[emoji1][emoji1][emoji1][QUOTE=Artur;5184971]MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji1][emoji1][emoji1][QUOTE=Artur;5184971]MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış hatırlamıyorsam 2,80 bandında idi 17 ye kadar yine yüzde 1 çarpmış son saatte😅
onlarca olumlu haberi fiatlamadın ya allah senin belanı versin bundan sonra fiatlasanda gene allah belanı versin pisikolojimizi bozdun boşm masa boşşirketler bile ono katladı sen yıllardır aynı yerdesin sinan ak yüce rabbim seni bildigi gibi yapsın bu yaptıkların yanına kalmasın 2 bin liralık 25 tane şirketi icinde barındıran bir enerji şirketi varmı gene söylüyorum allah belanınızı versin aldıklarınız yidikleriniz zehir zıkkım olsun ytd.
bakın arkadaşlar dün endeks yüzde 2.12 düştü zorlu yüzde beşe yakın düştü bugün acılışta endeks yüzde 2 ye yakınını geri aldı ama zorlu dün karanlık odaya 268 den girdi 265 ten cıktı tam bir yıkım tam bir ********likti öncelikle bunu yapanlaraın güzel allahım belalarını versin bu adi insanlar kimse şimdi ise endeks yüzde 2 ye yakın seyrediyor karanlık odadakini alamadı nerde adalet arayın şirketi ben şu an aradım yemekteler dediler ama saat 2 ye yakın gene arayacagım şirket battımı diye soracagım hergün enerjiler yüksek pirimler yapıyor bakın şu an bile cogu enerji hissesi yüzde kac artıdalar sadece bu ahlaksız hisse böyle gencler spk yı arayın şikayet edin başka yolu yok bunlarla telefonla hizaya gelmezler saat 2 gibi arayacagım ama boşuna olacak ytd.
bir saate tam 3 defa aradım acan yok santralden başak hanım bu konularla ilgileniyor diyorlar ama acan yok işe gelmezlermiş evde yatarlarmıppkn y halimize zaten sinan ortalarda yok akşam oldumu bir gap haberi şu kadar para ödedik ama yatırımcının vay haline bu adamları spk ya degil savcılara şikayet etmek lazım onca haberler basında dolaşıyor ama bunlarda bir tane kap haberi yok ytd.
Son saat ekstra çalmaya devam, ertesi gün de sanıyoruz hisse artıda bedelli ye 1 liradan gir bu hareketle 50 kuruşa hisse satarsın bedelli sonrası
Zoren iyiyse niye artmiyor
Sahibi peruklu
Vesbe de onun o artiyor misal
Yada vestel
Bizde zoren aldik en buyuk sebep dolar dusecek daha da favok zaten iyiydi.. butun enerjiler uctu buda ederine gelecek ama oyle olmadi %15 zarar var.. nerden doner dondugunu gordugumde ortalama yaparim ama su an degil
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben uzun vadede bu alımların da mükâfatını alacağımızı düşünüyorum, doas da 3-4 liralardaydi işleyiş pozitife dönünce herşey ederine kavuşuyor,zoren borcu biraz azalatacak bir de zoryen olayı var ordan da gelir gelirse giderleri daha sağlıklı yönetebilirler, ama bugünler için haklısınız tahtadaki son saat basma hareketine dikkat çekme nedenim malı toplayıp hisseyi baskılayan bir operasyon hissetmem, düştükçe ilave etmek bedelli için maliyeti arttırıyor, bende beklemeye aldım kendimi
2.56 ve 2.59 kademelerinde 50 milyon lot özel emirle satış olmuş.
Yazın katmer de iken de böyle olmuş, hisse fiyatı 5 lerden 4 lere düşmüş ve bedelli başvurusu gelmişti. KATMERin patronu da böyle kurumlar arasında satmıştı. 4 lere düştükten sonra bedelli haberinden sonra ben 5 den satmıştım. Ben sattık tan sonra 12 lere dayanmıştı. Aynı şeyler olur mu bilemem ama bana benzer gibi geldi.
