CCI'yi satmak istese mesela, TCC'ye yada baska bir fon olabilir (ki orneklerini aghol bize öğretti) hisse başı kac liradan satar sizce ?
Printable View
ihracattaki en büyük artış yaş meyve ve sebzede olmuş, tabi ki aslan payını bu durumda anadolu etap almıştır.birde bira sosyal mesafe içkisi oldu.rakı sofrası kurmak hem zor hem riskli.ama bi arkadaşınla buluşup doğada oturup bira içebilirsin...
bana çok olası gelmiyor böyle bir aksiyon onu belirtmeye çalıştım. gerçek şu ki, her ne kadar anadolu grubu kredibilitesi yüksek olsa da mevcut borçluluk oranlarını düşürmek isteyecektir. bunun da en kolay yolu büyük iştiraklerden çekeceği temettüler. küçük iştiraklerin satışı merhem olmuyor. daha mcdonalds satışı bile tamamlanamadı. ne yapıyor rekabet kurumu? harf harf mi inceliyor dosyayı anlamadım.
doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok. fikir yürütmek istemiyorum.
Hayaller üzerinden tartışma platformu olmuş burası.
arkadaşlar temel analizin yanında teknik analizle de gidelim paylaştığım görsel haftalık grafik üzerinde kısa ve yalın olarak yorumluyorum.bolinger ortalamasına gelmiş haftalık direncinde bu hafta ortalamayı geçmeyi deneyecek.ayrıca bir ters omuzbaş görmekteyim.üstelik gecikmiş bu gecikmeye karşılık ikili küçük bir taban oluşturmuş.macd yukarı kesmek üzere olumlu.RSI ise grafik ile beraber hareket ediyor yukarı kesmış.yazdığım grafik görselinde gördüğüm yorumlardır. önceki görsellerde direnç destek seviyeleri verilmiştir.herkese bol kazançlar iyi bir hafta olması dileği ile..
https://i.hizliresim.com/CgmD2g.png
Aylar sonra ilk defa son işlem gününde yabancının net alım yaptığı görünüyor. Ben artık Invesco'nun satışının tamamen bittiğini düşünüyorum. Yabancı takasındaki artış devam ederse hisse hiç tahmin edilemeyecek seviyelere kısa sürede gelir.
Alicilar nerde üzüyorsun efes meksa da yok bak. Bir 20.40 gidemedik. Ustune 20 de zor duruyor hacim de buyuk dusus var.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saka gibi takıldık kaldi. 10kd 500bin satis var. Hisse 2 kd sikisti kaldi. Endeks arti olmasa geri sayacak. Endekse göre çok gerideyiz. Bos bos bekliyoruz.
Saatin zembereği yakında boşalır [emoji3]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20.06 -20.14 250 bin lot satıcı var bunun üzerine atıp geri gelmez ise yön yukarı, 19.98 deki 60 binlot kendinin olmagığından oradan verme niyeti yok. 19.99 -20,08 git gele devam.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.300 bine 400 bin bürüt satıcılar önde para girişi yönünden en kötü günlerden biri.
Yatırım veya Emeklilik fonu ikigün önce böyle olan tahtaya el atmıştı inşallah tekrarı bugün olur. Olmazsa bizim sipeğin zamanla hiç işi yok gibi bizi burada daha çok bekletir.
Sayın Hayek, matriks atabilirmisiniz, Fonlar beni duydu ve geldi sanırım. 12.00-12.45 arası 30 bin lot kadar süpürdü
Bunca malın altında beklemek akıl karı değil. Nereden bu cesaret geliyor bilmiyorum. Acayıp tırsıyorum ama bırakıpta gidemiyorum.
Hay benim şom ağzıma. Göz göre göre duvarın altında kaldık. Kim kaldıracak bu kadar toprağı üzerimizden bakalım. Adam destekteki 40 bin lotu kaldırdı dirence koydu.
Yarınki Kabine toplantısından eğlence mekanlarıyla ilgili bir karar çıkar mı sizce?
artı havada gitmez endeks hafif eksi olduğunda aşırı verirler umarım şu 2 ayda yüzümüzü güldürür.
