Biraz hareketlensin 'ben demiştim' diyerler ortaya çıkar:)
Printable View
Biraz hareketlensin 'ben demiştim' diyerler ortaya çıkar:)
Bir kişi der
Emek kagitta misin degil misin kagitta degilsen suyu bulandirma cek git
Atlasın hareketi hep aynı sert yukarı ve yavaş gevşeyerek aşağı...Bu hareketi kısa ve orta vade de sergiledi...Şahsi düşüncem yukarı çıkarken sattıklarını aşağı seviyeden yerine koyuyorlar.Aradaki miktarda alım yapan günlükçülerin düşüyor diye zararına sattıklarıyla bu işlemi devam ettiriyorlar.Grafiksel olarak olumlu bir ivme var.Ama bu hareketleride görmeye devam edeceğimizi düşünüyorum.Sert yükselişler ama gün sonu küçük çaplı artı kapatmalar olabilir.Bunu orta vade de geçmişte gördük.Uçacak kaçacak diyenlere itibar etmeyin.Açın biraz grafik okumaya çalışın.Güncel haberleri takip edin.Gelecekle ilgili beklentilerinizi analiz edin.Uygun seviyelerden maliyetlenin.Ve lütfen biri dediği için alim satım yapmayın.Kimse size para kazandırma sevdasında değildir.Herkes önce kendi hesabını düşünür.Unutmayın herkes bu işe para yatırıyor ve bu para sizin için kimbilir ne kadar değerlidir...
Sevgili dostlar bu anlattıklarim benim içinde geçerlidir.Sağlıcakla kalın...
Kağıttayım suyu bulandıracak ne yapıyoruz.Ben dedim diyenler çıkar diyenlere lafın yok ta bir kişi der lafına mı taktın.Babanın tarlasından adam kovar gibi konuşuyorsun.Suyu bulandıracak ne yapıyoruz.Akşamdan beri heyecana gerek yok bir bakalım sakin ol dedim adama ve şu ana kadar benim söylediğim oluyor.Ne yapalım gönlün nasıl istiyorsa öylemi konuşalım yani
Ben direkt isim vererek soruyorum. Sen kendince laf sokuyosun.
Sana birşey diyen yok merak etme Ben laf sokuyorsun dediğin adama dünden beri direk 15 kere birşeyler yazıyorum.Bizde gizli kapaklı birşey yazmıyoruz.GEriye doğru okursan direk adamın yüzüne eleştiriyorum.Bu sayfalarda neden böyle goygoyculuk yapanlar baş tacı edilir anlamadım gitti zaten.
Yav arkadaşlar kağıt 1.52 görmüş tabiki satış yiyecek. Acale etmeyin
Galip olmadan gitmez.digerleri üfürukcü...az kar gordunmu basiyorlar...
pasta yokmu arkadaslar
Bedelli onaylanmış yarına nasıl yansir
Nerden anladınız onaylandıgı kayıtlı sermaye tavanı 100 milyon olmuş onu onaylamış göremediğimiz kap haberimi var acaba
Seker en iyi alıcı 244 bin a1 içine etti bugün tahtanın
Arkadaş herhalde avtur ile karıştırdı.
Benim gördüğüm kayıtlı sermaye tavanı onaylandı.Önceden 30 milyon TL idi şimdi 100 milyon TL oldu.Bu ödenmiş sermaye değildir.Zira ödenmiş sermaye 20 milyon TL...
Fakat tabiki kayıtlı sermaye tavanının yüksek olması ileriki ödenmiş sermaye artırımları için olumludur...
https://i.hizliresim.com/XXMlb3.png
Her ihanetin bedeli ödenir.
[IMG]https://i.hizliresim.com/YNQVV2.png[/IMG][IMG]https://i.hizliresim.com/Q7Lyyy.png[/IMG]
Pardon avtur la karıştırmışım kusura bakmayin
Bu takasa gore 1.5 gormesi lazim. gedik vs maliyeti yuksek. Ytd..
