https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/767794
Printable View
Borsanın son 20 yılında rekor sayıda yatırımcı mağduriyeti oluşturan şirket ve durumlar olmuş. Ve borsa marifetleri yüksek olanlar genelde aynı yola devam ekolun adamları. Ve borsada her zaman her durumda her koşulda “yola devam” etmişlerdir....
İnsanlar yazmaktan bıktı kimse birşey de paylaşmıyor. Bu açılan davalar hakkında bilgisi olan var mı? Yasal süreç ne kadar acaba? Baya zaman geçti hala ses yok. Danıştay karar verene kadar kimse kalmayacak herhalde. Kriz zamanı insanlar para lazım oldukça istemesede ufak ufak satıyor, danıştay 1 sene sonra yok 0.82 değil 8.2 olacak dese ne işe yarar. Ytd
Eee güzel haberler gelmiş gene de yorum yapan yok, millet bıkkınlık dan takip etmeyi de bırakmış sanırım 😊
Neresi güzel kardeş 2.40 verdiği para alyagda çıkıp etkilere gidiyor.sirketin içi boşaltılıyor
Adiler 97 kuruş değerleme fiyatına 240 veriyor.
SPK.ya şikayet farz oldu
Arsa alımına gelince ne için aldın onuda yazsana faaliyetin yok arsa alıyorsun ve utanmazlar.yatirimci düşmanı işleri güçleri
Borsa da vurgun yapmak bunlarin
Sayın Cinali,
Bu mübarek kardeşlere güvenilmez haklısın. Bu adamların iyi yaptığı bir şey yok ki iyi düşünelim. Yalnız burada Etilerdeki hisseleri Nureddin şahsına alıyor gibi anlıyorum ben. Üstelik 2.4 TL hisse başı değerden alıyor. Alyağ hissesi borsada 0.35 TL ama adam 2.4 TL'den alırım diyor. Hisseye olumlu yansıyabilir. Ayrıca arsa alması da olumlu gibi.
Hay kalınınızın
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mübarekler yine ava çıktı , beklemekten canları sıkıldı...
Ağam bizle dasak geçir
***ALYAG*** ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
05.02.2019 / 15.02.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulunun 13.12.2018 tarih ve 63/1448 sayılı kurul kararına istinaden 28.12.2017 ve 21.11.2018 tarihli genel kurullarda belirlenen ayrılma hakkı fiyatının 1 TL nominal değerli pay başına 1.14257 TL olarak tespit edilmesi gerektiğine yönelik "Ayrılma hakkı kullanım fiyatının hatalı tespit edildiğine dair" kararının yürütmenin durdurulması ve iptali ile bu işleme dayanak II-23.1 Sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliğinin 10. Maddesinin 4. Fıkrasının iptali talebiyle Danıştay 13. Dairesinde E. 2019/591 sayılı açılan davada yürütmenin durdurulması talebimizin oy çokluğu ile reddine karar verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.* Saygılarımızla.*
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Açıklamalar
Şirketimizin 07.05.2019 tarihli üretim tesisi alımı veya kiralanması yönündeki yetkilendirme kararımız çerçevesinde ve 28.06.2019 tarihinde kamuya duyurulmuş olan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) sınırları içerisinde alımı gerçekleştirilen toplam 8.672,49 m2 Arsa niteliğindeki taşınmazın bitişik nizamında bulunan, Güney Tüketim Malları Tic.ve San.Ltd.Şti. bünyesindeki 400 Ton/gün kapasiteli Rafine Tesisi ve yine 400 Ton/gün kapasiteli Dolum Ambalajlama Ünitesinin kiralanması ile ilgili görüşmelere başlanmıştır.
Bu çerçevede şirketimizin yeniden üretim faaliyetine başlama noktasındaki niyet ve iradesi devam etmekte olup en kısa sürede üretime tekrar başlanması için azami gayret sarf edilmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla
Hırsız.
Şirketin içini boşaltın ve milleti soydunuz.
işleri güçleri alavere dalavere . bedelli yap okus pokus para kayıp :) bak bunu iyi beceriyorlar
Bi altı ay.daha mahkeme sonucu sürer.beklemeye değermi [emoji848]
Altı değil otuzaltı ayda olsa hisseye yakalananlar bekler artık. Sonuçta hisse değeri hiç oldu, yatırımcılar hisseleri böyke hiçe sarsalardı ellerine hiç geçecek:)
Şirketin içi de fena boşaltı. Muhteşem bir yönetim başarısı!! Nede olsa yurdum borsası ve yurdum borsası yönetim anlayışı “atı alan üsküdarı gecer”
Alyag seneler önce seans üstüne seans çıkış yapmıştı. Dirençleri kırıyordu. Sanırım o gün yüksekten alanlar destek seviyesi ve momentum ne olursa olsun çıkmıyor
Malesef ALYAG da pek bir kayda değer gelişim görmüyorum. Seneler önce baya yükselmişti fakat direnç noktası oluştu
Ek 23056
Alyag bilançosunu açıkladı
sn.arkadaşlar
sosyal medyada yaplan son genel kurula katlp hesap soran 3 arkadaşa teşekkürle birlikte toplantda neler olduğunu açık ve detaylı
olarak yazmamı istemişsiniz aynen aşagıda açıklanmaktadır.
1.benimle birlikte 2 arkadaşta e.ortamda katılarak katkıda bulundular.
2.izmir karşyaka asliye ticaret mahkemesine 1.14 ayrılma hakkı ile ilgili açılan m.emre cihangir için duruşma 09..10.2019 a ertelenmiştir.
3.yine aynı knuda izmir asliye ticaret mahkemesine ben ve s.p.taraından açılan dava birleştirilmiş ve duruşma 24.10.2019a ertelenmiştir.
