Takas yapistirabilecek varmi
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Takas yapistirabilecek varmi
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan sonra kari gorunce uzamayani s.sinler... YTD
Adam salakmı düz götürsün YÖK öyle bir dünya , unutmayın Banvit 2 den 20 oldu , ama ne silkelediler, Buda gidecek si si gidecek ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer yüzde 1-2-3 düşerse kim çıkar sence satış ve teşvik muhabbeti dönerken
Teşfikle ilgili kağıtlar %2 ile %3 arası düşerken bizim vak %6 düşüyor bu neyin abartısı.
inşallah toparlarız.
ytd
Belki baslangıctır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende geçen sene Dgate de idim 7lere gelince aynı silkelemeleri yaptı, 1 2 3 4 defalarca sonra vınnn. Ayrıca sunu unutmamak lazım, eğer satış vs. olmazsa hisse zaten su an pahalı, ama gazetelerde söylendiği gibi 250 300milyon euro satışı söz konusu olursa ucuz. Hikayesi var. Hikaye değişmediği surece devam. Kendi degerlendirmemdir kesinlikle YTD
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.85 seviyesinde sakinleşti gibi. Şoku yeni atlatıyor. Öğleden sonra 15:30 itibariyle yönünü ve niyetini belli edecektir. Ben hala olumlu düşünüyorum. Bence Kaldığı yerden yola devam edecek.
AAciga satis vs varsa kapanists yukari yapabilir , bugun arti bile kapatabilir bu kagit cok sakat hareket ediyor ..
bunlar tam ayakci, sasa 10 TL den 16 TL oldu %60 vakko 4 TL den 5.30 %30 .sasa nin donusune bunuda dondurduler ..Credit suisse alim yapsa iyi olacak... YTD
Yıldırım: Yatırım ortamının iyileştirilmesiyle ilgili bütün detayları yarın Külliye'de yapacağımız toplantı ile milletimizle paylaşacağız. Perşembe günü de özel sektör yatırım teşvik ödüllerini vermiş olacağız
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün en kötü yüzde % 5 artması lazım.
vak bi haber düşür de terse düşür şu açıkçıları:vk:
5.22 yapsın yeter bence .
ytd
Burda herkes iyi niyetli ....inşallah dediğiniz gibi olur zarar kol gibi... kesemedik hadi hayırlısı
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SaTılacağına eminseniz dökülmeye gerek yok. YTD
Biçok hisse alaşağı oldu..Bugün yarın toparlar inş..
Maliyet önemli, bence aldığın miktarın bir kısmını %30-50 gibi direnclerde kar realizasyonu yapmakda fayda var. 5.30 - 40 arası yapan bugün 4.80den malı yerine koydu. Haaa giderse de kısmet, direnci geçtiğine emin olunca yüksekten de olsa geri alacaksın.
Bütün tekstiller yukarı vak aşşağı
Bossa, yünsa gibi prim yaptıdaaa:vk: , aşşağı iniyoruz
hay ben senin vakko keree
şu an yapılabilecek tek şey bekleyip türkcel reklamındaki mikemmelci adamın reklam sonundaki söylediği şarkıyı söylemek.vako vako vakko vakko vakko...
vakko dami tesvik icin yukseldi yani :))
gunun en dusugunden kapatacak heralde, ytd
Şu kenanx mi ne vardı nerde o arkadaş acaba millet atıp tutarken yüklenmeyin demiştim adama bakalım haklı mı haksızım cıkacam
bugun hangi kurum tahtanin agzina sicti acaba ?
ulan aksam bi haber gonderseler satildi ortak oldu vs diye amma guzel olur be...
aracı kurum dağılımını paylaşır mısınız arkadaşlar
Nerde olursa kutup ayısı misali olur.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksde cortladı offf offff her taraf kan gölü