Ahtapot nereye kayboldun verdin gazı galiba yukarıdan çıktın şimdi keyifler gıcır ula galip ağa ha milletin
yüzünü burda güldür elin kağıtlarında maşallahın var yedi sene oldu dörtlere ytd değil
Ahtapotun huyudur hisse bugün yukarıya gitseydi tek basına sayfayı 300 e rahat getirirdi.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kayıtlı sermaye tavanını fors olsun diye mi artırdı sanıyorsunuz.
Oyun büyük.
Bir yatırım ortaklığının bu kadar yuksek kayıtlı sermeye istemesi MANTIKLI.
ACABA BİR DÖNÜŞÜM MÜ GECİRECEK.
Bu gün tavanlamadı. Aslında her şey istediği gibiydi
Bir ara avtur da böyleydi.
Aldı başını gitti.
Ben şahsen bu hissede çok büyük beklentiye sahibim.
Öyle ki iki haneler görülebilir.
Tabi bunu sadece akıl ve sabır sahibi ky lar görebilir....
6 aylığa göre gitmesi gerekiyordu .galip acaba ileri geri milleti hisseye hapsedip bedelliye katılmaya mı zorlayacak.Birazda miletin parasını bedelliden mi alacak.yoksa insaflı mı olacak.izleyip görelim bakalım.ytd
anlasıldı süründürecek biraz daha ama gitmiyorum bir yere..
Bu tarz hareket atlas için alışa gelmiş ve normaldir.Grafik olumlu görünüyor.Bir süre izlemede kalıp sessiz kalmak iyidir.☺
Bu arada grafik olarak 1.43 ilk direnç görünüyor.Sonraki dirençler 1.48 ve 1.68 de bulunuyor.Şahsi görüşüm ilk direnç üstü bir kapanışta sonraki iki direnç çabuk görülebilir.Bu kendi görüşümdür yatırım tavsiyesi değildir...
Ya arkadaş ne kadar gereksiz şeyler yazıyorsunuz yok ne zaman artar yok bilmem ne daha alalı ne kadar oldu o kadar çok gidecek yazıldı ki verdi geri kağıdı,bir kişi düşünün malı satmak istiyor alıcı yok cazip hale getirmek için her şekilde satmak isteyecek niye alıcaksınız sıkılıp sattığınızda sanal gibi gözüken şey gerçek olucak sizin sattığınızı alıp başkasına satacak şimdi yukardan alanların satması beklenecek bu bir haftada olur bir ayda 3 ayda bakıcaz ya zararına satıcaz yada bekleyip karla çıkıcaz. Çok güzel yorum yapınca kağıt çıkmıyor kötü yorum yapıncada düşmüyor.
Galip öztürk ne zaman isterse o zaman çıkacak..
son olarak ahtapot a birşeyler söylemek istiyorum bak kardeşim sen insanları gazlama bırak herkes bildiğini yapsın bu kağıdın artacağı elbette belli hatta metro ve mepetinde artacağı belli ve hatta avturda artık artar bu kadar düştükten sonra ama bazıları bugün alıp yarın satma derdinde dolayısı ile vur kaç yapayım derken sen ve senin gibilerden etkilenip vuruluyorlar...
İyisimi düşünce olarak şunu yaz ben aldım 1 sene bekleyeceğim bitti nokta ...
Ama sen ne yapıyosun offff sermayesinin 3 te biri kar açıklamış bu kağıt çoşar yok üç tavan yok bilmem ne bak yüzde 12 den geri bastılar niye yeterli alıcıyı bulup geçirdiler şimdi tekrar topluyorlar kimden yukardan alanlardan onların zaman kavramı yok artıracağını biliyorlar ama küçük yatırımcı öylemi hanesinde eksiyi gördüğü an daha fazla eksi olmasın diye satıyor ve hem zarar ediyor hemde malını kaptırıyor. Yapma artık böyle şeyler burada herkes senin gibi bilinçli ve sabırlı değil
https://www.kap.org.tr/Bildirim/594600 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
[IMG]https://i.hizliresim.com/lWQdgl.png[/IMG]
Kutlu. Adamsin
a1 kapital denen insan bozması kagıtın içine etmekden ne zaman vazgeceksin....
[IMG]https://i.hizliresim.com/1gpR0p.png[/IMG]