Sis sin gostergeler zaten ciktikca niye 39 dan almadim niye 40 dan almadim niye 41 den almadim da 41.20 den aldim birazcik diye kafalari taslara vuruyorum gosyergeler sissin 35 dussunde biraz alalim ytddddddd
Printable View
Sis sin gostergeler zaten ciktikca niye 39 dan almadim niye 40 dan almadim niye 41 den almadim da 41.20 den aldim birazcik diye kafalari taslara vuruyorum gosyergeler sissin 35 dussunde biraz alalim ytddddddd
Yukluce alalim azar azar degil ytdddddddd
Alan kim görebilen var mudur?
Sermaye arttırımı için KAP'a gönderdiği bildirimde belirttiği süre,yılbaşında doluyor ! Fazla bişey kalmadı :))
Acelimiz yok bekliyoruz.Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Çok temiz gidiyor .Hiç boşluk bırakmadan, 42.82 de bır boşluk kaldı sadece.Alıştıra alıştıra korkutmadan yükseliyor,ve hiç bir kurum yüksek mıktarda ne satıcı ne alıcı.Çok pozitif duruyor.
Tam endeks hissesisin dicem ama endeks 65 bindeyken 35-40 arasiydin endeks oldu 113 bin senin olman lazim 70-80 arasi demekki endeksle alakan yok bencede yok bizi kandirma ytdddddddd
43.48 görüp 42.00 kapatmış
MARSHALL BOYA ve VERNİK SANAYİ A.Ş
Oooo kimler gelmiş tahtaya
http://imageturko.com/?di=EWXY
Haydi abbas, vakit tamam;
Akşam diyordun işte oldu akşam.
Kur bakalım çilingir soframızı;
Dinsin artık bu kalp ağrısı.
:oleyo::oleyo: spekciğime şiir bile yazdım.. yarın kayıtsız kalmaz umarım :one:
Maşallah beton gibi duruyor.Hava gene bozdu ama tacirler sağ olsun,kontrol altın da tutmaya çalışıyor.
Bugünkü tavan fiyat 51.6...Güzel göründü gözüme. Bu hafta sıçrasa fena olmaz...YTD...
Takas atabilecek var mı
Öyle bir yerde ki burdan kimse girmeye cesaret edemiyor...elinde olanlarda ulan bi gariplik var kaç gündür sağlam duruyor bakalım ne olacak diye satmıyor...
Bakalım ne çıkacak bu işin içinden
Eskiden 40 ı geçse diye dua ediyorduk şimdi 43 e gelmiş kızıyoruz... İnsanoğlu işte...
altına çekte rahatla, kasıkların ağrıyacak sonra...:oleyo::oleyo:
https://i.hizliresim.com/4G9v9L.png
Son 22 ayın en yüksek haftalık kapanışını yaptı...
Bakalım önümüzde ki hafta neler olacak...
Son bir aya ait takas verilerini gönderebilir misiniz? teşekkür ederim.
Uzunca süredir yazmadık işler güçler, ama aklımız burdaydı.
dmsas daydım, çok şükür zarar etmedik, satınca kağıdı hali malumunuz..
Cuma bunda da biraz sattım, malumunuz (takas üstadı abiler görmüştür.) Alttan koyarız yerine eğer gelirse. Gaye o..
konsalide neden gelmedi?
Süpriss olurmu üstadlar.
Yonumuz topraga dondu artik nerde durur bilinmez zaten bukadar cikmasida nasil oldu neden oldu belli degil mrshl yakismiyordu bukadar cikmak baksana dyoby cikip duruyor sen bence biraz daha asagilara salki biraz alalim buralar sana yuksek ytddddddd
Hee soyle yukardan satan arkadaslarda bekliyor dussunde alalim diye ne keriz spegimiz var valla ytdddddd
Yukardan satanlar asagidan almistir simdi vurdular voleyi helal olsun spek sende uyu ytddddd
Dyo kaldığı yerden devam. Hadi sen de biraz feyz al...
43 gibi sattiklarinida 42 lerden koy yerine bu is harbiden zevkli valla yapanlara helal olsun ben bedelsizi bekliyorum sonra satcam ytdddddddd dusunce sonra geri alcam
Arkadaslar bilenler soyleyebilirmi sermaye tavanina ulasmasi zorunlumu 2017 sonunda yoksa uzatmak icin basvurursa
Spk uzatiyormu su 60 milyonluk gecmis yil karlarini artik degerlendirsinler bence ayip oluyor kastir kastir nereye kadar ytddddddd
Endeks hissesi ama artiya gecince bizimki pesinden gidemiyor dinazor gibi ytddddd
Ben bugun 43 ustu bekliyorum yaniltmaz beni bilirim ytddddddd
Tersten yaniltmaz demek isdedim ytdddddd