sana göre 18 değilmi defter değeri he sen o fiyatı bekle:kahkah: he bu arada senin yüzünden satan olmuşsa onun vebalini düşün sen:28: ilginçtir yaklaşık 3 yıldır bu hissede bekliyorum tam önü açılmışken böle tipler çıkıyor düşündürücü:wu:
Printable View
Başdümenci yoksa sen patronun ailedenmisin hisse alana çatıyosun satmayana çatıyosun hisselerin tamamı seninmiş gibi için yanıyo baksan elinde hissede yoktur Allah bilir burda 3 yıldır mal taşıyoz var bi bildiğimiz akıl lazım değil.. Burada iyi yorumcular var bırakalım onlar yorumlasın
yine 315 lot koymuş adam satışa....
böyle bilançoya böyle açılış harikasın petro:bravo: kaldı 3 iş günü..ytd
elimde var veya yok tecrübe aktarıyoruz burda.sizi gibi vaad dağıtmak daha büyük vebal arkadaşlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yahu dümenci senin heryerin tecrübe olsa ne yazar.senin kullandığın nick sakat zaten.dümenci....
hadi senin için 116 ya 10 lot satış yazdım.onu bari al.yoksa onuda bulamayacaksın...bu kıyağımı unutma....
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Teşekkürler Sn. Goriotbaba
şu mesajı yazmak için foruma üye oldum yıllardır şu moruğun paralarını yemek için bekledik sonunda herkez afiyetle yesin 4 kasım günü hisseleri eline verip defolup giderim 7 yılımı yedi nalet herif bu moruğa kalsa yıllarca bekletirdi ne mutlu ki imkb yönetimi buna son verdi tsk moruk tsk deli petro 100/100 almadan gitmem demiştim sana !! buraları okuyan çakallar var onlarda buna dahil kimseye kulak asmayın son 2-3 gün dişinizi sıkın.....ytd.
Sağolasın Goriotbaba hocam.
132 civarı rakamları yüksek hacimle geçip birkaç gün üzerinde kapanış yaparsa, tüm zamanların rekoru ve direnci kırılabilir. Y.T.D.
26 Ekimde Yatırım İlişkileri'ne göndermiş olduğum Şüpheli Alacaklar Karşılığı ve Pazarlama satış Giderlerindeki artış oranlarıyla ilgili sorularıma bugün;
Şüpheli alacaklar karşılığının artış sebebinin tur operatörü ''Thomas Cook'un iflası üzerine alacakların olması'',
Pazarlama satış giderlerin artması ise, ''Şirketin önceki yıllardan satışını yaptığı ve gelir yazdığı devre tatil haklarının geri alınması sonrası bu bedellerin gider yazılmasından kaynaklandığı''
şeklinde cevap geldi. Bilgilendireyim istedim. Herkese iyi kazançlar olsun. Hayırlısı bakalım.
9 aylık gelen Finansal tablo dip notlarında aşağıdaki şekilde izah etmişler. Tam olarak anlayabilmiş değilim ama satılan hakların geri alınmasından kaynaklı sanırım. Tam olarak anlayabilen varsa bilgilendirebilirler mi.
Maddi olmayan varlıklar (Haklar) Side ve Abant’ta bulunan Devre tatil kullanım hakları
toplamlarından oluşmakta olup, kullanım süresi ile ilgili itfa payları düşüldükten sonra
bilançoda gösterilmektedir. Cari dönem itfa payları gelir tablosunda “Hizmet Üretim Maliyeti
Giderleri†içinde sınıflandırılmıştır.
31.12.2018 30.09.2019
Haklar (Devre Kullanım Hakları) 762.646 762.646
Diğer Maddi olmayan Varlıklar (Bilgisayar Programı) 27.998 27.998
Özel Maliyetler (SAHİL BÜFE İMAR BARIŞI) -.- 8.933
Haklar İtfa payı (-) -218.540 -224.832
572.103 574.745
Satın alınan maddi olmayan duran varlıklar finansal tablolarda maliyetlerinden birikmiş itfa
payları düşülerek gösterilmiştir. Satın alınan bilgisayar yazılımları satın alma maliyet bedelleri
üzerinden aktifleştirilmektedir. Bu maliyetler faydalı ömürlerine göre itfa edilmektedir.
Amortisman, bütün maddi olmayan duran varlıklar için doğrusal amortisman yöntemi
kullanılarak kıst bazında hesaplanmıştır.
*Bakiye; devre sahiplerinden, yapılan yenilemeler için alınan yenileme katkı paylarından
oluşmaktadır. Devre sahipleri tutarı yüksek bulduğu için mahkemeye başvurmuş olup
mahkeme sonuçlanana kadar bu hesapta takip edilmeye devam edilecektir.
Güzel sorular beklenen cevaplar gelmiş..Seneye dövizde biraz artış ve turizmde az da olsa büyüme bile olsa geçmiş yıl vergi gideri ve şüpheli alacak olmayacak büyük ihtimal o zaman 22-25 milyon net kar ile yıl tamamlanır inşallah...petro da beklenti bitmez bu fiyatlardan...kötü senaryo ise milli politika güden ülkemize karşı haçlıların kirli oyunları ve en sağlam kalan turizm sektörünü yıkma çabaları olur... inşallah kötü beklentiler olmaz..yatırım tavsiyesi değildir...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kaldı 2 iş günü:party:
87bin lot var piyasada zaten 100/1 de bende olduğuna göre geriye 100/86 kaldı pazartesi ne halt edecen bakalım moruk kalp krizi geçirmesen bari vallaha bak çok aşağı verirsen alırlar o 86 bin lotçuğunu elinden :)
125.40ta eşleşle merak edenler için
spek efendi bugün kafayı 125 koymuş. elinden geleni yaptı.
Teşekkürler Sn. Goriotbaba
kaldı son 1 iş günü:kmk:
Ne oldu son gün alan satan yok. Herkes pazartesiyi bekliyor galiba
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayces harekete başlamadan önce 3.30 larda idi şu an 7.28 , biz ise 77 lerdeydik eğer aynı oranda takip etseydik şu an 170 lira seviyesinde olacaktık bakalım bu açığı yakalayacakmı spek son iş günü olmazsa pazartesiye kalır malları kaptırmazsa iyi
Ben şöyle yapacağım şimdi eğer bu kağıt benim hiç tahmin etmediğim gibi saçma sapan bir şekilde yukarlara giderse buradan herkezden özür dileyecem.Bu kağıtta teknik analiz yapmaya çalışan bazı zavallılar tabii ki hariç.Pkentte yapacağınız tek İnceleme temel analiz ve yaşanmış tecrübelerdir.
Peki bu kağıda uçacak kaçacak diyen siz akıllılar; Bu kağıt yıllarca süründüğü seviyelere geri dönerse buralardan hisse aldırarak bir çok mağdur Yaratacağınız insanlardan Özür dileyecek misiniz??
milleti 10 yıl boyunca 10-20-50-100 lotlarla perişan ettiniz.istediğiniz gibi at koşturdunuz.hadi bakalım sürekli işlemde de koşturunda göreyim.adamın çükünü koparırlar......
Sürekli işleme geçince tavan yüzde 15 mi olacak?
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok sevdiğim, kabiliyetli, çocukluğumuzun simgelerinden bir ressam vardı.
Birkaç yıl önce vefat etti; Bob Norman Ross.
Ne diyordu ressamımız?
Şurayada bir çalı koyalım :whistling: