senin kadar bu durumdan bizde rahatsızız ama burasın yeri değil Kamil.
Printable View
Adi kağıt akşama kadar diri durup akşam çakmakta nedir.yuh sana.
2 gün daha yavşarsan niletini keserim.
Hayırlı haftalar aksen yatırımcıları.
Son dakika haberi bu günü nötr kapamamıza sebep oldu...
Özbekistan yer tahsisi tamam tüm yatırımcılarına hayırlı olsun
İnşallah da her habere mini bi tepki verip fıtık etmeye ne zaman son verecek. Ederini ne zaman bulacak, merak ediyorum
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun :). Darısı Kamerun ve Kongo nun başına :).
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtacimi spek mi bilmem ama neyin peşinde yürü git yahu
https://youtu.be/DFdybB7Q97w
Nadas haftasının sonuna geliyoruz bu hafta dinlenme ile geçti yeni haftada hayırlısı bakalım
Merhabalar,
AKSEN 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
SNA tablosu sunumu bu çeyrek değişti o yüzden sanki hatalı olmuş gibi geldi bana...
Yoksa 3ç nakit akışı 550 civarında...
Enerji şirketlerinde tahsilatlar kısa dönemli olur. Ama Aksen de sürekli alacak miktarı birikiyor. Bunun nedeni nedir?
Bu güne kadar Afrika ülkelerinde ne kadar elektrik satılmış ve bunun ne kadarı tahsil edilmiş acaba?
Bu orantıdan bakmakta önemli!
Sence nedir :) ? Aydınlatsana bizi :)Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spekcim beklerim 6500 .6150 alış hazır verirseniz bey efendi 9000 de size devrederim
Almaya devam edicez sonra kendisine veririz
Teknik olarak saatlik grafikte düşen trend var, an itibariyle 7.21 den geçiyor; kırmadan karın ağrısı devam eder..
Teknik açıdan diğer negatif durum 7.40 altında kaldıkça obo potansiyeli..
Son 10 günlük takaslarda yatay hareket sürecinde Deutsche den 3.6m lot mal çıkılmış...
Düşer veya çıkar anlamında yazmıyorum, sadece niye dar alanda kısa paslaşmalar olduğunun durum tespiti..
Epdk toplantıları hakkında bilgisi olan varmıdır genelde ay sonları yapılıyor diyebiliyorum
Yurt dışı satışlar alım garantili olduğu için kurdaki değişime duyarlı üstadım. Onların bir kısmı yapılan satışlardan alacaklar değil, satmayıp alım garantisi içeren miktarı da yazabilir oraya yani. Şirketin keyfine kalmış. Mesela Gana sözleşmesi bitene kadar olan garantili alımları istese yazar oraya belki de orada yazan odur bilmiyorum.
Enerjimizin düşük olduğu bir hafta [emoji3478]
Kontrolmatik sırf aksen için özbekistan da şirket kuruyor muhtemelen
Bozuk piyasada güzel haftasonu kapanışı [emoji3478]
Resmi gazete bugün ki sayısında farklı epdk kararları var ama bizi ilgilendiren bölüm yok beklemeye devam.
Sayin kerkenez bir siz yaziyorsunuz forum zayif sizin icin uygunsa ozelden bir mesaj atarmisiniz oradan yazalim
Yok öyle yapmayın, okuyoruz. Evet forum zayıf. Aksende sabır taşıyor. Sonu selamet olsun inşaallah
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yasin kardeşim baskı var tahtada baskı olan tahta hedefi çok olur
Yazmıyoruz ama bekliyoruz sessizce :)
Bir tavan da herkes yazar haber gerekiyor bize