Aynı şekilde S-400 konusunda yaptırım olmayacağını, enflasyonun ekime kadar düşeceğini de fiyatladı piyasalar. Kısa vadeli değil uzun vadeli düşünelim kasım ayıyla beraber enflasyon tekrar artışa geçeceği henüz konuşulmuyor.
bist-30 137.000 görebilirse, oradan çok ciddi satış bekliyorum. Önümüzdeki 2 hafta çok kritik.
tekrar edelim, önümüzdeki 12 ila 14 ay içerisinde 40% faizleri görme ihtimalimiz çok yüksek.
Aynı orandan 500 gün bağladım.
Dolar çıksa da düşse de Kafam rahat.
2 yıl önce nakit kullanmak yerine 0,98 ile bir konut almıştım.
Onun parasını faizde değerlendiriyorum.
TL ye yatırım, yıllık yüzde 12 ile aldığım evin taksitlerini yüzde 24 faiz kazancı ile ödeme olanağı verdi.
O nedenle kullanmasını biliyorsan, TL hiç de illüzyon değildir, kriz dönemlerinde servetini ikiye katlamak için çok güzel fırsatlar verir.
1990 larda bunun çok örnekleri vardı.
sizin aldığınız faiz yıllık yüzde 24 aylık değil ama hesabınız tekrar yapın tam öyle değil,
onu bende düşünmüştüm ama bana uymamıştı. 5 yıl sonra bankanın almış olduğu toplam faiz 250 bin gibi bi rakamdı, oysa ben 5 yıl sonra siz banka mecduatınız bunu karşılayacakmı?
Bu aralar oran paylaşan hiç olmuyor çok tuhaf değil mi?
$$$$$ :) ucuzlugu ve pahalılığı goreceli zaman araligina gore hesapanmasi zor olan bi yaratik. Insanlar satmayı konuşmaya başladılar, ama daha sanki zamanı var gibi... dolarda en para ve halkbank marjları aşağı çekmiş.enpara 2.5 halkbank 3 kuruşa inmiş. Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tr 2 yıllık tahvil 17,53 17,76 -1,30 17,53 17,53
tr 10 yıllık tahvil 16,01 16,74 -4,36 16,50 16,01
tr 5 yıllık tahvil 16,55 17,10 -3,22 16,55 16,55
Oran paylaşıyorum ben arada ama kimsenin hoşuna gitmiyo sanırım pek tınlayan Yok [emoji23][emoji23] teb 32 gün %22 92 gün % 21 250k üstü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir senedir guzel faizleri cukkaladilar..
Allah daha cok versin...gozumuz yok..
Biz cepten yedik..
Simdi sira bizde..:)
Syg,
Halkbank 18.25 net 1 yıllık stopaj avantajlı bürüt 21.47 for 400 K
Dün kurye geldi alternatifbank başvurusu için adam adınıza kayıtlı fatura diye tutturdu yok diyince olmaz falan filan dedi de sonra merkezi aradı ikametgah olur dediler neyse imzaladım kimliğin fotosunu çekti birde gitti müşteri hizmetlerini aradım 4-5 iş gününde hesabınız açılır dendi bu uzun bir süre değilmi ? Daha erken açılması gerekmiyor mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
burgan dijital dolar %3,75 yapmış.
temdit edildi.
Biraz daha yüksek oran verseniz belki ilgileniriz :) Burgan dijital % 23.75 veriyormuş..
https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/b...e-mevduat.aspx
Bu işlerde Enpara nirvana noktasında, kimse yanlarına bile yaklaşamadı. Geçen gün uygulamalarına girerken karşıma çıkan mesajda gördüm, 1.5 milyon müşteriye ulaşmışlar, paraya doyunca mevduat oranlarını düşürmeseler iyiydi. Yine de severek kullanıyorum, servis kalitesi hiçbir bankada yok.
Vakıf 19.25 yıllık stopajsız 400 k için 22.64 bürüte denk geliyor
ben şahsen 1 yıl bağlamam , ama bu sizin kararınız sonuçta sizin kararınızda isabetli olabilir geleceği öngörmek kolay değil ama ekonomik verilerde düzelme yok mevsimsel enflasyon düştü kış aylarında gene artarsa enflasyon bide benjaminde çok düşmez zaten eee mb napsın baskıyla faizi düşürdükçe dolarizasyon ben filmi böyle görüyorum karar sizin tabi
Toplam mevduat 2,2 trilyon.
TCMB piyasaya kendi ilan ettiği faizden 80 milyar veriyor. Yani oran ve miktar belirliyor. Ayrıca meraklısına ek bilgi hem merkez bankası hem emisyon bir süredir düşüyor.
Bu şartlarda TCMB faizi düşürünce tüm mevduat faizlerinin düşmesi normal mi?
bist 30 131.800 kritik, burayı kıramazsa borsada düşüş, dolarda yükseliş başlayacak demektir.
ocak 2019'dan beri mb haftalık repo'nun üzerinde oran alabilen var mı? demek ki 25 temmuzdan sonra alabileceğimiz en iyi oran bence 19-19.50 bandı olur. stopaj düşüldükten sonra elimize 16-16.50% net kalır. 6 aydan uzun bağlamak risklidir, çünkü 2020'de enflasyonun tekrar yükseldiğini göreceğiz.
Bilgisi olan yanıtlayabilirse sevinirim.
Vakıfbanktan 19.25 NET oranla 1 yıl vadeli 300 K yı bağlamayı düşünüyorum. Para çekebilirsiniz ancak yatıramazsınız diyorlar. Çektiğiniz paranın faizinden feragat edermişiz. Ancak Halkbank bana para çekersen o günkü faiz oranı neyse kalan tutar o orandan devam eder diyor.
Bankadan bankaya göre farklılık gösterir mi bu anlayamadım.
19.25 iyi bir oran gibi geldi şu an eğer oranlar yükselirse paranın bir kısmını çeker yüksek faiz veren bir bankadan bağlarım diye düşünüyorum ne dersiniz?
aylıklar %20 lere geldi neti 17 lerde
burgan 23,75%
icbc 22% faiz
şunu unutmamak lazım ; merkez faizi indirdiğinde piyasa faizleri de aynı oranda düşmeyebilir. Dolayısı ile piyasa ne derse o olur