2019 işsizlik Hedefi: %12.1 Şu anki %10.4 Sanırım %2 civarı artış kabulleniliyor.
Printable View
2019 işsizlik Hedefi: %12.1 Şu anki %10.4 Sanırım %2 civarı artış kabulleniliyor.
Kıdem tazminatı nerde kıdem tazminatıııı.
2020 cari açık oranı ile 2020 büyüme oranı uyumlu değil. Bu açıklama gerektirir.
en önemli kısım bankacılık kısmını anlatıyor
Uçağı geri veriyoruz, GANAL İSTANBUL u yapmayacağız, köprüler (3.köprü ve Osmangazi köprüsü) ve otoyolları ile Avrasya geçişlerindeki USD olayını da iptal edip TL ye döneceğiz ve TÜİK in TÜFE enflasyonu kadar her sene otomatik artacak, garanti marantileri de kaldırıyoruz demedikçe,
benim için ÇÖP tür söyleyecekleri...
Gayrimenkul desteği ve buna destek için kurulacak banka işi bozdu doları yukarı çekti.
Veee...
Dolar kuruna bakarsak...(6,1965)
Damadın açıklamaları pek olumlu ve inandırıcı gelmedi sanırım...
ahan bankacılık kısmıda fos çıktı
Gayrımenkullerin gerçek değeri üzerinden vergi geliyor..............
Hayırlı olsun.
beğenmedik dolarcılar olarak biz küçük reisin YEPDUBADUU sunu
bankalar göçtü
Bu yükü kaldıracak önemli bir kesim bulundu...
Gayrımenkul sahipleri.
Rayiç değer üzerinden vergi alacağız demekte...
Acı reçete başlıyor....
Tik olmuş; Burası önemli!!!!!
Albayrak, "İhracat için teşvik sistemi yeniden yapılandırılacak"
Albayrak, "Cari açığın azaltılması için ilaç, enerji, petrokimya sektörlerinde yatırımlara öncelik verilecek"
Albayrak, "Türkiye Kalkınma Bankası yeniden yapılandırılacak"
Albayrak: Bankaların güncel mali yapılarını ve aktif büyüklüklerini değerlendirmek üzere mali bünye ve değerlendirme çalışmalarını başlatıyoruz
Albayrak, "Emlak Bankası yeniden yapılandırılacak"
Albayrak: Taşınmaz değerleme sistemini kurarak, gayrimenkul envanterini tamamlayacak, tapu değerlerini adil olarak yansıtacak bir süreci hayata geçireceğiz
Albayrak: Vergi prim ve diğer kamu alacaklarına ilişkin yeniden bir yapılandırmaya gitmeyeceğiz
Albayrak: Cari açığın azaltılmasında ilaç, petrokimya, enerji, makine/teçhizat ve yazılım sektörleri önceliklendirilecek
şaşırtmadılar. hedefler ile eylemler arasındaki uyumsuzluk, uyumsuzlukta değil, ciddiyetsiz açıklamalar ile mi geri dönüş alacaklar.
şunun yapılmasının tek amacı vatandaşın 'seçmeninin' algısına bakın biz çalışıyoruzdur
Soru-cevap kısmı olsun....hisse.net ten sorular alınsın...
kel ferit ve dişi sabancı yandaş cengizden ovp değerlendirmesi bekliyorum acaba ne sıçacklar pardon diyecekler
benjamin kasıma kadar rahat, kasım ayında Trump topal ördek değil de istediğini alırsa benjamin x2'ye bağlar.
içeride benjamine etki edebilecek anlık olaylar dışında bir şey yok.
onda da 2 gün aşşağı sonra ver elini tepeler..
Bir yatırımcı olarak şu sunumu televizyonun sesini tamamen kısıp izleseydim de bende aynı etkiyi yapardı. Anlayacağınız goygoy da goygoy!
Ahada daire üstüne daire ,ev üstüne ev stoklayanlara gerçek değer üzerinden vergi gelecekmiş.Ala ,benim kıçı kırık bir giriş katım var,vursunlar kırbaçı vursunlar hemde acımadan görelim hacı yatmazlar ne diyecek bu işe...
https://i0.wp.com/thepointsguy.com/w...%2C998px&ssl=1
Abbas ve damatın uçan sarayı.!!!
Uçan yalanlar.!!
Boş vaatler.!!
İçi boşaltılmış ekonomi.!!
Batmış karaya oturmuş.!!
Borçlar.!!!!
Yaradana gurban.!!
KRAL Çıplak.!!!!:kahkah:
Kekler beleş.!!!
Hem tasarruf diyorsun, hem de daha en başta klimalar açık diyorsun. Yemezler! :kahkah: :kahkah:
bankalarda 6.20 NİN altında doalr satmadılar gibi bir şey bddk başkanı konuşuyor şimdi
banklar ovp nin boş olduğunu bildiklerinden çok azı 20 altında satış yatrılar
Bankalar ilk dalgada spekülatöre fırsat vermemek için bunu yapmış olabilir. 1-2 saate durum belli olur.
Spekülatör çekildikten sonraki yaklaşım önemli.