Aman ha kim yazarsa buraya tornacının istediği gibi yazsın yoksa bozuluyor tornacı....ha ha ha ha....
Printable View
Aman ha kim yazarsa buraya tornacının istediği gibi yazsın yoksa bozuluyor tornacı....ha ha ha ha....
1.57 1.54 1.50 gelebilir eğer 1.61 kırarsa tabiki...1.61 tutarsa bile normal karşılayacağım şahsi fikrim olup...asla ytd....,!!!!
1.65 ve üstü olursada çok iyi deriz şu durumda tabiki....düştüğümüz hale bak Güler misin ağlar mısın Mikermisin sabaha mı bırakırsın....😉
Kapanışıda 1.63 1.64 tahmin etmekteyim bakalım nasıl kapatacak bu tahtacılar mezarcılar ölücüler...😉
Ben bu speği çok seviyorum. Burada kim ne tahmin ederse terse yatırıyor.. Bu tahtada teknik meknik işlemez ben ne istersem o olur diyor.
Endeks ve birçok kağıdın neden düştüğüne bakmak lazım...
Bir gece ile başlayan cümleden hemen sonra, bir anda!!!!
Ben olumlu düşünmek istiyorum çünkü herşey yoluna girebilir....Haber gelir veya blanço iyi olr ne bileyim her şey olur.. biz çok bekledik belki yükselir umudum var içimden bir ses böyle diyor.
Yatırımacaçlınızolmaadanyazdım.
Dün alan,global ve acar, bugün hepsini satan,yarına kaldı umutlar,olmadı öbür gün daha olmadı mutlak birgün 😀😀😀
Daha öncesinde de yazmıştım siyasi iç dış engeller olabilir diye...güvenli bölge için askeri hareket endexi aşşağı getiren sebeplerin başında geliyor...
Biz etkilensek dahi bu işten genede rahat olmamız gerek çünkü bizim fiyat olarak endexle alakamız olsaydı şuan biz bu fiyatlarda kesinlikle burda olmamamız gerekti 12 sene önce endex nerdeydi biz neredeydik....bu olaylar tuzak olacaktır onlar için ayı boğa tuzağı ne derseniz deyin işte...😉
Herkes fırsatları değerledirebilir yerine koyabilir...hissenize sahip çıkmanızı tavsiye ederim şikayetlerinizi yapılanları yetkililere bildirmeyide unutmamak gerekiyor....
saygılar...
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!!
Maşallah ne güzel tepki veriyor endeksle,bravooo
Blançolar hazırlanıyor herhalde ..!! Nasıl öperiz hesapları
61-64 3 lük kademe, düğmeye tekrar basarsa değişir.
YTD. değil,olmaz.
1.57 için hazırlık yapıyor mendebur
Ha 1.57 ha 1.60 olmuş hiç fark etmiyor bence sonuçta 1,61’in altındaki her satışlar 1,57 1,54 1,50 gelme ihtimali olabilir...!!!
Ben bilançonun çok kötü geleceğini düşünmüyorum....tabii ki bu Mondi ne yapacağı hiç belli olmaz 10 la 12 milyon arası kar bekliyorum daha bilançoya çok var böyle sallandır durur bunların paslaşması bitmez Bir gün olur bir gün o verir değişik hesaplardan birbirlerine aktarırlar böyle bu oyun böyle devam eder..,bu oyununun ne zamana kadar böyle gideceğinin yanıtını bulmamız gerekir anahtar ozamana bağlı tabii ki bunu mondi Biliyor...ne zaman isteyecek onların eline kalmış,baka kalmaktayız.... Şeyin tireye baktığı gibi Her gün bakıyoruz işte....😉
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!
Ben 30 bekliyorum desem..!! Ne yazar at atabildiğin kadar denetimden geçmedikten sonra herşey yazabilir önemli değil bence ne yazacağı iyide yazsa kötüde yazsa zaten hep kötü yazıyor ya değişen bir şey olmuyor. Az kaldı bilançoya yine aynı taktik olacaktır..
Bilançoya kadar burada tutacaklar, sonra bam bam bam kimin kafası kırılırsa.
Al sana 1.60 kırarsa 1.50 de dururmu bilmem.
Biz Trede staj yaptık artık bundan sonra zarar etme şansımız yok. başka kağıtlarda..
zaten burda yazan 3-5 kişiyiz e seyircilerde var 5 kişi ettimi 10 kişi arada 1*2 misafir falan toplasan bu kadarız ama gücümüz bu başedemiyoruz.. namısızlan
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!
bilanço beklemeyin boşuna.işlem olabilecek fiyatları bekleyin.kağıda talep yok.aldıklarımı 68 e yazmıştım .67 görüp geri gelmiş.satışlar gitmemiş.gelirse 1.45 paçal yaparız biraz.ama böyle tahtadan ekmek çıkmaz.....y.t.d.
1.60'in altına gelmez de ustunde tutunabilirse hareket hızlanabilir. yok, bulanık suyu fırsat gorup asagi cekme dusuncesi var ise bilanco falan hak getire.
beyin jimnastigi yapacak olursak, iyi bilancoyu ben olsam simdi belli etmem hatta asagiya cekerim.. kotu bilanco gelecek ise de aksine yukari tasırım.. nasılsa bilancodan sonra yukaridan verdiği hisselerin telafisi mumkun olurdu ki bir tasla iki kus.
teknik konusacaksak o benim isim degil ancak nacizane gorusum 1.6x larda kaldıgı muddetce bu kagıt SAKLANAMAZ kytd
1.68 üstü kademeli satış.1.55 altı kademeli alış. ortası speğin olsun çalsın oynasın....:rules::yahoo:
Sn. Mls, borsa’da yenimisin diye soruyorsanız 20 seneyi devirdim. Tire’de son 1-1.5 Aydir işlem yapıyorum. Cok şükür ekmek yedirdi. Ayrica fabrika kapatılmadan önce de birkaç kez işlem yapmışlığım vardır. Tire’nin son 2 aylık hareketleri bence olumlu olsa da Bist’te cok yüksek işlem hacminde olmayan tüm hisseler için soylediğiniz riskler her daim mevcut.