Katmer deki gibi ilk önce bir düşüş olabilir mi acaba, sonra yükseliş.
Ben buna benzer bir senaryonun olabileceğini düşünüyorum ama satıp alma riskini almaya cesaret edemiyorum.
Sizin fikriniz nedir arkadaşlar
MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zorlu enerjide para kazanmak o kadar kolayki 8 aydır hep aynı oyun takip edin eger o gün borsa sabah iyi bir şekilde pirimli başlarsa ilk 30 dakika icerisinde zorlu gün icinde gğrebilecegi en yüksek fiatı görüyor ondan sonra akşama kadar ortalamanın cok altında kapanışını yapıyor anlatmak istedigim sabah sat akşan al yüzde yüz garanti para kazanmak yahu be ne adi hisse diyecegim ama hissede kabahat yok bu sistemi kurmuşlar adamlar 8 aydır her gün aynı hamle yapılırmı yahu bir seferde yanıt yahuo kadar iyi haberi fiatlamıyor 2 martla en son iki haber geliyor onları bile fiatlayamıyor yarın yüzde 500 bedelsiz acıklasın akşama inanın eksi bile olmasa ortalamanın cok altında kapatır bu haberi bile fiatlayamaz zorluda bulunan bu gurup ne zaman cehennem oldu o zaman belki bir şeyler degişir yoksa aynı tas aynı hamam bakın bu gün indeks bilgisayar bedelsiz haberi gnderdi inanın datagate haric hic birinin ilgisi dahi olmaaaayan bütün bilgisayar hisseleri gitti enerji şirketleri cogu uctu bu haala 8 ay önce aldıgım yerinde altında gecen hafta şirketi aradım iyi şeyler dediler hisse neden gitmiyor dedim cevap veremediler zorlu yenilebilir enerşinin akıpetini sordum yabancı girişini beklediklerini söylediler ben kendilerinin dogru yolda olduklarına inanc getirdim inşallah hayırlısı olur ama bu kumarcıların hisseden cıkmaları lazım yoksa sabah sat akşam dipten al ytd.
bir şeyi unutum yazmazsam olmaz inanın her akşam karanlık odadaki fiatını yazarım 90 günlük not almışım 75 defa karanlık odadan cıkışı eksi 10 defa yerinde 5 defada sadece 1 kademe artı yapmış vijdansız karakter yoksunları buradan bile art niyetleri belli yahu insan yazı tura bile atsa 75 defa eksi gelmez bunu yapanlar cehendemde yansınlar ytd.
Ama karla ama zararla yatırımcı kaçar unutmaz bu hareketleri. Güven kalmaz. Yatırımcıyı ve güveni tekrar toparlaması uzun yıllar alır yazık ederler kendilerine. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün yabancı oranı düne göre acayip düşmüş dün 41 milyon lot bugün 3 milyon lot
ama lotun TL karşılığı 27 tl
Dün ise 2.72 TL
Anlayan varsa açıklayabilir mi
MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,56. Ve 2,59’dan 50 milyon hisse sattı 1 saat önce özel emirle neden böyle bir şey yapar acaba?
Günlükte ikili dip yapmak için tekrar 2.4X'lere gidebilir. Sonrasında güçlü bir yükseliş gelebilir öyle yaparsa. Yön 2.4X'ler gibi hissediyorum. YTD.