4.bu knuda başka davalarda var muhtemelen bunlarda birleşebilir.neden yatırımcılarla uzlaşmadınız bunlar mali yük olarak şirketi zora sokar sorusuna hukiki süreç devam ediyor demekle geçiştirdiler.
5.tesis alım veya kiralama hususndaki soruya ise karşi tarafın birkaç ay süre istediğini ve konunun 3 veya 4 ayda neticelenmesi bekleniyr dediler.tesiste eksiklikler varmış.firmanın ismide sanırım selin yağ tam emin değilim ama.kendileri değilde katılan bir yatırımcının sözü üzerine teyit ettiler.
6.spk.nın tüm kararlarını mahkemeye götürerek zaman kazanmak istiyrsunuz knusuna hiç cevap vermediler.
7.hisse alımı ile ilgili yönetim kurulu kararınız var ve bunu ilk genel kurulda gündeme getireceğiniz sözüne ise aptal aptal baktılar inkar ettiler.halbuki böyle bir kararları vardı.
8.yönetim kurulu başkanı kendi iştirakinden 2.40 dan hisse alıyor piyasadn 40 kuruşa almıyorsunuz srusunada cevap vermediler.
benim sizlere açıklyacağım husus bu kadar açmiş olduğum davada önemli gelişme olursa 24.10.2019 da burada yazarım.
9.yalnız aynı konuda izmir karşiyaka adliyesindeki dava duruşması daha önce şirkette zaten kapta açıklıyr.bu davayı açan çoğunluk sağlanamayan ilk genel kurula katılmış buna katılmamış.spk.ca ceza verilen yatırımcı bu arkadaş idi.
saglıkla kalın
Malyağ a spk 38 bin ceza yazmış ückagittan..adam 38 milyon gömmüş.. vay be adalet.
Onca habere beklentiye rağmen yerinden oynamıyor. Kendilerini spk dan danıştaydan üstün mü görüyorlar acaba? 0.82 davasını da kaybedenlerse burdan satın alan herkesin hissesi için 0.82 den çağrı yapmak zorunda kalmayacaklar mi? %100 fiyat farkı yapıyor, bu durumda insanların almak için kuyruğa girmesi lazım ama kimse de kuyruğa girmiyor? Spegin de ky nin de hareket tarzında bir tuhaflık var. Bakalım işin sonunda neler olacak. Yalnız şu bi gerçek ki davalar kaydedilirse sadece biz değil bist de kaybeder. Yapılan işler cezasız kalırsa diğer speklere de örnek olacaktır. Onun için ben davaları kazanacağımızı düşünüyorum. Ytd
Bist in bu olaylarda parmağı yada yemediği kaymagi olmadığınımı düşünüyorsunuz bunlar hep danışıklı döğüş pozisyonları. En büyük hırsız spk dır bunlarda onların yamaklari olur anca..bizlerde binilecek eşşek oluyoruz. Adam 38 milyon gömmüş 38 bin ceza veriyor yapabildiği yaptırım bu.. hiç sormamı "Yahu sen 7 milyon luķ hisse alacaktın ne oldu "diye, birgün çıkar bu nalet hisse ama bizden kimse kalmaz diye düşünüyorum.
0.90 yapmasına bile gerek yok bence 0.82 yapsa büyük çoğunluk satar çıkar. Şirketin de yönetimin de kalitesi ortada, bizler uzun vade düşünerek hata yapmışız. Koskoca bist de buna kadar uzun soluklu bekleyecek kağıt mi bulamadım acaba? Temettü veren hisseler varken her dönem zarar açıklayan, kasaya giren ek paraya rağmen sermayesi azalan, yönetimin yanlış hesaplama yaparak düşük fiyattan ayrılma hakkı açıklayan ve kap a gönderilen haberlerden bir anda vazgeçtik diyerek faaliyetsiz duruma düşen, kısa ve öz olarak Dandik bir hisse. Tamam bizde de var eşeklik ama hırsızın hiç mi suçu yok acaba? Kesilen ceza bile bizim cebimizden çıkacak, bu kadar iş bilmez yönetim ile şirketin kara geçmesi sayısal lotoyu tutturmaktan daha düşük bir ihtimal gibi. Hata yapmışız ama bu da bize pahalı bir ders olsun. Ytd
Spk 30 bin tl ceza kesmekle kendi vicdanini mi rahatlatiyor yoksa parasi çalınanların gazını almak icin mi kesiyor bu cezalari. Kardesim öyle bir ceza kesin oyle bir geçirin ki ibreti alem olsun. Baskalari cesaret edemesin dotunu basini oynatmaya kalkmasin. Milyon TL leri vuracaksın 30 bin ceza gelecek yok oyle bi dünya.
Bu olanlar danışıklı döğüş pozisyonu bist TAM KUMARHANE ne işin var diyecen düştük bi kere
16:38 de kap a haber düştü.... haber çok uzun ....
Şirketin kayıtlı sermayesi 150.000.000.-TL (yüzellimilyon TürkLirası) olup her biri 1 (Bir) kuruş itibari
değerde 15.000.000.000.-adet paya bölünmüştür.
Şirketin çıkarılmış sermayesi 105.000.000.-TL’sı olup bu sermaye beheri 1.-(Bir) Kuruş itibari değerde
olmak üzere; 2.002.174.569 adedi (A) Grubu hamiline yazılı; 8.497.825.431 adedi (B) Grubu hamiline
yazılı olmak üzere toplam 10.500.000.000 adet paya ayrılmıştır.
Şirket sermayesi muvazaadan arî şekilde tamamen ödenmiştir.
Yine dümenmi yapıyor acep[emoji848]
özsermayeyi hiç etmeden durmayacak dümenleri zaten
Çağrı olayı ne oldu acaba