Bende 2 senedir bekliyorum
onur takmak keyfini bekliyorum
ytd
Printable View
Bende 2 senedir bekliyorum
onur takmak keyfini bekliyorum
ytd
Link Bilgisayar'ın 2018 yıl bilançosu oldukça iyi gelmiş. Yeni kurulan AR-GE laboratuvarında da olumlu çalışmalar yapıldığını düşünüyorum. Tüm bu olumlu işaretler hisseye eninde sonunda yansıyacaktır. Bir de geçtiğimiz yılda prizma danışmanlık şirketi ile yapılan şirketin satılmasına yönelik danışmanlık anlaşmasının sonucu ne oldu acaba? Şirket bu konuda bir bilgi vermiyor. Acaba , ilgili şirket ile yapılan sözleşme devam ediyor mu? Bu yıl, yapılan bu anlaşmanın bir sonucu olabilir görüşündeyim. Şirket karını iyice arttırdı. Alıcı şirketlerin bu konuda ilgisini çekmiş olabilir. YTD.
Satış süreci devam etse kap belli dönemler haber göndermesi gerektiginden satış olayı tam bir fiyasko sonuçlandı sanırım birileei malı ky çaktı gibi şuan ki vaziyet bu saatte bilanço iyi gelse ne olur spk tutarmıydı buralarda
Ytd
500 lot ile 10,05 e bastı şero:) 500 daha satsaydınya 8,85 ide görürdük:)
300-500 lot ile Bas bakalım bass... bi yiğit çıkarda alırsa o kıymetli malcıkkarını bakalım o zaman ne yapacan:)
Kap a ne düştü ? Bilanço gelmedi mi zaten ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/dvEamQ.png
26 Ekim 2018
Eskileri karıştırırken buldum
Gözler yaşlı ...
Hisse biraz hareketlense iş hemen satışa geçiyor... biri çıkarda çizer inş. o zaman görürsün baskı yapmayı...
Gunluk takas atabilecek varmi arkadaslar
Bütün yazılım ,teknoloji firmaları hareketli... link sen taş mı üretiyorsun yaw... tahtanın başına çöreklenmiş bikaç i.ne kimseye koklatmam diyor... benden mal yerine ancak .aaaahhh alırsın...:evil:
Zurnanın zırt dediği yerdemiyiz. Hele teknikçiler bir bakıverin ...çok sıkıştı ...,sertleşmesi lazım ...sertleşme sorunu varsa onu bilemem ☝🏻💪🏻
Kop git artık be link...
aferin link sertleş bakalım :cool: ....zaten benden başka kimsde yok sanırım
Diyosunnn[emoji23]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Buraya yazan kimse yok demek istedim..yoksa kağıtta var birileri..hacimden de anlaşıldığı gibi
Biz teknikçiyiz kardes ..günlükçü ..kağıda yazımdanda anlaşılacağı üzere bir gün önce girdim..sen yıllarca bekle beklentisi şu bu diye ..biz flama yı yukarı kırma ihtimali için girdik ..nitekimde bu gün bir deneme yaptı ..tam flamanın ucunu gelmişti bir tarafa kırma ihtimali için girdik ..ne yapar yarın göreceğiz..gitmezsede satar çıkarız ..bekleyen bekler ..burası borsa..
Günlükçü, kısa vadeci olmanız sorun değil bende bilen zaten az çok biliyor sürekli alan satan birisiyim. Uzun vade malın çok az bir kısmını saklarım gerisini sürekli sat al yaparım. Sorun buradaki üslup (sadece siz değil son zamanlarda yazan herkes) teknikden bahseden bir yazınızı okuyamadım keşke yazsanız. Uçup kaçmasına gerek yok 12 leri denese üç beş kez bana yeter. Güzel şeyler yazın da hem okuyalım hem konuşalım
Fed açıklaması sonrası türk etf leri coştu an itibarı ile...Fed 2019 da faiz artırım beklentisini sıfır olarak belirtti..dolar anlık 5.43 e gevşedi..Yarın bu şekilde kalırsa bist de gap lı yukarı açabilir ..ancak link endeks korelasyonu düşük bir kağıt..bankalar yarın prim yapıp link tarzı kağıtlar biraz sürünebilir hayırlısı ..flamanın ucunda boş yere hareket etmemiştir umarım ..buraya gelmiş grafiği harcarsa yazık eder tahtacı
Endeks korelasyonu düşük ama tahtacısıda benim gözlemim endeks yükselişinede düşüşünede pek bakmaz yarın birşeyler yapmaya karar vermişse yapar. İlginin link te olmaması işini kolaylaştıradabilir. Ben bugün pozisyonumu baya azalttım linkte sattığımın çok azını geri aldım yarın dinlenirse daha çok işime gelir açıkcası. Diğer hisselerimle oyalanırım.
15 yolcusu kalmasın :p
Yarın bende iyi olacağını düşünüyorum ..kağıt kafa kaldırmış iken bekletmek hata olur ..eksi 1.5 endekste böyle bi kapanış yapması boşuna değildir herld.
Vayyy tüm flamacılar gelmiş:) link de flama olmasa alan yok satanı öpeyim formasyonu vardı...:)
............
Tam tahmin ettiğimi yapıyo ..endeks yukarı yapmasaydı link yukarı yapardı ...
Spek flamacıları da terse getirdin be:)
Bi flamamız var dedik onuda mahvettin:)
grafik ne durumda
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Bugünkü son 10 dk. hareketine dikkat ! YTD
Pek konuşulmadı ama 10.6 dan sağlam bir tepki verdi tekrar. Önceki tepki 11.6 kara kadar gitmişti. Ama tahta yapıcı ters yapmayı seviyor. El tetikte bekleyeceğiz yapacak birşey yok bugün 10.6 larda cesaret edip link de ek alım yapamadım. Diğer hisselerimdeki alım fırsatı daha cazip geldi. İstediğim kadar biriktiremedim ama yükselirse de yolu açık olsun.
hayırlısı olsun üstad, bol kazançlar olsun. YTD
Çok hareketli bugün bir haber gelse keşke
https://i.hizliresim.com/nQ3P3R.png
Çek bi tavan
Geldi haber satış yakın