Yazıklar olsun.
Printable View
Yazıklar olsun.
Yarın cuma gs ve fener iyi prim yapar gibi. Bakalım nerelere çıkacak
Fener çıkar ama gs için öyle göremedim.
Beşiktaş berabere kaldı 2-2 cincon göztepeyi yenerse tavana gider.
Ankaragücü, süpersin..
Kapadın şu 2-0 skoru..
Bjkas taban..Cimbom tavan..
Simdi künefe de kesmez sizi.[emoji3][emoji3]
Etme bulma dünyası işte
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basaksehirin bu maci kaybetme luksu yok.Oyle olursa ortalik senlenir yine.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
besiktasında kaybetme lüksü yoktu
[emoji4]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa süper liğine davet durumu söz konusu olursa şampiyonluk hikaye sert fiyatlamalar olur
Bir şey olmaz bence. Federasyonlar bu ise karsi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beşiktaş berabere kaldı 2 puan daha kayıp. İnanılmaz mucize oluyor.
yarın Galatasaray tavan olur bence. Tavanı 3.74
Beşiktaş çok kötü dağılmış. 2 FORVET sakat larin de gitti 3 oldu.
GALATASARAY FENER direk tavana gider bu gidişle...
Davet değil, dedikodusu bile olsa süper olurdu. 1-2 tavan kesmezdi. Lige giren her klübe en az 100 milyon Euro verileceğinden bahsediliyor.
Dut yemiş Bülbüle dönmüş burası
Dün kapanışta yarısını 3.57 den vermiştim ne olur ne olmaz diye. Keşke hepsini verseydim. 3.22 den de geri aldık. Bakalım hata mı ettik ?
Bu topik ölmüş de ağlayanı yok, eee vakit gelmiş o zaman ! Hadi spek kardeş, götür gitsin ya, yeterince toplamadın mı ? Yoksa 2 'leri de mi göstereceksin ?
içinde Ziraat olan finansal yapılardan kolay kolay korkmam. Firmanın borçluluğu da gayet düşük ve özsermaye yapısı oldukça güçlü. Keyifle katılacağım bir halka arz olacak. ytd
Zrgyo ya yollayacaktınız sanırım
Burada kimseler kalmamış bu güzel
Başkanın seçimlerde aday olmaması bu kağıdı İlk etapta 3.50 üzerine götürecek daha sonra si 4-5-6-7 diye gidecek.
Vay canına bu gece bile, hala yazan yok. Hisse de sadece Secoli kalmış galiba (ben de ihtimal vermeyip 3.22 den sattım bugün malesef)
Bugun son gün. Hafta sonu şampiyonluk netleşiyor. Gs bjk den +3 fazla averaj yaparsa şampiyon oluyor. Gs bu tür alavere dalavere islerini iyi çeviren bir takim. Saha dışında bireyler yapıp şampiyonluğu alabilir. Şampiyonluk durumunda hisse 7,5 a gider. Olamazsa 2 tl ye gider. Karar vermek için bugün son gün. Bu sebeple tavan bozuyor. Yoksa tatil olmasa hafta sonuna kadar tavan çekerdi.
Alavere dalavere derken galiba sen sekistaslisin yada şikebahcelisin bizim gol sıkıntımız yok 3 de atarız 5 de atarız 30 haftadır sekiztas 3 gol yemedi ama bizden yedi ne yani o maçta bize yattı mı sekiztas şimdi sen git azcık mudanya sahilinde oyna bence
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Coinleri ucuyor galatasarayın
Dalavere bilmeyen besiktas ligin en iyi takimlarindan biri olan Hatay'a 7 gol atiyor, nasil oluyorsa artik ama donup dolasip 92-93 sezonundaki 8-0lik Ankaragücü macini isitiyorlar kendileri o sezon Ankaragücü'ne toplam 10 gol attiklari halde!
geçmişolsun burdan dönmez artık...yine tabanız...
Sorma, hem BJK hem de FB puan kaybetmez, GS 3.lükte kalır diyerek hisseleri sattım. 2 rakipte puan kaybedince vay be gitti fırsat demiştim salı günü. Sonra GS coin'e bakayım dedim. 80 lerde görünce alsam mı dedim ? Ya 50- 60 'larda almadın da 80 den mi alacaksın dedim. 2-3 saat geçti, bir baktım 120 tl. olmuş. Tüh be dedim. C.tesi öğlen baktım.240 tl. Çüşşş dedim ki 299.5 tl.yi nile görmüş. Geceye doğru 70-80 tl. 'lere gelmiş. Sonra 120'ye..Pazar 02.54 'te 90 tl. Gökdelen asansörü gibi, yerinde durmuyor.
Ona daha çook var. Açılış eksi olur artık. 2 gol daha atsaydı belki tavan olurdu.
Ona daha çook var. Açılış eksi olur artık. 2 gol daha atabilseydi belki tavan olurdu
spor hissesi alan iddia oyuncysu olma ihtimali yuksek..bu kadar bilgiyle iddiada daha cok kazanc var..ama bizde hep algi sorunu var..simdi doru konusalim spir hisselerinin mali durumlari geneli iyi degil goruntude ozsermaye eksi oranlarinda kotunun iyisi galatasaray gorunuyor..simdi feneri ayri tutalim bjk, galatasaray fitatlari 3 lerde idiler. bjk sampiyon oldu averajla, penalti verilmese olamiyordu yada goztepeye penalti verilseydi olamiyordu galatasaray sampiyondu arada 2 gol fazlasi ile bjk oldu hayirli olsun..peki fiyat bjk galatasarayin 3 katinda. simdi size soruyorum bjk tavansa 3 te 1 fiyatindaki ikincilik hakki elde eden galatasaray eksimi olsun, prim yapmamiski..eger sampiyon olsa idi 10 tl olacakti en az ikinci olduysa deger ne olmali soru bu..
odenmis sernayeyi orantiladuginda galatasarayin digerlerinden daha iyi oldugu giruluyor..gidin bakin
3. olan Fener ile 4. olan Trabzon tavana gidiyor şaka gibi.borsaya akıl sır ermiyor,tam kumar yeri olmuş
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21.05.2021 16.29.03
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etmeyi düşünmediğini söyledi. -AA
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz: "Fatih Terim hocayla devam etmeyi düşünmüyorum"
Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Fatih Terim ile ilgili Başkan Cengiz, "Fatih Terim ciddi bir karizma. Bu kulübe çok ciddi hizmetler yaptı. Bu kupaların kazanılmasında en büyük etkenlerden biridir ama tek başına değil. Geçmiş hizmetleri için teşekkür ediyorum ancak ben olduğum sürece asla sözleşme uzatmam. Sevgili Fatih Terim hocayla devam etmeyi düşünmüyorum. Ben onun düşmanıymışım! Bir şart var. Çıkar, özür diler ve yanlış anladığını söyler. O zaman oturup konuşuruz." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Dünki düşüşte Cengizin açıklamaları da etkili olmuş. Kendisi aday olmayacaksa, Terim açıklamasının ne önemi var ki ?
Amma sıktın amma nazlandın
kurthan
Artık ufuklara yelken açmanın zamanı geldi kimseler uyanmadan şöyle yavaştan
kurthan
Tamammı devammı şu an devam etmen gerekli ytd
kurthan
Eşref HAMAMCIOĞLU sandıkların dibini sıyırarak geliyor, başkan belli oldu gibi...
Sabır Taşı