Dolar sakinleri , sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle .. İyi bayramlar ..
Printable View
Dolar sakinleri , sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle .. İyi bayramlar ..
İyi bayramlar Arkadaşlar
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolardaşlarımın kurban bayramını kutluyorum
Mutlu bayramlar
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm dolarcıların bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım. Allah herkese huzurlu ve neşeli bir bayram geçirmeyi nasip etsin. Selamlar
AB'den Türkiye'ye IMF önerisi
Almanya'da Türkiye'ye mali yardım önerisine ilişkin tartışmalar devam ederken, AB Komisyonu yetkilisi Günther Oettinger, gerekiyorsa mali yardım için 'doğru adresin IMF' olduğunu söyledi.
https://www.google.com/url?sa=t&sour...DcbdpE&cf=1
Lira'yı Yuan'a eşitleyelim,
rekabet nasıl yapılır öğrenelim...
Sayın forum ahalisi,iyi bayramlar...
Dolar Yoldaşlarımın kurban bayramını kutlarım nice bayramlara. ..
Bu arada Venezuela parasından 5 sıfır silmiş acaba biz kaç sıfır silmemiz lazım ki ekonomimiz düzelsin 😊😊
Venezuela'da bu tuvalet kağıdını almak için bu kadar para vermek gerekiyormuş.
Onun yerine parayı kullanmak daha avantajlı:)
https://pbs.twimg.com/media/DlIRZqYVsAE8c3_.jpg
Venezuelle'nın ardından ben de Türkiye için çarpıcı bir veri sunayım. Almanya son 1 yıl içinde 250 milyar euro (yaklaşık 300 milyar dolar) cari fazla verdi. (İhracatı ithalatından bu meblağ kadar fazla oldu, 300 milyar dolar içerideki bankalara fazladan yığıldı.)
Bu şu demek, Almanya 1.5 sene içinde Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi boyunca birikmiş olan 480 milyar dolar karşılığındaki dış borcu sadece 1.5 yılda verdiği cari fazla ile kapatabiliyor.
Almanya nüfus 83 milyon
Türkiye nüfus 82.5 milyon
Tr 2030 8,84 % -2,29
bayram bayram katarlılar mı kayıyor dolara
Bu sabah Çin ile Japonya 28 milyar dolar karşılığı Yuan-Yen swapı takmış. Katar'da Çin'e zaten petrolden dolayı otomatik bir swap takıyor. Türkiye'de Katar'a bir swap taktığı için aslında hepsi birbirine swap takmış gibi oluyor. (Üçgen gibi, :)) . Bu da dolar likiditesine olan ihtiyacı düşürdüğü için üçgen formasyonunda şimdilik baskılıyor doları. Ama üçgende birbirine swap takanlardan birinde sıkıntı çıkarsa herkes o sıkıntılı olan *kimse* artık ona takar onu da söyleyeyim.
flap megap beyaz filo ya döndü dolarda 10 YUKARI 15 AŞAĞI ORADAN 20 YUKARI
Yurtdışında ödedikler rakamları burada turiste verirse birşey olmaz mesela su 1 euro olsa
bugün 7 liranın altında satsanız adam için ucuz. Açıkçası turistlere çok ucuzada satmaya gerek yok.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diyorum ki
Bizim vatandaş
Turizmle uğraşan euro yu gördümü dü
Hemen cebe salmasa
Git dese turist e bozdur tl ye öyle gel dese
Belki iktisaden daha faydası olur
Tabi bunu yapcak adam önce , önceden kendinin olan ecdad Yadigarı yerlerede herhal Kendi ismiyle hitab eder rumca olanla değil
That's the point of view
neyse ben çıakyım aradan