Zorlu enerji 19,9 milyon lot ortak satışı için izin istedi. Yani madem macaniz yemiyor bedelliye niye giriyorsunuz bu nedir bir haftadır sat sat yüzde 61 e düşmüştü hisse oranı şimdi de bu çıktı
dagi giyimin yaptıgı gibi halka arz şeklinde bedelli yapabilir.
daginin bülteni şu şekilde:
"Bültende yer alan açıklamaya göre, mevcut sermayesi 43.300.000 TL olan Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret (#DAGI), sermayesini halka arz yöntemiyle 86.600.000 TL arttırarak 129.900.000 TL'ye yükseltecek."
burada dagi pazarlamıyorum ama zorenin nasıl bir bedelli yapacağını öngörmeye çalışıyorum.
muhtemelen böyle olacak. çünkü bir de yenilenebilir enerji kısmının halka arz durumu vardı.
peki böyle olması durumunda tahtaya nasıl yansır. patron her ne kadar bedelliye girmek istemiyor ama lotların yuzde 80 ni onda ek olarak o paralarla başkaları girecek. dolayısıyla oyuncu ne derse o.
50 milyon lot anlaşmalı olarak özel emirle satılıyor.
Aynı gün 20 milyon lot piyasaya kote edileceği söyleniyor.
Bedelli yapılacağı ilan edildi.
Halka arzı var öteleniyor.
400 milyonluk kira sertifikası satıyor.
Neler olduğunu tahmin eden var mı arkadaşlar?
Bir dümen dönüyor son günlerde bunda ama hayırlısı bakalım. Yabancı payı da artmış son haftada.
https://www.haberturk.com/otv-zammi-...960971-ekonomi
Elektrikli otomobillere gelen ÖTV zammı sizce hisseyi orta ve uzun vadede nasıl etkiler? Açıkçası ben bu hissede, şarj istasyonu yatırımlarından dolayı uzun vade düşünüyorum. Herkese iyi haftalar.
Allah gani gani belanızı versin ne diyim
Elektrikli otomobil hikâyesi,yada yaygınlaşması 5-10 senelik bir vade, elektrikli araçların daha hızlı şarj olması (haftasonu zoren den biri vardı Bloomberg te 30-40 dk şarj süresi demişti)ve daha ulaşılabilir fiyatlardan alınabilir olması ile beraber muhakkak şarj istasyonu üretenler de karlılığı artacaktır. Bu devletin geçim kaynağı vergi ve yakıttan kesilen vergiler elektrikli araçlara binecektir kaçarı yok, bu gerçek ülkemizde araç satışlarını etkilemez bir döngü var ve elektrikli araç furyası başladığında enerji firmalarındaki (özellikle yenilenebilir enerji)pozisyonlarda değerli olacaktır. Burada asıl sıkıntı bugün bistte gözün kapalı 10 hisse secsen 8 i kâr bırakırken zoren gibi gözü toprakta kağıdı alıp geleceğe yatırım yapmak en doğrusu mu bilmiyorum ama ben kumbaraya atmaya devam ediyorum bedelli sonrası daha değerli yatırım yaparım gibi geliyor..
Uv uv derken 1 yil gecti. Buna farkli bir tanım lazim sahtekar değilse. Ha bir de lutfen biri bana şunu açıklasın... 2.7x lerden sirketimin kağıdını toplayip kapa da bildirip, neden kisa sure sonra 2.5x lerden blok satış yaparım??? Bu normal mi?? Herkesin gözüne baka baka ?? Rahatsiz ediyor bu beni
An itibariyle Dolar bazlı grafiğin cazibesine daha fazla dayanamadım.. ya nasip diyerek, zoren deki en yüksek fiyatlı alımımı gerçekleştirdim..
https://i.imgyukle.com/2021/03/09/NTGXCM.png
srail Enerji Bakanı Steinitz: "Türkiye ile iş birliğine hazırız"Alıntı:
İsrail Enerji Bakanı Steinitz: "Türkiye ile iş birliğine hazırız"
Enerji Bakanı Yuval Steinitz, ülkesinin Türkiye ile iş birliğine hazır olduğunu söyledi.
