https://s17.directupload.net/images/190403/zrasogbt.jpg
Printable View
Emmioğulları nörüyonuz :yahoo:
Bugünkü açığa satış miktarı 4,806,945 tl olmuş. (Eğer bunlar yabancının gruptan değilse feci öpebilirler)
1 Nisanda Deutsche 162 bin, hsbc 139 bin almış gözüküyordu. Şimdi 180.000 lot yabancı çıkışı gözüküyor.
Ne yedikleri belli değil adamların, Çok sağlam operasyon yapıyorlar, virmanlar havada uçuşuyor :whistling:
Emmioğullarından bu durumu çözebilen var mı :28:
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz...
Herkese hayırlı sabahlar. :)
THY'den sonra bir teknik analiz de Pegasus için hazırladım.
Özellikle hareketli ortalamalar açısından görüntü gayet iyi.
Golden Cross zaten oluşmuştu.
Günlükte MACD yukarı kesip 0'ın üstüne atarsa göstergeler açısından da iyi olur.
Haftalıkta ise daha iyi durumda.
CCI göstergesi bu noktada iken genelde hareket devam etmiş. Düşen trend çizgisi 32 TL civarında.
Grafik ve detaylı yorumlar aşağıdadır.
http://www.borsanalist.com/teknikana...sushavayollari
Herkese bol kazançlar.
http://i68.tinypic.com/20ur8us.png
Günlük grafiği de ekliyorum. :)
Emmioğulları satıp gittiniz mi ? Hiç birinizin sesi çıkmıyor :thumbdown:
28.50-28.70 arasındaki gap grafikte yine sıkıntı yaratıyor :28: Borsa biraz aşağı salsa direk kapatacak gibi...
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz
BIST 98 bini geçti, bizim uçan eşek, anca ossura ossura pist başı yaptı...
Yarın ola hayrola :28:
156 bin lot yerli yatırımcılara ufak ufak dağıtılmış bugün :rtfm:
Ne diyorsunuz emmioğulları, ne yapmaya çalışıyorlar yine
Şahna emmioğlu sen nörüyon
ayn 20 sden sonra yabancı 2 milyon çaktı.
fonlar devreye girdi de işi toparladı
Deutsche ile TEB yabancı almış çoğunu ... fonların alımı önemsiz... TEB yabancı alışı önemli burada...Aralarda yapılan realizasyonların hepsi TEB Yabancı üzerinden yapılıyor... ikinci yükselişi Deustche alımları başlatacak... hiçbir problem yok...
Ooooooo hoşgeldin Onella dayıoğlu,
Benim beklentim Nisandan sonra aylık trafik verilerinde Thy'de düşüş, Pgsus 'ta yükseliş olacak. Ayrıca Thy'nin havaalanı kullanım maliyetleri yükselecekmiş.
Turizm sektöründeki yüksek beklenti, Sabiha Gökçene 2. pist açılması, Filomuzda Boeing 737-Max uçakları olmaması, Filomuzun Airbus Neo ile yenilenmesi, Uçuşlarımızın ağırlığının yurt dışına kaydırılması....2 senedir sermayemizin 5 katı kar açıklıyor olmamız gibi sebeplerden.... hareketin başlayacağını düşünüyorum.
Sende teknikçi olarak, bu hareketin yıllık grafikte düşeni 31.60 'ı kırdığında başlayabileceğini düşünüyor musun
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
Dün borsa % 4 cikarken % 0.7 cikmasindan bellidi, borsa azcik saldi bugün direk selale... Nasil bir bist 30 kagidisin sen yaw
Endeks 99.000 i devirdi, az sende gazlasan kaptan :)
Gazlamasanda canin sagolsun be, bekleriz bir kac yil daha... sikinti yok...
Borsanin düsüsünü bekliyorsun demi... sen yokmusun pala... ne süzmesin varyaaaaa...
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
Hayirli haftalar & Bol kazanclar emmiogullari...
Pgsus/thyao oranıda 1 ayda 2.30 'dan 2.00 'ye geldi yawww :plc:
2013-2014 'te 3-4-5 civarlarında idi...
Hey gidi günler heeeeeeeeeeey
Fiyatına bakmaksızın her kademeden veriyorlar. Çok daha kötü rakamların habercisi gibi.
senın sulalenı sıııı hisse gibi bi yükselmedi gitti
Onella dayıoğlu, bahsettiğin deutsche alımları ne zaman gelecek... 2 senedir bekliyoruz bir türlü gelmiyor :28:
7 Martta yabancılarda 22,220,592 lot hisse var mış.
4 Nisan itibari ile bu 19,357,157 lota düşmüş.
Yabancılar ne zaman satışı bitirip, alışa geçerlerse yükselişe geçeriz.
Lakin bu belirsizlik ortamında ne zaman alıma geçerler bilemiyorum. Memlekette dertler bitmiyor :28:
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz...
Yine gapli gidiyoruz 👎
Neyi bekliyor bu saatin 4 olmasını mı:)
Bence endeksin düsüsünü bekliyor, ondan sonra show vakti :)
Yok yok bence 4 ü bekliyor.dün o kadar düştü bugün en azından eski yerine yakın kaptmaları lazım
Hadi insallah Yasin emmioglu :)
PGIDI diyorum amcaoğlu:)
2 kurus PGIDI, 30 Nisan 34 tl den alim hakki.... ne diyin emmioglu 34 ü devirirmiyiz 30 Nisana kadar :)
Önemli olan devirmek değil şu an 30 olsa 2 gün içinde 5-6 olur😉