Mevlam neylerse guzel eylermiş
Bakalım aslan parçaları yarın hisseyi nereye kadar düşürecekler onun bu-nun çocukları
Bi taban yakışır mı ?. şöyle millet hisse görsün, şirket görsün
Hiç bir şekilde elinde 1 lotu olanın dahi vebalini almamak adına aşağı veya yukarı gibi yorum yapmamaya karar aldım.
Çünkü her defasında bizi yanılttı bu hisse. Şahsım olarak kimseye satın veya alın demiyorum. "SADECE DİKKATLİ OLUN DİYEBİLİRİM"
İnşallah herkes kazansın istiyorum.
YTD.DEĞİLDİR.
1.61 altı kapanışlar tehlike çanlarıdır bence...dünki kapanış 1.62 olsada ortalaması 1.64 kaldıydı...bugünki ortalamada 1.61 ve 1.61 kapadı...yarın bence son gün..ortalaması benim açımdan 1.61 aşşağı gelirse eğer yön aşşağı olur.....1.57 1.54 1.50 denemesi beklerim...1.61 üstü kapanışlarda ise 1.65 1.67 1.71 1.79 üstü beklerim....bu benim şahsi düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.....!!!!
Katılıyorum.Kendi adıma bu tip yorumlarda bulunmamak en doğrusu...
1-Topic ağlama duvarına döndü...Şirketin hisse üzerindeki yaptıkları ortada ayrıca bunların türevlerinin tahtada yapmış oldukları manipulatif hareketler ve baskıda açıkça görülüyor.Ancak bunların ekmeğine yağ sürecek yorumlardan da kaçınmak gerektiğini düşünüyorum..
2-Bazı arkadaşlar şuraya kadar düşer,destek şurası yada direnç burası gibi yorumlarda bulunuyorlar.Bence grafiksiz ,çizimsiz teknik yorum olmaz.Aracı kurum bültenlerinde grafiksiz teknik yorum gördünüz mü...
3-Tabiki forum kuraları içinde herkes istediğini paylaşabilir.Benim naçizane düşüncelerim.
Herkesin gönlünce olsun.
1.67 üstü kapanış tahtaya hareket getirir.satışlar 1.67 üstüne yakışır.....y.t.d.
su enerjilerden 3 kuruş alıyım söz 1.65 1000 lot alıp 1.64 seans sonu sana verecem....y.t.d.:drunk:
Çok yaşlandım tire, seni beklerken yaşlandım, tire fabrikana gelip duvarlarınla dertleşeceğim en son, nerelere gideyim kimlere yakarayım. Sağlığım da iyi gitmiyor haliyle yaş ilerliyor. Başıma bir iş gelirse ah-ımı mezara götüreceğim öbür tarafta hesaplaşacağız. Üç günlük dünya burası bu hisseye bunu yapanlar da elbet toprak altına gireceksiniz, burada kalıcı değilsiniz.
De haydi devam edin üç kağıtlarınıza
Amca niye dert ediyon ki torunlara bırak dua ederler sana biz dert etmiyoz giderse gider gitmese ta.. koyim
kusurama bakma amca dedim diyede
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Bugün Kapanış 1.61 olsada Seans ortalaması 1.63 olduğu için sorun görmüyorum hareket çok hızlı olcak hazır olun derim...gerçi herkes zaten hazırda yıllardır....😉😊
Söylediklerim hayal ürünüdür asla ytd...,!!!!
YORUMSUZ...
al-sat-tut tavsiyesi içermez...
https://resmim.net/f/ycizeq.png
Hocam grafik için teşekkürler, elinize sağlık. Hem ikili dip hem çanak mı görüyorum gözlerim beni yanıltmıyorsa öyle, hissemiz değişik olaylara gebe.
Ancak bu lambalamalarla yapılmış sunni aşırı hacimler insanı endişelendiriyor, hissenin kontrolü tamamen bu işlemleri yapanlarda, günlerdir de işlem hacmi aşırı düşük ve tahta aşırı sığlaştı, macd de hareket öncesi sessizlik moduna girmiş gibi. Nisan ayındaki tepelere hızla bir gidiş olabilir mi acaba...
Ben de kimsenin 1 lotunun bile vebalini almak istemem o yüzden net bir fikir beyan etmeyeceğim, herkes kendisi formasyonları araştırıp karar versin diyorum kendi adıma umutlandım diyebilirim sadece, o kadar...
Tüm grafikleri ve heyecanları alaşağı eden Tiremizin bir o kadar şanssız ve bahtsız yatırımcılarına günaydın.
Bugün bence bir tarafa kırılacak. Ama nereye asıl soru bu.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam tahmin ettiğim gibi oluyor inşallah Hayırlı olur herkes için hayırlı cumalar....🙏🙏🙏
😉😊
Yatirimve ünlü girmiş topa, açıkçı A1 ve info topu patlatmış terbiyesizler😁
Ne oldu burası bi sessizlesti, hayırdır hayır olsun
Bazen sessizlik iyidir.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi