dolarda 4.1390 ı göstermişler. dolar bazında bizim hisse tu ka ka pis olmuş. ytd
Printable View
dolarda 4.1390 ı göstermişler. dolar bazında bizim hisse tu ka ka pis olmuş. ytd
afyon uzun zamandir ikinci kez 6.82 dibini gördü. artık bi çıkış bize de yakışır. dibe vurduk dibe. ytd
Sakıp Sabancı’nın ölüm yıl dönümünü ne güzel kutluyorsunuz. Sızlamayan kemiği kalmamıştır.
Tşk kardeş 8 yıldır elimde bu ********lerın kağıdı bu kadar ilgisiz şirketmi olur içimdeki kini nasıl bunlara yansııtırım bizim karda işimiz yok sağlam diye aldığımız lanet kan kusturuyor. Zararın peşindeyiz sadece deşarj oluyoruz
Sözün bittiği yerdeyiz. Spekler
Bir kuş gibi... yerde beslersiniz,
Havalanınca üstümüze yapar
grafiğe baktım, 2014 yılında 1,80 liraymış, millete baksan herkes ağlıyor, tarihi taban diye.
yatırım tavisyesi değildir.
Günaydın. .Hayat hergün yeniden başlar.Bizde yeni güne iyi şeyler dileyerek başlayalım isterseniz.Yurtiçi ve yurtdışı siyasi, ekonomik sorunların oldukça yoğun olduğu bir güne başlarken iyi şeyler beklemek oldukça zor gibi görünsede ben yinede herşeyin güzel olabileceğine inanmak istiyorum.Sağlıkla kalın.
Duygum09 sizinle aynı mantık ile düşünürsek 2015 yılında da 31 TL imiş
aq şirketi batmış niye haber vermiyorsunuz 6,72 şerefine akşama saranın yalısında kutlama var
düşmeyi çok güzel yapıyorsun da. düştüğünde kalkabilsen
Eğer maksat kağıt toplamaksa düştükçe maliyet düşürülüyor gk danda birşey çıkmadı genelde sabancıların şirketlerini sattığını görüyoruz ve koç gurubu temettü dağıtırken arsa şu bu bahane üç kuruşu buraya kaptıranlara yazık y.t.d.
Bu iş bitmiştir..........Amerika resmen 3.dünya harbini çıkarıyor herhalde.
Harp çıkmaz Ama korku vermeye çalışıyor.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.28 suyundan da koy...
Yarından sonra alım mesaisine
Devam anlaşılan o...
5 - 5.50 lere gelecek gibi belki daha aşağı lara...
Mermileri cephaneyi hazırlayın.
DayanamadIm 6.18- 16-12-10 lara
Alış girdim bile... gazamız mübarek ola
dünu bile arar olduk.develuasyon ilaninda neler olacagini dusunebiliyormusunuz.
Ek 18198
Açıldı bi kere... cephanelik
Hazırlayın bu fırsat bir daha
Gelmez
dırdırı vıvırı kestik işte bizde relakssız , bundan sonrası vırık cırık demiştik , harbi sorun yok, vırık cırıga devam konjoktürde buna müsayit zati
ne cepanesi bordodan torpili gömdüler dümen te tutmaz artık akıntıya gider bizaman
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki batmayız ama bu yara bu akıntı bizi marmaraya kadar sürükler
şemsiye girdi gıcırdıyor. açılmıyor. ytd
füzesis i bu kadar olursa
[QUOTE=sergerde72;2007595]füzesis i bu kadar olursa
Gerçekten füzelisi nasıl olurdu?
füze attırsa da rahatlar. ama danışıklı dövüş gibi. ytd
kayıkçı kavgası
petrol yükseldi kim de yok bizde
petrol yükseldi kimde petrol yok bizde kim kazandı tıraşş
Onca hengamede ADANA yine artıda.Anlayan açıklasın lütfen
Trump tuzubiberi oldu kağıtta 8 şiddetli deprem oldu.Enerji boşaldı artık gözü yukarı olsun
evet gab var boşluk var dedikleri yere takubul eden bi fay hatıvardı orası kırıld 9 üzeri kusursuz fırtına gibi şiddetli oldu konjektürde bahaneleri oldu artçılar olurmu olursa şiddeti ne olur bilinmez afyon bu neticede füzeleri ilk bu yiyecek gibi uçtu giti artık kızamıyorum buna neydek bu da böyle işte
Bende 90 lı yıllarda başlayan bu şizofrenik borsa olayı b sini dahi bilmeden bir kaç kişinin söylemiyle 60 liraya aldığım o zamanın efes holding i birezilya rusya krızı türkiyede anayasa kitapçığı gölçük depremi kağıdı 5 liraya sattık 1 ev parası gitti burası türkiye borsası kurtlar sofrası yıllar geçti emekli olduk çoluk çocuğun rızkını hırs yaptım sağlam dedim afyon çimonto aldım arada al satlarla zarar dahada fazla oldu. Bizim trilyonlarımız yokki atalım unutalım aklımız fikrimiz afyonda nerden bilecektim kurtlar sofrasına yem olacağımı ******** ****** çoçuklarının lüks hayatlarına meze olacağımı ilgisiz yönetilen şeref haysiyetsiz yönetiçilerle yonetilen şirketlerin kağıtlarını alaçağımı hep suç bendemi ben hırsız ev dahibinin hiçmi suçu yok evet burası türkiye.........
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=A1UChttp://imageturko.com/?di=D1Y0
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=XRAC
Sonuna kadar destekliyorum
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uysal abimizi
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.UYSAL55 kardeşim yazınızı bu sabah okudum.Borsaya nerdeyse aynı tarihlerde girmiş ve aynı sıkıntıları yaşamışız.Szin borsa maceranızı okuyunca kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi.Maalesef borsa böyle .Ama en son AFYON rezilinde yaşadıklarımız tam bir tutarsızlık.Daha düne kadar sürekli yükselen endekse rağmen bizimki geriye saydı.Endeks yukarı bizimki geriye endeks aşağı bizimki yine geriye.Bilanço kar gösteriyor yine geriye.Hiçbir borsa tekniğine uymayan bir hareket tarzı sonunda gerçekten zararın daniskasını yaşıyoruz. Artık kaçamıyoruzda rezil kağıttan.Her yeni günde umut vardır diyelim ve bugünkü gelişmelere bakalım isterseniz.Hoşçakalın