Bu serefsiz hala denizle şeker arsında gel git mi yspıyo? Ula bunu satıp egeen e gectiğime bin şükür. Keşke hepsini sataymışım. 3te biriyle bile bisürü zarar ettirmiş bana
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bu serefsiz hala denizle şeker arsında gel git mi yspıyo? Ula bunu satıp egeen e gectiğime bin şükür. Keşke hepsini sataymışım. 3te biriyle bile bisürü zarar ettirmiş bana
Ya bu seker nerden cikiyor satiyor bunu da anlamis degilim...hic aldigini gormedim hep satiyor...
Deutsche Sec'in düzenli alıyor olması olumlu. Bekleyip göreceğiz.
herkese selamlar an itibari ile 7,39 hadi inşallah...
abi birileri cok kotu basıyor yine,tam kafayı kaldıracak birisi beynine gomuyor resmen... cok pis oyunlar var bu hissede AMK...
Haftalık da dip de flama oluşumu var.. Golden Cross bunu destekliyor... 1-2 Hafta içinde 7.85 direncine kadar yol alabiliriz.. Burayı da kırarsa ilk etapta 8.50 hedeflenebilir...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...26af9e7dec.png
Dayanamadım az önce 7,40' ı 5 lotalış ile yaktım ve yol gösterdim:wave:
yürü be artık yuru...deh olumm dehhh....
Yaktım 7,40 ı gene.
5 lot daha 7,40 alış benden...
abi sen olmasan :D gerci sen izlemeyince bir silkelenmisti gecen haftalarda
yarın izlemeyeceğim söz:
ok:
Ünlü Amıcam mı geldi tahtaya acaba:wu:
Yatırım finans. olması muhtemel
Alıcılar muhtelif;
http://imageturko.com/?di=PQ7O
Teknikçi arkadaşlara göre görünüm nedir, Tüm mağdur K.Y. ler adına bilgi yazarsanız seviniriz. :ok:
Sabır taşı çatlar, ben çatlamam. Sık uğramasam da ben buradayım ortaklar. Bu kâğıtta teknik meknik aramanın bir anlamı yok. Yukarıda arkadaşımız belirtmiş 18 dolardan halka arz edildi diye. Bırakın doları yarısı kadar lira bile etmiyor şu anda. Dua edelim de yükselmesi işine gelsin mahlukun. Yoksa yatırımcısının hâlinden, zerre kadar vicdan sahibi olmadığı ortada.
Bu fiyatlara nasıl geldi anlayan varsa beri gelsin Ülker grubu ilginç bir zamanlar Ülker 2.5 TL BİZİM 28 TL idi . Şimdi Ülker 18.5 TL BİZİM 7.40 TL. Onun için Ülker grubu kağıtlar ilginçtir....
Bu kağıt bölündü mü geçen sene başı sanki 16 17 diye hatırlıyorum
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1399055
haftalık hisse yarışmamıza 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
Haysiyetsiz tuccarla ortak olursan 1 tl bile yapar bu ne ki
Henüz yeterince alamadım takipteyim fakat AYLIK GRAFİKLERDE takip ettiğim indikatörlere göre çok belirgin POZİTİF UYUMSUZLUK oluşmaya başlamış orta uzun vadede yatırımcısına güzel şeyler yaşatabilir görünüyor
selamlar
https://i.hizliresim.com/0G9rk8.png
Teşekkürler. 👍
Uzun zamandır ilk defa bizim in önünde arabalar var ve içerde insanlar varken gördüm bugün ;)
Müşteri doğru yeri bulmuş o zaman🤲
Ben şirketin bilinçli olarak zarar ettirildiğini düşünüyorum. Şok Marketlerine muhtemelen zararına satış yapıp Şok Marketleri karlı gösterilmek isteniyor diye düşünüyorum. Çünkü halka arz edilmek isteniyor.
Ah bahadir kardes cook dogru dusunuyorsun,malesef hepimiz bunun farkindayiz ama cok kotu saplandik elimiz kolumuz baglandi iste,birsey yapamiyoruz spk,denetcileri falan,hic birsey yapamiyor hersey kilifina uygun burasi "MU" fazla akilli bir heriz kurmaylari yandaslari da o sekilde unlu Co Bas yandas vurgunlari birlikte yapiyorlar...gecen yine yazdim bizim in yatirimci iliskilerine,Bizim gida fiyatlari bu seviyedeyken size guvenen insanlari yillardir bu kadar magdur etmisken hangi yuzle Sok u halka arz edeceksiniz diye...tabi kimsenin umrunda degiliz...Neyse umarim bu hafta hepimiz için guzel gecer...Herkese hayirli haftalar selamlar...
şiisşşşttt sessiizzzz....
Günaydın KY. camiası, herhangi bir haber var mı paylaşacağınız?
Gediğe bak sen 6.80 de balya balya bizim satan gedik sımdı yukseliş beklentisinde..
Hayırdır inşallah ...
Neyse biraz moralleri düzeltsin bes haneli eksi rakam gormekten gınaaa geldi artık .. en azından 4 hane daha çekilir seviye :)
Gelecek yıl mayısa kadar sabretmem gerekiyor moral önemli ...
16 -18 dolar olmadı 10 dolar oldu diyelim , o da olumlu .. bakalım ne yapacaklar ..
Grando senin cephede durum nedir:wave:
Tam siper yaptın sanırım:wu:
abi sesimi cıkarmıyorum sustumm...masallah dediğim inek sut vermiyor bu aralar... :) :)
zararı soruyorsan daha 1,50 tavan yapması lazım benim buralardan gitmem için... :) :)
Süzme.....
Anası giderde danası neden gitmez...
bugünkü pasta çok dadlıı valla