Bakan Steinitz, Rum basınına verdiği röportajda Doğu Akdeniz Doğal Gaz Boru Hattı Projesine (Eastmed) ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Eastmed projesinin, İsrail ve Güney Kıbrıs Rum Yönetiminin (GKRY) doğal gazının Avrupa'ya ulaştırılmasını sağlayacağını dile getiren Steinitz, "Bu proje oldukça önemli. Deniz altından inşa edilen dünyadaki en uzun ve en derin proje olacak. Bugünden itibaren bu projenin 5 yıl içinde tamamlanmasını umuyorum." ifadelerini kullandı.
İsrail'in projeye önem verdiğini ve desteklediğini kaydeden Steinitz, Tel Aviv yönetimi ile GKRY'nin Eastmed gibi 2 veya 3 gaz boru hattına yetecek doğal gaza sahip olduğunu savundu.
Geçmişte İsrail gazının Türkiye'ye ihracı konusunda görüşmeler olduğunu ancak bundan bir sonuç alınmadığını hatırlatan Steinitz, şöyle devam etti:
"Umarım bir gün Türkiye bölgeye katılır ve hatta Doğu Akdeniz Gaz Forumu'nun bir parçası olur. Çatışma yerine koordinasyonu seçer. Umarım tutumlarını değiştirirler. Biz Türkiye ile iş birliğine hazırız. Türkiye'yi çatışmanın kaynağı yerine bölgesel bir partner olarak görmek isteriz."
Steinitz, dün GKRY'yi ziyaret ederek İsrail, Yunanistan ve GKRY arasında elektrik şebekelerinin birbirine bağlanmasına yönelik mutabakat zaptının imza törenine katılmıştı.
- Eastmed projesi
Eastmed projesiyle, Doğu Akdeniz'den çıkarılan gazın GKRY üzerinden Yunanistan'a oradan da İtalya'ya ulaştırılması hedefleniyor.
Söz konusu projenin 6 ila 7 yılda tamamlanması ve yaklaşık 7 milyar dolara mal olması bekleniyor.
Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen projeler arasında da yer alan boru hattının inşasında, teknik ve finansal güçlüklerle karşılaşılacağı belirtiliyor.
Yıllık en fazla 20 milyar metreküplük kapasiteye sahip olacak hattın, 3 kilometre derinliğe inmesi ve 2 bin 100 kilometre uzunluğunda olması öngörülüyor.
Uzmanlara göre hattın, yalnızca İsrail'de keşfi yapılmış gaz rezervlerinden elde edilecek doğal gaz ile doldurulması mümkün görünmüyor. Boru hattına Mısır gazının eklenmesi durumunda bile, projenin sürdürülebilir olması için bölgede yeni keşiflerin yapılması gerektiği ifade ediliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
20 milyar tl borç düşmedikten sonra ..
konuşma ve yorum yapmanın hiçbir önemi yok..
kurun düştüğü yerden tl ye döndülerse hazinesini tebrik ederim..
özel emirler genelde gedik ve denizde olurdu ancak bu sefer garantide olmuş..
vestel artıyor hikayesine gelenlere belki belki belki bir iş olur ama
elektrikli sarj istasyonları şirket içinden ayrılır ve arz olursa potansiyeli için deneyen olur ama bu borçla bu faiz oranı ile borç verene çalışır
2.4X'lere gelmeden rahat etmeyecek anlaşılan....
17 lira halka arzdan toplamıştım o zamanlar nufüs cüzdanı yetiyordu talep için tanıdık kim varsa herkesden topladım 30 lira dan sattığımı hatırlıyorum 2,60 da yalama oldu kağıt
Yıl kaç üstad?
2000 mayıs
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence borcun kârını baskilamasi bu bedelli ve olursa halka arz ile azalır kar arttıkça da önümüzü daha iyi görürüz umudum
Zorlu Centerın önünden geçiyordum.. palaya merhaba dedim .. kucağıma 2.58 leri bıraktı.. bir ara senden geri alırım dedi..
2.60 üzerinde taşınır.. adam olacak çocuk 2.72 de..
ereğli gibi değerlerimizin olduğu piyasamızda müsvette kağıdı bile olamayacak kadar değersizsin