Altının Ons fiyatının birimi dolar, gram altının fiyatı ise TL. Gram altın fiyatı, hem onstan hem dolar kurundan etkileniyor. Ben soruyu mu anlamadıp acep
Printable View
TCD hisse portföyünü gübre kağıtları getirinin artmasını engelliyor suan için.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten gram altın fiyatı üzerinden teknik analiz kasılmasına aşırı kılım. Saçma sapan bir şey.
okt ye dün öğlenden önce satış verdim 14 den sonra hesaba geçti mecbur ppf aldım. artık yarın alış gireceğim almak istediğim fona. o da pazartesi geçecek h.sonunu ppf de geçireceğim. ppf lerde şimdi daha da sürünür. dün öğlenden önce verilen emir aslında sabahtan gerçekleşmesi lazım zaten fiyatı belli. en azından bu sabahtan alım emri verilip yarına geçerdi almak istediğim fon.
Bu faiz indirimi borçlu şirketlere yarar biz krediyle büyüyen borçlu ekonomi olduğumuz için çarkların dönmesini nefes almasını sağlar
tccd hisseleri hızla toparlıyor yine iyisiniz hisse foncuları bugünde iyi getirecek gibi hisse fonları bıst 103 sınırında
ECB mevduatları 0.10 aşağı çekti
Faiz indirimi kredi hacmini, kredi hacmi de para arzını artıracak. Bu para arzını dengeleyen bir üretim tabii ki olmayacak ve neticesinde TL'nin enflasyonu artacak. Ama hemen değil. Yavaş yavaş, tatlı tatlı, gazımızı ala ala.
Yatırım fonları mevduata göre cazibesini kurmaya devam edecek gözüküyor.
Kısa vadeli borçlanma araçları ile para piyasaları fonları...
madem böylesine "engin" borsa tecrübeniz var neden bu fondasınız!?
sürekli bu fondan şikayet halindesiniz
herkes bu fonun riskini bilerek alıyor sanırım sizde böyle yaptınız
o halde hergün bu kadar sızlanış neden!?
madem takip ettiğiniz hissenin en kötüsü bile %5-10 yapmışken sizi bu fonda tutan nedir merak ettim doğrusu!!?
Enflasyon artışının % 25 lerde olduğu bir dönemde % 4 zam yapılan ücretlerle ekonomide dinamizm yakalanması zor. Daha dün rakam açıklandı, vergi borçlularından ilk 100 ün borcu 44 milyar TL. Kişibaşı 400 milyon yani. Zavallı gariban olmadıkları gayet net ortada. Fakirden al zengine ver sistemi.
Ons sonunda uyandi kis uykusundan
Bir omuz atsa yeter
amb parasal genişlemeye yeniden başlayacağını duyurmuş helva oldu haftaya fed de 0.25 yerine 0.50 yaparsa curcunaya bak birde önümüzdeki dönemde parasal genişleme felan dedi mi
Ons hareketlendi. Gün içi.başarılı işlemler yapmışlardır umarım. Hisseler ne alemde acaba
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı işler Trump: Fed oturmaya devam ediyor, onlar borçlanmak için para alırken, biz faiz ödüyoruz
tccd hisseleri sabah 0.30 eksiden 0.40 artıya geçti ons ve eldeki 12 trilyon paranın nerde olduğu da önemli
Altın(emtia) ve borsalar uçtu sabah demiştik faiz düşmesi paranın bollaşması bıst 103 geçemezse kar satışı 101 lere kadar gelebilir geçerse 104 105
Draghi’nin açıklamaları altını destekledi...
bist 103 den döndü gevşiyor, 102 altına inmez umarım.
Şimdi ons bugün en az %1+ yükseldi. Bu durum TCD nasıl yansır acaba ?
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Sevgili arkadaşlarım. Sizlere bir soru sormak isterim. Çalıştığım şirket belli dönemlerde satış primi yatırıyor. Ve bu primler nakit olarak yattığı için ciddi oranda vergi kesintisi oluyor. Bu konuda şirketim primleri alternatif olarak fon vb yöntemlerde ödeme şansı varmı ? Aramızda konu hakkında bilgili arkadaşlar var ise öğrenmek isterim. Bunu öneri olarak şirketime sunmak istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırım izleme tablosu hazır hocam,
Kendinize kopya oluşturup bilgileri değiştirebilirsiniz. Formül olan sütunlara karışmazsanız iyi olur :)
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Hayırlı, uğurlu olsun. Saygılar...
Şimdi ya da yarın sabah TCD satış yapsam pazartesi akşam oluşan fiyattan mı yarın akşam oluşan fiyattan mı satış gerçekleşir
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eveeet
Kartala inat
Tcd kac yapti tahminleri alalim