9.aylik kar 33 114 232.pergomon.un açıkladığı kar
Sermaye 7 milyon nokta elinde olanlara hayirli olsun.ytd
Printable View
9.aylik kar 33 114 232.pergomon.un açıkladığı kar
Sermaye 7 milyon nokta elinde olanlara hayirli olsun.ytd
Düşük sermaye grubunda, Bu faiz seviyesinde Kasasında 300Milyon nakit ve bu çarpanlarla bu fiyat garip.İzleyelim bakalım.İhracata verilen teşviklerin etkisini görelim.
2014-2016 arasında..ortalama 600-800Milyon dolar ihracata aracılık yapacaksın..Liman Şehri İzmirde olacaksın..Ticareti bilen Levanten patron olacak..Sende bu hisse sayısı ile hisse başı kar neler olabilir..Bu finansallarla Elimde kalsın.Sağol.
Vay be kağıt ne hale gelmiş. Kimsecikler kalmamış :)
Merhabalar;
Deniz Bingöl isimli bir yatırımcı Pergamonun %5'ten fazlasını almış.
Ölü modundayız :)
Pergo pinpon topu gibisin ne ayaksin.ytf
Ereglili dostum iyi hafta sonları iyi tatiller
Pergomonla aran nasıl sattınımi.yoksa tam yol ilerimi
Bakin arkadaslar bir arkadaşınız bir dostunuz olarak söylüyorum. Lütfen kulak verin. Borsa oyun yeri degildir. Yatırım yeridir. Onun icin lütfen butun servetinizi buraya yatırmayın. Ve ihtiyaciniz olmayan para ile yatırım yapin. Ben borsaya 33 yılımı verdim. Bir dost bir büyük olarak uyarıyorum. Bir çok arkadas 3 günde yada 3 ayda kazanmak istiyor. Olmaz arkadaslar olmaz. Sen kazanacaksında TRİLYON BAĞLAYAN ADAM’MI KAYBEDECEK.Burası kolay para kazanma yeri degil. Bunu aklınızdan çıkartın. Yıllarım geçti. Şimdiki aklım ve bilgim olsaydı ne yapardım biliyormusunuz. İhtiyacim olmayan küçük küçük paralar ile kaliteli ve cok pirim yapmamış sirketlere yatırım yapardım. Gidin kaliteli ve cok primlenmemis sirketlere ufak ufak alarak yatırım yapın. Bende şimdi bu şekilde yapıyorum. Tabi bütün hisselerde kazanmak mümkün olmuyor. O zaman ne yapacaksınız sepet yapacaksınız. Kaliteli ve gelecegi olan sektör hisselerine yatırım yapacaksınız.Sepetinizde hisseler olsun ve diger TL veya dolar altın gibi enstrümanlarda olsun. Kısacası büyük baronların yaptığı gibi her zaman satacak kadar malınız alacak kadarda paranız bulunsun. Bazı forumlarda bazen yazarım burda da bazen yazarım Benim bir sözüm var bu sözüm kulaginiza küpe olsun. "Birçok insan korkuda değerine, coşkuda ederine bakmaz" ya alır,yada satar. Sizlere demem o ki neyi ne kadardan aldığınıza dikkat edin. Ucuz olanı alın pahalı olanı satın. Hatırlayın Pandemi başladığında THY 12 TL diye hatırlıyorum ve ucuz oldugunu bircok insan biliyordu ama almaya cesaret edemedi. Yine iyi hatırlıyorum Türkiye nin en büyük bankalarından garanti bankası 8 TL'den 6.5 TL'ye düştü bedavanın bedavası idi kaç kişi aldı ve bekledi. Şimdi ne oldu THY 300 TL GARANTİ 85 TL Onun için yatırım yaptığım hisselerde paramın tamamı ile ettigim karı hisse olarak bırakır ana paramı cekerim ve gider faiz içermeyen enstrümanlarda NAKİT TL-ALTINDA TUTARIM. Borsa düşüş trendine girdiğinde elimde olmayan ve değerinin altına düşen kaliteli gelecek vadeden hisseleri alır beklerim bu döngüyü yıllardır bu şekilde sürdürüyorum. Bilen icin borsa DARPHANEDİR. Aç gözlü olmayın ve hırs yapmayın emin olun kazanırsınız.Okuyun araştırın öğrenin analiz yapın. Başkasından dinleyerek yatırım yapmayın. Bundan yıllar önce borsada belli başlı 3-5 cakal vardı . Şimdi binlerce çakal var. Emeğinize paranıza acımazlar. Birde şunu söylemek isterimki hangi hisseyi ucuzda alsanız aklınızda olan değere ne sürede ulaşacağını hiç bir zaman bilemeyiz.Onu patron, ve kaptan bilir,bizler sadece yolcuyuz.
