2 gunde endeks uctu bizde bekleye duralim hber cikicak diye
Printable View
2 gunde endeks uctu bizde bekleye duralim hber cikicak diye
Eve geldiğimde yarın için 2300 den İş B alış talimatı gireyim dedim. Sistem kabul etmiyor.
Sonradan farkettim 2300 TL limit dışıymış. BU hafta 2300 TL ye inecekti. Öyle hatırlıyorum.
Hayalmi gördüm nedir?:(
Yakında düşer bizde alırız inşallah. Ben 2000 lere çwkilmesini bekleyip öyle alım yapacam.
Yeniden kampanya başlattım bilgilerinize
https://www.change.org/p/i%C5%9F-ban...t_created=true
Yigit bulut jn 2016 daki program da isbank yalvaririm beni mahkemeye versin mahkemede herseyi anlatirim kayit altina gecsin orda donen dolaplari tek tek belgeyle anlaticam diyordu
Biz mi versek mahkemeye :) ne biliyorsa bizde ogrensek ;)
Ya bu hitit nerde arkadaslar bi tas atti kuyuya gitti kuslu sitede halka aciklik orani dusuk hisselere pazar yapmayi birakip gelse ya buralara iki laf ederdik ,derin hisse 2 ay once esip gurluyordu kayboldu hayirsever arkadasimiz .
BU HAFTA HİSSE OLMASI GEREKEN HAREKETLERİ YAPTI.BAZI ORTAKLAR TEDİRGİN GİBİ.HİSSE 4000 DOLARLARI GÖRDÜĞÜNDE SATMAYAN YATIRIMCILAR VAR ARAMIZDA.YİRMİ BİN ALTI SATACAKLARINI DA SANMIYORUM.ÇÜNKİ FİLMİN SONUNU BEKLİYORLAR.MALİYET KONUSU NA GELİNCE BENİM MALİYETİM YOK.ELİMDEKİ LOTLAR EKSİ 4500 TL CİVARINDA.YANİ FİYAT AŞAĞI İNMİŞ YUKARI ÇIKMIŞ PEK ÖNEMLİ DEĞİL.
KALKIŞ İÇİN GERİ SAYIMI BEKLİYORUM.:plc::plc::plc:
BOŞ DURMAYALIM...:halay::halay::halay::halay::halay:
1 LOTA 4*4 ALMAYI HEDEFLİYORUM....:evil::evil::evil:
YTD...
SAYIN FUAT DEMİR KONYA NIN PLAKASINI YAZMADIN HALA TAHTAYA BEKLİYORUM...:yes:
Sen yenimisin burda arkadasim burda benim soylediklerimi veya yazdiklarimi okumadin galiba o yurek bi tek sizde var galiba bi baskasini savunduguna gore burdaki gayem tahmini fiyat vericeksen yukselirken su bu olur isa 500 bnr geri cagrilir isb 50 bn dir dusuncem deyip de milleti yqniltmayacaksin bazi seyler burda soylenmesi dogru olmaz deyip de kendini iceriden bilgi sahibi gibi sunmayacaksin biz niye ceza almiyoruz arkadasinda ve kendinde o cesaret varsa yazin bildikleriniizi
[QUOTE=progen;3067841]İki cümlenizden biri hitit ne istersin kendisinden sizin yazıp çizeceğiniz ne var. Kim bilir belki ceza almıştır, yazamıyordur.
Burda doğruları yazıpta ceza alan bir çok kişi var.
HA birde yürek varsa telefonunu vereyim arayın
Ceza muhebbet degil ya acarsin yeni bi hesap dersin ki arakadaslar aranizda yokum ceza aldim hitit ismiyle yazamiyorum ama tabi yukselen hissede yorum yapmak kolay bu forumun ilk sayfasina git bakalim tarihe iyi bak cok bilen arkadasiniz ne zaman ortaya cikmis ne zaman kaybolmus demekki buradaki site yoneticisi ceza kesip hesabini pasife aliyorsa sabikalisin demektir
Kağıt taban mı olmuş gebermiş mi? beğenmezsin satarsın başka kağıda bakarsın.
Hangi kağıda bakıp yazmak için sizden icazet alacak değilim.
Hitit gibi önemli bir kalem yazmıyorsa demekki yokluğu hissedilmiş ki siz bile dalga geçer gibi niye yazmıyor diyorsunuz. Belki bir bildiği veya başka yerdede yazıyor olabilir saygı duymak lazım.
Biraz geriye git bak bakalim ortak bir avukat tutalim , eksik bilgilerimi tamamlayacak arkadas olursa makbule gecer yazmisim ,amac burda bilgi paylasimi gizlilik degil ,gizli bir bilgin varsa gizli kalir. Oyle hadi bir sayi tuttuk bil demek degildir bak bir kac arkadas ne guzel tartisip yaziyoruz ama icimizde kalkipda telefon veren de olmadi
Bana ozel mesaj yazan arkadslarimizda oldu neden onlari yazmiyorum sence ?
marttaki genel kurula katılmayı planlıyoruz. Dört kişi. Bir aksilik olmaz sa inşallah. Söz hakkı da ister bir şerh de biz koydururuz ,bu yıl. :vk:
CHP lideri Baykal'ın 1991 yılındaki mal beyanında gösterdiği İş Bankası hisse senetleri sonraki mal beyanlarında "uçtu".
