Son
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Son
Ben resim atmaya calisiyorum ama hata veriyor
şaka gibi resmen heralde ihale zararına bir iş :) piyasa değerinin 1.5 katı iş aldı
spek bu endekste bile eksi gösteriyor ya biraz dua alıyor ytd
Çok dikkat çekici bir ihale almış. Fazla durmaz. 9 aylık ve yıllık bilançoya yatanlar bu kağıda şimdiden yapışır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
bu piyasa değerine gülmemek elde değil..
Şaka gibi, toplamaya devammm.Asagiya biraz salsalarda nasiplensek
Adamlar dün aldıklarına pişmanmış gibi satıyor. Sat koçum saaat. Tam mallanamadilar galiba.
Bir atımlık barut varmış onuda kullandılar galiba. Yarın da 1.15 ile 1.17 kademesi oyun oynamak için iyi olur.
Yatırım tavsiyesi değildir
o değil şirket yatırımcı ilişkilerinin mail adresi hotmail.com :) Gel de profesyonel hareketler bekle hissede. Bir şirket mail adresi bile yok.
Son dakika bir hareket yaparmı bugün
Tahta yapıcı diyor ki; tekkeyi bekleyen içer çorbayı , benim izlenimim burada bu. Ihaledende birşey çıkmadı havası yaratmak.
Buralar ne zaman şenlenecek, bekliyoruz efendim. Şu an bir ben varım birde ziyaretçi.
Yakında Sn.Mancınık. 1,12 ye set kuruldu bugün ve ciddi işlem yaptı bu seviyelerden. Dediğiniz gibi, bence de tekkeyi bekleyen çorbayı içecek. 32,6 mlik ihale haberi olduğu gibi duruyor ve fiyatlanmadı henüz. İzlemeye devam.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir ve bu amaçla kullanılamaz.
3. çeyrek raporunda hareketleneceğine inanıyorum
bilanço gelmiş hayırlı olsun.elinde olanlara çok az bir kar var 23 bin tl..3 aylık 2milyon zarardan kara geçmiş belki sabah bir hareket yapabilir..
kara geçmesi olumlu, fakat piyasa kötü, umarım artış olur...
Hisse battı mı ya da iflas mı etti, 6 aylıkta zararını da düzeltti. Bilmediğimiz bir şeyler mi var.
Nedir bu böyle. Lanet olsun aldığım güne. Yazık, çok yazık.
firma iflas etti heralde... bütün matbaacılar batıyormuş... buda batar yakında...
Samat iyi unutturdun kendini okularda açılıyor hani defter kitap zamanı belediye seçimlerinin ayak sesleri geliyor şöyle 120 harketi güzel olur. Y.t.degildir.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim mahalle marketinin değeri daha fazla bundan :)
Ne kadar ölü bir tahta 10 gündür mesaj yazan bile yok inşallah bu sessizlik hayırlıdır
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı alışı artıyor ama hisse düşüyor
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alooooooooo endex yeşile döndü. Allahım sen sabır ver Ytd
Kimsecikler yok hissede... Bilançosu yarın gelir...
Bilanço filan hikaye.. dikkatli olun.. sebebini ilerde anlarsınız.. dikkatli olun sadece...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SAMAT Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -277110
:oleyo: :drunk:
Bilanço iyi geldi. Bakalım ne yapacak...
Dikkatli olun..
Biraz açabilir misiniz rica etsem
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açamam. Ama dikkatli olun o kadar.. sektörel anlamda. Ankara sıkıntılı. Malum eşdeğer firmalar da Ankara da konkordato meselesi vuku bulmuş...Samat için demiyorum yalnış anlaşılmasın...
yok haber varmışta yok şimdi sölemem varsa adamgibi yazarsın yokda sipekmisin hise yoplamak içinmi yazdınız bu andamlar iki tane ihale aldılar 12 aylıkta bilançoya yansıtacaklarmış açın şirkete sorun .
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu boktan durumdan hızlıca uzaklaşması lazım.Bunun için de bir ihale haberi patlatması lazım..Başka türlü bok çukurundan çıkamaz.
milletin eline verdi yine Samat, Allah cezanı verecek...
takip eden var mı ???? ses verin....????