Konsolide olmiyan kar.17 400
Pergomon 2023 yili temettusunu genel kurula borçlarından dolayı ödenmemesi sunacakmis bu sene pergoda temmettu yok gibi.ne hinlik düşünüyorlar bilmiyorum.kahrolsun fasizim .nokta ytd nokta pergomon pergomon yaktın bizi nokta .ytd hic
Cemal Bey merhaba;
2023 karı düşük geldi. açıkçası temettü beklentim yoktu, enflasyon muhasebesi karı eritmiş.
bir yerlerde hata var. SPK ile vergi dairesi uyumlu olmalı ve eşanlı yayınlanmalı.
Vergi dairesine bildirilen kar: 44 Milyon
SPK'ya bildirilen : 17 Milyon :)
Hisseye ilgi o kadar yokki hisse ana pazara geçmiş olmasına rağmen hala alt pazar katagorisinde hisse net forumda.Düzeltilmesini moderatörün bilgisine sunarım.
Modarator kardesım su pergomonu hak ettıgı yerde gostersen fena olmaz sımdıden elınıze saglık.hısse garıp kaldı.nokta
Bu hisseye 158 tl yi gösterenler hisseyi 72 lere kadardusurdunuz helal olsun anma bu hisseyi yukarıdan buraya kadar vuran hiç utanmadınız mi
Bu pergo yu isterseniz daha aşağı vurun günün birinde pişman olacaksınız Bu pergo eninde sonunda gördüğü yerlerin üstüne çıkacaktır.nokta yazdiklarim yatirm tavsiyesi değil benim ruh halidir yatırma kaldırma tavsiyesi degildir.nokta
Selamlar Cemal Bey;
Satmadım bekliyorum. Çoğu şirketin bilançosu hem enflasyon muhasebesi hem de yüksek faizler nedeniyle zayıf geliyor. Şahsi kanaatim borsanın yükselmesi için pozitif etki göremiyorum. Zaten bu durumu geçen yıldan tahmin ediyorduk, beklentimiz gerçekleşti.
Bu tür zamanları iyi şirketlerde biriktirme dönemi / fırsat dönemi olarak görüyorum.
Pegyo özelinde tekstil sektöründe de işlerin iyi gitmediği haberlerini alıyorum, bu nedenle pozitif bir bilanço beklememekteyim.
Altiaylik net vergi dairesine sunduğu kar 11 749 666.
Pergomonda küçük yatırımcı kalmamış öyle görünmekte dinozorlar tahtada zaman â± at kosturuyorlar
Pergomon iç ve dış ticarete aracılık yapmakta guzel bir şirket fakat nedense enfilasyon muhasebesi süsü busu her şirketi vurduğu gibi pergomonuda verdi sanırım pergomonu hak ettiği yere getireceklerdir.158 lerden buralara vurmalar pek manidar değil.su akar yolunu bulur.kucuk yatırımcı varsa sabırlar dilerim.ytd
Elved meyhaneci artık içmeyecektim.
Hey gidi günler hey bir zamanlar buralar tıklım tıklım doluydu kimseciklerin kalmadığı bir pergomon görüyorum.burada yatırımcı kalmışsa bol şansı olsun.tahtada yazan çizen kalmadığına göre ya aşağı ya yukar benim bile elimden aldılar bu pergomon gidermiş gider.nokta ytd.
Pergomon seni çok kötü yapmışlar artık yolun açık olsun
26 709 912 ..2024 yili açıkladığı kar olanlara hayirli olsun