9 aylikta 380 milyon TL kar gelmeyecek. 3. ceyrek kur farki gideri 150 milyon TL olacak, ceyreksel olarak 40-50 milyon kar elde etmesi bile buyuk basari olur. Ben simdi yazayimda sonra gereksiz beklenti ile hayal kirikligina ugramayin...
Printable View
Sayın Scrat
Herkes aynı seyi soyluyor. YPP(-)pozisyonu fazla
Ancak Vesbe nin ihracat dan gelen gelirine kimse dikkat etmiyor. İşin daha iyisi , dovizin artmasından dolayı son 3 ayda ihracat oranı %72 den %85 e çıktı. Neyse , herkesin hesabı kitabı var. Allah nasip ederse 26 ekimde sonucları birlikte değerlendiririz
Saygılarımla
3. quarter Manisa ihracat rakamları belli olmuş . Özellikle eylül ayında büyük sıçrama yapmış . Manisa dan yapılan toplam ihracatın tam %20 si Vesbe ye aitmiş.
https://twitter.com/hashtag/vesbe?f=...rtical=default
Dolar bazında yukarıda olması güzel. Birde bunlar sadece fiili sevkedilenler olabilir. Ayrica da parası alinmis sevkiyat bekleyenlerde olabilir. Bunlar 9 aylık bilanço ya girer
Maalesef derken "Yeni fabrikaların bir kısmı da devreye girmesine rağmen" demiştim.
Dolar bazında hisse de aynı fiyata gelirse şu anımıza göre iyi olur. :)
Ama borsa farklı bir mantıkla çalışıyor. Yani memlekette her şeyin fiyatı artıyor.
Umumi tuvaletçi , otoparkçı bile dolar arttı diye fiyatları katlıyor.
Ama artmayanlar da var. Bunlar; Emekçilerin ücretleri ve hisse fiyatları.
Örneğin hergün tuvalet kağıdının ne kadar pahalılandığını okuyoruz ama borsadaki VKING ucuzluyor.
Salça fiyatları artıyor ama TATGD 6,50 TL den 3,50 TL'ye iniyor vs. vs.
Geçen bahsettiğim bir düşüş daha bekliyorum sözü bu aralar gerçekleşiyor
3. ÇEYREK TOPLAM HASILAT TAHMİNİM 3.900.000.000 TL
YANİ ŞİMDİDEN GEÇEN SENEKİ TOPLAM SATIŞ RAKAMINI FORSE ETTİK. REKOR BEKLİYORUM.
Bu çeyrekte kar tahmininde bulunamayacağım. Çünkü döviz kaynaklı borçlarla ilgili sıkıntıyı aşıp aşmadıklarını bilemiyorum. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Normal şartlarda 320 Milyon TL'yi bulurdu. Ama bu çeyrekte borçları yapılandırmışlarsa kurun etkisiyle bu rakam geçilebilir de yapılandırılmamışsa tüm kar pufff olup gide de bilir. Yalnız ben hissedeyim ve full kapasite çalışan bu ihracatçı şirketten iyi para kazanacağımı düşünüyorum. EEee insan nasibinden ötesini yiyemezmiş... Tarihler bu ay sonunu gösterdiğinde görüşürüz. Dikkat edin kendinize, sabırlı olun.
Ek 20333 Twitter da bir vatandaş vestel sorular sormuş vestelin verdiği cevaplar gayet güzel.
Ek 20335 buda 2. Cevap
Yatırımcı ilişkileri iyi çalışşa ne olacak. Telefonu dahi açmayan yatırımcı ilişkileri bu arada. Şu faiz ortamında bizim paramız değerini koruyamadı, pul oldu. hemde bu karlılıkta .
Gelecek kur zararı mı hisseyi bu kadar baskılayan ?
Bugünün kırmzı kapattık değil mi düne göre %0,40 eksi kapattık..... aslında öyle değil 3. yeşil mum yakıldı bugün.
ve zaman daralıyor bakalım ne olacak benim teknik analizime göre atraksiyon yakın umarım bu atraksiyon bizi üzmez.
F35 e yazılım ekran v.s yapan zorluymuş Ayesaş yazılım zorlunun el atmadığı sektör kalmadı maşallah
citi takasta 3,69 % dan 3,40 % indirdi son bir haftada
hisse de kalp atışı yok..
nedir bu böyle
bist ile uzaktan yakından alakamız yok
Aslında bist le uyumlu. Düşerken 2-3 katı, çıkarken 2-3'te biri oranında uyumlu. Sonu hayrola...
bu hisse borsa daki sonum olacak
delirtti bizi
biri de , patron akça pakça diyordu geçenlerde. bu .....zliği patrondan başka kim yaparki
Sn 6.sense ile hem fikirim. Teknik analize uygun bir hisse olmadığı zaten grafiklerde acık...
Yalnız sn mutant başka bir teknik ten bahsediyor kanaatimce. Öyle ekside kapanışla yanan yeşil mumu Acıklasa bari neymiş.