16,50 olsada çok önemli değil hedefin büyükse bunlara takılma benim hedefim 150-200 bunları görmeden vermem düşersede herzaman dediğim gibi ufak ufak toplamaya devam.
Printable View
16,50 olsada çok önemli değil hedefin büyükse bunlara takılma benim hedefim 150-200 bunları görmeden vermem düşersede herzaman dediğim gibi ufak ufak toplamaya devam.
Çalkala yavrum çalkala çek yukarı ver aşağı çaktırmadan aynı hikaye biz burdayız spek efendi herzaman derim azdan az çokdan çok sen aşağı bastıkca bizde toplamaya devam ederiz.
Bakalım günlük limitimizde işlemlere devam edecekmi 1.300.000-1.600.000 arası ama birmilyon üçyüzbini geçmek istemiyor gibi . Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Bunlar iyi alışmış ver yukarı sat al aşağı topla yemezler ver aşağı hep beraber toplayalım.Alıyormuş gibi yapıp aşağı basıyor.
Çaktırmadan basıyor bas basabildiğin kadar hansın hissesi.Üç milyon lotla çekemediğini altıyüzbin lotla daha fazlasını yapıyor satığını alamıyonmu hans biliraya kadar bas görelim herifliğini hansın hissesi
Devre kesiciye girermiyiz acaba zaten haber akışındada başka bişey yok hep devre kesici
1.300.000ve1.600.000 lük işlem limitine devam galiba bekleriz sıkıntı yok toplamaya devam onlarda beklesinler bakalım kaptırdıkları malları düşünsünler.yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Evet yukarıdan sattığı hisseleri geri alabilmek için aşağı basıyorsıkıntı yok bas basabildiğin kadar hansın hissesi ben ufaktan toplamaya devam günlük işlem adedi gene 1.300.00ve1.600.000 arası devam edecektir o son lotu alana kadar uğraşacak ama daha çok beklersin spek efendi sen bas ben toplamaya devam dediğim gibi yiyorsa bas biliraya görelim hans. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Şimdi bide spk ya şikayet dilekcesi yazalım bakalım bu kasıtlı işlemleri yapan hans kimmiş
Ve dediğim gibi spk ya şikayet dilekcemi ilettim bu formu okuyan arkadaşlarda spk ya bir şikayet dilekcesi yazarak bana destek olursanız sevinirim B u kasıtlı yatırımcıyı zarar ettiren kişilere fırsat vermiyelim.
Alt kademeye dört beş bin lot yazıp veriyor kendilerine kasıtlı yapılan işlemler bence bu güya endeksi bahane yapıp yukarda sattığı hisseleri geri almak için uğraşıyor ama nah alırsın ben toplamaya devam bir liraya kadar bas spek yiyorsa görelim
17,38/17,45 arası son durak gibi :whistling: durdu ben bineyim şöyle , ne olur olmaz:rtfm:
pandemi mandemi yer kalmaz ayakta da yolcu almaz belki :oleyo:
17,10 göstermiş cesarete bak maşallah...ben kemeri takayım dibe vurdu pzvenk.:vk:
buradan fırsat verdiysen almama büyük ihtimal geri almak için meleyeceksin:party:
o paraya ihtiyacım yok ALAMAN A(german) ortak oldum derim:wu: en azından züğürt tesellisi olur benimkisi :oleyo:
al-sat değildir.
Topla toplayabildiğin kadar ama bendekini nah alırsın hans dört gözle aşağı dahada bas bakalım. Aşağıda bekliyor olacam.Bu oyunları daha öncede seyretim ben
Evet dediğim gibi 1,300,000 azbi fazla lotu işlemle tamamladı buda kasıtlı işlemlerin yapıldığının bariz bir örneğidir . Hans gene diyorum NAH alırsın benden hisseleri.
Yarın bi taban yaparsa balından yenmez hans. Unutma aşağıda bir osmanlı seni bekliyor olacak
Hans NAHHH ALIRSIN BAŞKA BİŞEY VERİCEM ELİNE HANS GEL BABANIN KUCAĞINA AŞAĞIYA GELLL
Bugünki işlemlerde 1.300.000 lot olacak gibi standart hansın taktiği
Gel babanın kucağına. Bekliyorum aşağıda seni hans
Biliraya kadar hans gel ulan aşağı 20 yıldan fazladır aynı hikayesin kokuşmuş hisse gel oğlum gel aşağı bişey yapmıyacam bakıcam toton nekadar aşağı basmaya yeticek gel amcanın kucağına
Gel yavrum gel babanın kucağına bekliyorum seni bişey yapmıycam aşağı gel hadi kırmızı yakışıyor sana
Buda buraya son yaZım hans dediğim gibi benden hisseleri nah alırsın aşağı gelmeni dört gözle bekliyecem orda kucaklayacam seni.
Hans gene devre kestirdi NAN OLMUŞ AL BENDENDE NANİK . muhaaa bölemi hisse toplarım diyorsun nah alırsın benim hisselerimi.Benim beklentim dahada aşağı ama toton yemiyormu bas bas aşağı.yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Hans blançoyumu bekliyon eskisi gibi yap blanço gelsin aşağı bas sonra topla yukarı. Kokuşmuş hareketler .RSI Sat vermiş mac bilmem ne demiş bas hadi aşağıda ufak ufak toplayalım .Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Nan mı oldu hans al bendende nanik sana nah alırsın daha çok çalkalarsın senelerce burdayım aşağıda kucaklamaya hazırım.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Lan hansın k**gi gelsene aşağı üsten sattıklarımı alayım nasılsa spk bişey yapmıyor bas aşağı totonu görelim.Blançonuda zarar açıklada iyce aşağıdan alalım .yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Merhaba,
Bloga #KNFRT 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Ufak ufak tekrardan hareket başlayacak gibi duruyor hayırlısı diyelim buralarda hareketlenir o zaman.
Bu hafta bist tarafında çok olumsuz hareketler olmazsa hissede yeni zirve gelebilir diye umuyorum inşallah...
YTD!!! Kişisel görüş ve temennimdir!!!
Çıkıştan önceki silkeleme diye umut ediyorum...
2 günde yaptıkları dümene bakınYazıklar olsun böyle yapa yapa yatırımcı bırakmadınız milletin 3 kuruşuna Göz diktiniz Ayrıca bir de Kripto para denen kumar makinesinden farksız lanet şey çıktı. İlerde çok ararsınız şirketlerinize para yatiracak yatırımcı...
uzun zamandır yazan olmamış,
bugün 15,850 den aldık bakalım hayırlısı olsun.
16,35 sattık gitti, herkese bol kazançlar
Yarın sıraya gircez artık inşallah verirler,
Kapanışa doğru gözümden kaçmış, teknik bomba.
Ytd.
Salın küçük enişteyi de haydii :rules: :rules: :rules:
Eee eğleniyor muyuz?
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman portföyde olmalı Bakal im nereye kadar yol alacak