Cikmaz arap kültürünü benimsemiş bir hukumet var. Otellerde sadece yabancılara alkol satis koyarlarsa şaşmayın. Zaten efesin gitmeme nedeni bu ülkede 18 yilda sadece bu kesim zenginleşti ve katmer gibi saçma sapan ederinin 3 kati borcu olan sirketler milletin parasıyla büyüdü büyüdü borsada da onlar kazandırıyor. Her türlü imtiyaza sahipler. Yapacak birsey yok. Alman borsasina acilsin efes bundan hayır gelmez.
En dip noktadan kapatması cok kotu yarin da devamı gelir bu düşüşün . Hepimize geçmiş olsun
Teknik olarak yorumlayabilecek birileri var mı?
Bu tip kağıtlarda temel-teknik değil, sadece patron konuşur.İsterse götürür, istemezse ancak kafadan ortaklık sattırırsınız, ky hayalleri kurarsınız.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Saatliğe göre hareket ediyor alt bantta kapattı 19.56 desteği kuvvetli ikidir buradan dönüyor. Baskı var, endeksin düşeceğini bilerek gönül rahatlığıyla 20.00 dan aldıkları malı 20.02 ye satışa koyuyorlar. Öğleden önce alanların yarısı öyleden sonra geri verdiler. Yagrın 19,90 a tekrar tutunuruz, olumlu haberlerle 20,10 a kadar hareket olur yine. Endeks salarsa soluksuz 18,10 dayız. Yt değildir.
Günlerdir 20 üzerinde tutunamadigimiz için 19.20 kadar dusecez. Yada 21.50 kadar gidecek. Ama düşmesi cok daha yüksek çünkü hisse sacmalik. Borsa artidayke yerinde sayıyor yada dusuyor.
düşenin üstünde kaldığı sürece sorun yok...
https://i.hizliresim.com/2xOzRW.png
düşenin dostu olmazmış :)
olası geri çekilmede ilk destek 19.50... haftalık direnci 21.28...
en iyi indikatörler bile olmuşu gösterir olacağı değil...
Hepimize gecmis olsun. Bir hayalin daha sonuna geldik. Isin yoksa bekle dur
fon satış sürecinde alıcılarda ki iştah bu hafta yok. Endeks giderken eşlik etmedi ama düşerken en önde düştü. Beklemeye devam.
Grafik geçersiz oldu...düşeni ihlal etti.ikinnci desteği test etti..19.50. Üzeri kapanış yaparsa...problem yok sayılır.
Grafikte bariz şekilde bayrak formasyonu oluşacak. Daha biz git gel yaparız. Yinede sinirim bozuluyor bukadar ucuz hisse yok. Birde bu borsada 10 gecmeyen global bir firma ise. Endesin 2 kati düşmek de ayrı bir dert çıkar ken de dusmesi ayrı bir sacmalik
Dikkathttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e196815c81.png
Tek avuntumuz yabancının hunharca satışının bitmiş olması. Son 2 gündür yabancı takasında artış var aylar sonra.
Tabi bunu fırsat bilen balinalar 17'lerden topladığı hisseleri şimdi fiyatı baskılamak için kullanıyorlar. Herifçioğlu 17'den aldığı malı şimdi küçük yatırımcının boynuna vuruyor giyotin misali.
Bizim bilmediğimiz çok şey biliyorlar. 19.33 te tek Emirle 20 bin lot satan adam inşallah bizim gibi cahildir. Eğer değil ise o olacak bu olacak diye hayalerle yaşarız.
110 bine 90 bin alış ağırlıklı. Bürüt takasta 1070 e 370. Şu anki görünüm dünkinden çok daha iyi , artı kapamasakta 19.50 destek üzeri gelir tahminim
19,37 altında 1.300 bin lot işlem var. Bu malı ağırlıklı olarak kim aldı görebilen varmı.
Bu akşam toplantı varmı idi , alkol içilebilen yerlerin açılabilmesi ile ilgili
Yanlış hesaplıyorsunuz. Hisse 20 TL üzerinde iken 20 bin lot hiç birşey deyil. Ancak 19.33 te satım kademeleri boş alım kademelerinde enüste 25 bin lot varken tek emirde 20 bin vermek pahalı bir işlem. Bakalım yerine koyabilecek mi.