BUGÜNKÜ DEĞERİ 4 TRİLYON LİRA
*Baykal'ın 1991 beyanı: 150 adet İş Bankası A; 218 adet İş Bankası B; 1.656 adet İş Bankası C hisse senedim var.
*Baykal 1995'teki mal beyanında ise sadece "150 adet İş Bankası A" hisse senedine sahip olduğunu açıkladı.
*2006'da 97 bin YTL'lik hisse senedi gösterdi. Soru şu: Bugün değeri 4 trilyonu bulan hisseler ne oldu?
nerde bu hisseler.seni gidi seniiiii.:wu:
252 adet olan hissenin 150 adeti beyimizdeymiş.acaba ne oldu bunlar .tahtada böyle adetler de mal satılmadı.gözümüzden kaçmaz.ne olduğunu biliriz biz az çok ya hayırlısı bakalım.:oleyo:
Mirascilari arasinda pay edip virmanlamistir oyle olsa munzam vakfin yuzdesel degisimi olur du ayrica haber eski haber zaten
Dilipak bu konu uzerinde cok duruyor bugun bazi haberler okudum,poas davasi ne durumda bilmiyorum ama yonetim kurulundan ozince de davalik oldugu yaziyordu bilindigi gibi isbank hisseleri dogan a devretmis dogan grubuda 6 ay sonra 600 mlyn dolarcik kar ile satmis .isbank ile dogan grubu ihaleye girdiginde yonetim kurulunda kilicdaroglu gorevli oldugu yaziyor.yigit bulut tv de ustune basa basa gelsin hissedarlar bu isten kendilerine dusen payi hesaplayip soyliyeyim diyor, ve isbanka yalvariyor lutfen bana dava acin diye
Bu yazıyı 22 mayıs 2018 tarihinde yazmışız. Sayfa sayısı bende 18 görünüyor. :)
Sağolsun sadece sayın fabrikatör cevap yazmış.
O tarihlerde imtiyazlı hisse topklerinde kimse yoktu. Birkaç ayda birkaç sayfa konu zor ilerlerdi.
Grafikten baktımda hisse 1200 - 1250 TL lerdeymiş. ( $ bazında tarihi diplerde olması lazım )
Peki bu günkü fiyatlar çok mu yüksek?
Neye göre, nereye göre fiyatladığınıza bağlı.
Geçen gün 2761 e alıcıyım dedim. 2762 ye kadar verdiniz 2761 TL ye de verin dedim.
Hemde seans içinde anında, sonradan değil.
Bir müddet tahtadan uzak kalacağım. Bakalım dönüşte nasıl bir tablo ile karşılaşacağım.
Peki sayın balık ve diğer arkadaşlar..
İşA zaten kımıldamıyor.İşB ve kurucu arasında seçim yapsanız ne derdiniz?
Yani eşit parayla ne alırdınız?
55.000 liraya 1 lot kurucu mu?
Yoksa yaklaşık 19 lot işB mi?
Bunların arasında bir matematik var mı?
İşA ve İşB ve kurucu..
Mesela kurucu 50 binde sabit kalıp işB 10 bin lere gidebilir mi?
Olası temettü ödemesindeki oran ne olur?
Bilen arkadaşlar zaman bulduklarında cevaplarlarsa sevinirim..saygılar sunarım..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
19 lot B+ bir adet kurucudan oluşan sepete bir arkadaşla birlikte danaya girer gibi almak en doğrusu
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kurucu hisse hakkında bilgiler açık değil.ne oranı ne alacağı temettü nede başka bir şeyi hesaplamak için veri yok.onu değerli kılan 2,4 lot 2400 adet olması.geçmişe dönük kısıtlama kalkarsa alacağı temettü fazla olabilir.ama totalde en değerlisi İŞATR .daha evvelki yıllarda işatr lot altı yani 100,,200,,300 adet gibi alınıp satılıyordu.adetler lota tamamlanacak diye bir kural gelince alamayanlar satmak zorunda kaldı.ve bu şekilde 1000 lot olarak toplanmış oldu.
Kampanyaya katılım an itibariyle 56 kişi olmuştur.
https://www.change.org/p/i%C5%9F-ban...aldirilmalidir
O 150 lot kilitli ise ki kilitlidir, kimsenin o lotlara nakit olarak ihtiyacı yokturdur, niye is a nın kilitlendiğinin resmidir. İs b de ve iskurda dolap çok döner. İs a nirvanada şu an. Tek eksiği değerinin ne olduğunun bilinememesi.
Galiba is a aslında en değerlisi.
Haftanın ilk günü 3.000 üzeri kapanış yapalım da artık yükselme moduna girelim :)
Sadece temenni olur ya da olmaz birşey demiyorum.