Biraz altın aldım bekledim şimdi de isfin aldım bekliyorum.
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Biraz altın aldım bekledim şimdi de isfin aldım bekliyorum.
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu nasıl bi açılış amk taban mı açar bi kağıt
Spek efendi bakalım bu fiyatlardan kime satacak.
Haber de yok altı boş şu an
Sabırsız İnsanların Sabırlı İnsanlara Para Transferi Burada Yapılır
Spek efendiye tabii ki
Şuan yabancıların alımları devam ediyor ufakta olsa bu iyi bir durum Perşembe den sonra hacim artmaya başlar kanımca şuan tarihi zirve dolar bazında yarısına geldik daha gidecek yolu var. Yatırım tavsiyesi değildir.
Dolar zirvesi kaç dolardaSM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yirmi dört buçuk civarında tarihi dolar bazındaki zirvesi
Benim kağıt yirmilerdeyken yaptığım yorumlara bakabilirsiniz ordada kağıdın 100xx lere gideceğini söyledim bazıları korktu 36 larda indi trenden bana göre dolar bazındaki zirveyi deneyecek haber gelirsede bu zirveyide kırar geçer.
2017 den beri izlerim takip ederim maalt ı... Geçmişte 17-18 tl bandında gezinirken 200 lira hedef verenler de oldu 200 lirayı az görenler de oldu. Hissenin nerelere geleceğini ancak zaman gösterecek. Bu arada 2006 yıli sonunda usd 1.40 iken maalt 34.50 seviyesini görmüş. Usd bazlı zirvesi 24.60 usd ye tekabül ediyor...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıda aşık olmamak lazım .
Ben de bugün itibariyle tamamen vedalaştım kalanlara bol kazanç ve bolca dikkatler diliyorum.
USD bazlı zirve test edilmesi için , o zirveye gitmeden hemen önce gelen Satışa hazırlık benzeri bir haber gelmesi lazım, henüz bunun için şartların tam olgunlaşmadığını düşünüyorum.
Şartların dahi olabilmesi için derdest olan davanın akıbeti, yeni imar izni sürecinin başarıyla sonlanması ve inşaatın doğru düzgün ilerlemesi gerekiyor.
Umarım herşey yolunda gider kalan arkadaşlar için.
Dinamitten farkı yok şu an 10 sene 24 ü geçememiş kağıt 75 e dayandı. Çok dikkat edin arkadaşlar.
Yarın hacim yapmaya başlar bakalım nerede kapatacağız haftayı bende 10 senedir bu hissedeyim korkunun ecele faydası yok beklentimi karşılığına kadar bu trenden inmem maliyetim 10 olmasına rağmen
Algyo bedelsiz verdi ,pazartesi bedelsiz potansiyeli olan maalt ve benzerleri hareketli olur
Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş.05.01.2020 21:08Mares Otel tahsis süresi uzatımı için yapılan başvurunun onaylanması.
Halihazırda 01.05.2035 tarihine kadar MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım A.Ş.’ye kiralanmış olan Mares Otel turistik tesisinin, 03.12.2018 tarihli özel durum açıklaması ile kamuya duyurulan irtifak hakkı süresinin uzatılmasına ilişkin başvurumuzun onaylandığı Şirketimize tebliğ edilmiş olup, irtifak hakkı süresi 17.12.2068 tarihine kadar uzatılmıştır.
İlgili düzenlemeler uyarınca yararlanma bedeli, peşin ödeme seçeneğinin tercih edilmesi halinde 24.288.657,63 TL; veya, taksitli ödeme seçeneğinin tercih edilmesi halinde %’i peşin olmak üzere toplam beş taksitle birer yıllık dilimler halinde ve taksitlere kanuni faiz uygulanmak suretiyle, kanuni faiz hariç toplam 30.360.822,04 TL’dir. Şirketimizce otuz gün içinde ödeme şeklinde karar verilerek gerekli ödemenin yapılması ve kesin izne ilişkin taahhütnamenin imzalanması gerekmekte olup, konuyla ilgili önemli gelişmeler yatırımcılarımızın bilgisine sunulacaktır.
Kaynaklar: Kamuyu Aydınlatma Platformu
İlk güzel haber geldi devamını bekliyoruz
Bunun neresi güzel ben anlamadım güzelliği neresinde bi izah ette bizde bilelim bence tam tersi
Cok guzel haber 👏👏👏
Otelin yerini 2068 yılına kadar uzatmış devlet yaptıkları başvuru sonucunda nesi kötü bende onu bulamadım
49 yıl daha uzadı üst kullanım hakkı öteki türlü nasıl faaliyet yapacaklardı sonuçta kirada olan bir yer gelir getiren tek yeri şirketin
3-4 yıl önce 50 yi görebilir diyen burda linç ediliyordu kağıt 85 i gördü daha da gidecek gibi duruyor. Kimseler de kalmamış anlaşılan. Kağıtta haber de yok 18 lerden çıktı 85 oldu haber yok ilginç.
Her an bedelsiz gelebilir üstat beklenti yüksek
Maliyetim 26 önümüzdeki yıl turizm olarak bu yıldan Cok daha iyi olacak 2020 turizm hisselerinin yılı olacağını düşünüyorum ,birde bedelsiz gelirse ki 15 tane bedelsiz yapabilir o zaman inanılmaz rakamlara gidebilir ,ytd
65 deyken 100 tl yi göreceğini tahmin ettim ama korktum alamadım .alabilseymişim yüzde elli cepteymiş[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavandan 100 bin lotun üstünde satış olmuş bu ne demek şimdi.. el mi değiştirdi
Titan Saadet Zinciri ters üçgen omuz formasyonu oluşmuş sanki :)
Şaka bir yana nereye kadar gideceği değil de bu yükselişin altını dolduracak beklentiler nedir onu görmeden pozisyon almak çok riskli bana göre.
Aynen öyle 👏👏👏😂
Maalt ile guzel gunlerim oldu..
Oglum iyi bir otomobil istedi ve Cuzzi lotlarimi otomobil ile degistirdim..
Kalan arkadaslara bol kazanclar diliyorum...
Kamuoyuna duyrulur.!
Zamanında elimde olanlar,elimdeyken beton dökmüş gibilerdi.sattıktan sonra en kötüsü 4,r ,5 e katladı...şansıma tüküreyim.srvgy,maalt, dardanel,formet,alctl ...
Seanstan sonra gelen Cok guzel bir haber ,2068 e kadar uzatılmış masallah👏👏👏 artık 3 hanelerin üzerinde kalıcı olacaktır ,ytd .