100 milyon eurodan aşağısı kurtarmaz
Printable View
Altın yumurtlayan tavuk o satılmasa da altın yumurtlamaya devam eder aynı zamanda o günlerde kimse istemiyordu şimdi o kadar taliplisi varken ucuza gitmez
Bir de ne için istedikleri önemli merkezi bir yerde ve belediyeden başka yapı izni çıktıysa orada imar işleri nasıl bilmiyoruz çok büyük paralar döner
haber düşecek ellam son dakkalar heyecanlı
1 hafta ceza aldım bugün bitti onun için yazamadım ben sattım kalanlara selam olsun
şerpetini iyi verdim ama
turda bindirdim
yolculuğum turgg hissesine biraz onu inceleyecem
buradaki macerama biraz ara veriyorum 3 altına gelirse düşünürüm isterse 5 e cıksın daha bulaşmam
3.70 geçilirse 4.17de tavana denk gelen bir flama var
Hareketler cemberin daraldığını gösteriyor gibi...y.t.d.
sahaya yabancı madde atıldı futbolcular birbirine girdi maç tatil edildi..:whistling:
Kabul edilmiş bir teklif var ama rakam bilinmiyor umarım piyasa beklentisi dahilinde olur ve tez zamanda açıklanır
Bu yolda yalnız yürümeye devam...
Saatlikte çanak var kulp takacak kulpu grafiğe me bize mi takacak
260lardan 4lere geldi kimsecikler yok nasıl başardılar arkadaş başka hisseler 1 tavan yapıyor onlarca kişi yorumdan geçilmiyor bizim köy tenha:notr:
Muhammet ve Sesa bizden başkası kalmadı galiba...bir yoklama alalım efendim ilk ben birincinin
Az olsun öz olsun 7-8 olunca gelirler...)))
Sona geldik arkadaşlar destekleri test etmeye başladılar ve sabrı ölçüyorlar bu hafta ip kopacak gibi
Selam arkadaslar bizde varız az lotta olsa 47bin burdayız al sat trede tap derken artık oynamama zamanı giden gelmiyor geri
Hayır 2.60 dan bugune var ve borsada tek hissem yıllardır al sat yapatım ama gecenki yükselilte kaptırdım biraz 3.09 caktiği gün geri koydum yerine hisselerin sahibi halka arzdan beri bimin sahibi olan zat %24 aldı o zanan olacak inşallah dolasımı az olan hisseler hep favorım lidfada zamanında 1.78 2.30 aralıgı deli mal almıştım iyi kar biraktı sıra servtgy inşallah
Bugün sanki haber gelecek hissi var bakalım
Harekete başladı mı ki
3.86yı geçerse hızlanır
durduk bekliyoruz
birazdan show başlıyor altlara da üstlere de hazırlıklı olalım
Haydi bekliyoruz aşağı ya da yukarı yap ne yapacaksan
Ya arkadaş 2 haftadır 2 kelime bekleniyor.haberi öbür tarafa mı götüreceksiniz.Spk ya şikayet etmek lazım sizi.
1 lot daha fazla toplama derdindeler
Ne manyaklarla uğraşıyoruz arkadaş 2-3 lotun 100.000-200.000 hesabını yapıyorlar hala bekletiyor
günlükte flama oluştu hedef 4.65 yani tavan sanki bilerek 3.84 üzernde kapadı 20.000 tllik alışla:oleyo: pazartesiye hazırladı grafiği...daha öncede söyledim piyasada 3.500.000 mal var hepsi onun olsa ve 5 tl ortalama ile kycıya yedirse 17.500.000 para kazanır da sngyonun neresine sürer de iyileştirir...