebilir.
tabi bence.
Printable View
desdeği kırdı.
9.05 lere kadar sarkma beklenebilir.
tabi bence.
Avrupa'da yaşanan kapanmalar Ege seramik özelinde satışları azaltır mı? Brüt kar marjlarının gelecek dönemlerde de bu seviyelerde kalacağını düşünüyor musunuz? Konuya hakim ortaklar cevap verirse sevinirim.
10.02 desdekti.10 psikolojik desdekti
iki desdekde kırıldı aşşağıya sarktı
sonra gelip 10 üzerine çıkmak istedi çıkamadı
şimdi fibo desdeğine göz dikmiş durumda
10.02 üzerinde kapanışlar olmadıkca fibo desdeğini görme ihtimali her zaman var.
tabi bence.
Trend kırılmadı.
Şirket değeri de bu fırsat notdüşelim:
105,5 M$
Bugünkü hareketler hiç hoş değil.
Kim olduğunu tahmin etmek zor değil.
Hadi Adnan yapabilirsin. Yapıştır tabana!
2021 bizlere sağlık,mutluluk,bol kazanç getirsin....egser ralli yapsın.
Egeseramik Şirket değeri: 122 M$
Bu gün epey sattım...ama yine almak düşüncesiyle...
Herkese selamlar arkadaşlar. .sermayemin yüzde 30 ü ile aranizdayim. .umarım birlikte kazanmaya devam ederiz...genelde ayağım uğurlu dur. .Bakalım neler olacak ??? Kismetimizde neler olacak? ??☺
İhracatçı yapısı. .duzelen finansallari giderek artan ciro ve karlari çok hoşuma gitti. .
Normalde 12.00 civarlarında teknik direnci vardı. ..Trend üst kanal direnci ordan geçiyordu. .orayı geçti tekrar teyit için doner mi bilmiyorum. .ama dönmez ise kanal kutlaması yapacak olmak vakit de önünde gideceği daha çok yol olacak..
Hayırlı olsun sn.Efe.
Benim ilk hisse azaltma hedefim de buralar gibiydi. Ancak çok yakın zamanlardaki hareketleri ve kanal üst bandını aşma görüntüsü beni durdurdu. (Adnan dan müdahale yok gibi duruyor) . Çok daha iyi yerlerde olmak istiyor ve yeşil ışık yakılmış gibi geldi bana. Göreceğizz...
Şirket değerimiz 129,1 M$
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c8400ebd3b.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şirket değeri : 132,8 M$
Endekse göre kayıp bir gün geçirmiş olsak da şirket değerimiz 133,2 M$ seviyesine kadar geldi.
arkadaşlar slm . bugun biraz mal aldım tahtadan. bu merrill lynch hep böylemi yoksa bugune has mı bu trade tarzı ?
Tahta sahibi ne zaman harekete geçer takip etmek gerekiyor demek ki :)
P.tesi'den beri aşağı süzülüyor....hacim sığ...satış ağırlıklı
Bugün bir miktarla geri döndüm bakalım, hayırlısı..
bana gelen özel bilgilerden seramik sektörü son aylarda ihracat yapmaktan iç piyasaya mal yetiştiremiyorlarmış...anlayacağınız çok iyi bir bilanço egeserde bekleniyor...zaten çeyreksel bazda da bakıldığında en iyi bilançoları son çeyrekte gönderdiğini görebiliyoruz...
finansalları iyileşen ve önü çok açık bir şirkettir egser...beklemeye devam...
bunlar huy edinmiş nerde iyi tahta var hepsi orada toplanıyor buranın deliside bu meri linç :(
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f531857953.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3dc2b1a72a.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavan yaptığı gün Emeklilik ve Yatırım Fonları satmış,İş alıcı.
Ne güzel 14.66 da satış yapmıştım epey hemen 30 kuruş aşağıdan aldım...şimdi bak dur bist nereye egser nereye diye!ver hepsini rahat uyu işte...
Arkadaşlar slm , yukarıda arkadaşımız egser in son ceyrekte en iyi bilancoyu acıkladıgını belirtmiş. Birsey sormak istiyorum ,gecen sene bilanco açıklandıktan sonra nasıl bir hareket yaptı ?tşk
2019 12 aylık (Konsolide olmayan) Faaliyet Raporu açıklanma tarihi 01.03.2020 . Grafikten , sonraki hareketine bakabilirsiniz. Ancak bu dönem Covid-19 un finans piyasalarında yarattığı türbülansa denk düşüyor gibi. Bir öngörü çıkarmak ne kadar sağlıklı olur?
Bu arada notumuzu düşelim;
Şirket değeri : 140,8 M$