Satanın mali da sonsuz mu ki?
Printable View
Satanın mali da sonsuz mu ki?
nedense bu tiyatro bana coskun sabah vakasini hatirlatti...)
İmar çıkmadan bu oyun bozulmaz. Diyelim ki; fiyat birden 70 tl oldu. Satmak isteyenler kolay alıcı bulamayacak. Bir satış furyasında fiyat tekrar 40 lı rakamlara dönecek. Yani kısa süreli bir alım kampanyası uzun dönemde bir işe yaramıyor. İmar çıkarsa bir işe yarar. Yoksa yine patronun insafına kalırız. İşkence gibi. Tek beklenti imar. Diğer şirketlerdeki gibi çeşitli değerlendirme enstrumanları yok.Ara pozisyon almalar için bir nedensellik yok. 1 ve 0 yani imar var ve yok. Siyah ve beyaz var, gri yok. Ara tonlar yok.
Şu piyasada en az %2 basacaktı. Çok pis oldu...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında ıstepne gibi oldu geri gelmiyor 3-5 gün böyle yazsanız dökülenleri toplarsınız.
Parası olmayan taşıyamayan almasın zaten senelerdir onların yüzünden speklere yem oldu turgg. Imar çıkana kadar bekleyen buyursun alsin. Yok ben illa alıp zararına satacak diyen varsa da yapacak bir şey yok.
gazmanbaba vadeyi bilsek malı mülkü buraya yığarız eser miktarda var.
sayin baddog kac lot alabildiniz 14 bin mi
7 bin ben verdim kısada para lazımdı 46 dan h.olsun
satin baddog tabana kadar 70500 lot var bunlarin kaci size ait
En fazla.kaç tl.ye iner en fazla kac tl potansiyeli var bu saatten.sonra hesap buna göre olur prosedür işliyor ins az kaldi mahkemelik.olsa bile mahkeme ye dava acilana kadar adamsa fiyatlar zaten ytd
sizde almaktan vazgectiniz sanirim silin emirleri de herkes evine gitsin :)
Borsa böyle bir şey 46.50 ye satmayan alıcı kaybolunca piyasa satış yiyince 46 ya satmaya başlıyor. Sözce arsa tarla almıştı.[emoji16]
En Azından bugün anladık ki bu fiyatlardan toplu alım satım yalan olmuş. Yapılan çoğu işlem karşılıklı gerçeklikle alakası yok. Imar çıkana kadar beklemeye devam. Umarım tüm gerçek yatırımcılar kazanır.
Bende onu anladim.demekki basmalari tamamen korkutma adam.akilli lot gorunce veremediler satanda zaten bizden arkadas 7 bin satmis yani beklenti.cok.yakin ki cesaret edemedi 40 bin lot.kaptirmaya ytd
Adam alacağım diyor... Her gün satma delisi olan malum vatandaş vermek istemiyor. Sonra cep to cep yapıyorlar, manipüle ediliyor tahta yıllardır hayali işlemlerle diye SPK'ya şikayet ettiğimizde, SPK durumu ne inceliyor ne de müdahale ediyor... Ondan sonra gel bu ülkede yatırımcı ol...
Bence bugün bu forum incelenmeli.
Eğer birinin malının çıkmasına yardım edildiyse spk devreye girmeli. Yazılan ve yapılan işlemler karşılaştırmalı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen incelensin bakalım kim ne yapmış. Tahtada 8skem yapan yok çok kolay tespit edilir.
Şu ana kadar hacim yüzbin lot
Unutmadan sırf birileri aliyor yada alış girdi diye mal almak ne kadar doğru onuda ayrıca tartışmak lazım.
Sayın relax42 tekrar kademe atabilirmisiniz çok teşekkürler
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...777b7425b9.jpg
baddog un lotlarinin onune 6 bin lot koymuslar... sayin baddog sizde onun onune koyun
Birde yabancı robotlar var. Ilginç işlem yapan.
sayin baddog sapla samani bi ayirin artik... emri 47 ye cekin satan satsin pislikler bi temizlensin
sayin baddog egerki 47 deki ziraat ler seninse robotu bugun eve ekside yollayacaksin :)
Eğer bu malları spek kaybediyorsa yarın acısı nasıl çıkacak merak konusu[emoji1]
bence satanlarin cogu kuslu siteden tasviye ile alanlar satiyor...acemi spekte kaptirmistir o ayri bi konu...ama ne kadar kaptirdi o merak konusu...baddog yarinda tahtaya sahip cikarsa kuslu sitede bu kagita alim tavsiyeleri artar millet cullandimi acemi spek bile tutamaz tahtayi
Kuşlu sitede ki 63 bin takipcili arkadas turgg yi 50 tl de bile daha yolun yarisi diyor onu beklicez diyor dediginiz gibi insaanlaar yeni hisse hikaye ararken bunu keşfederlerse oldukca egleniriz ytd
Sayın baddog çok kararlı gibi geldi bana. Arkasını bırakmazsa spek yukarı sürmek zorunda kalabilir. Bu durum kağıda olan dikkatleri artırır. Artık olumlu düşünmek istiyoruz. Çok yorulduk.
Bence asıl mesele biran evvel imarin çıkması. Yoksa biri almış biri satmış. Toplam sıfır. Bütün herkesin kazanacağı formül imar ve akabinde proje, satış haberleri...
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e084ea35f.jpg
Ayrıca benim anlamadığım 46.50 46 alışlarına vermeyenler 47 üzerinde satışta sıraya girdiler.
Gerçi daha önceki yabancılar en fazla 85bin civarı mal alabilmişlerdi şubat ayında.
Ah Adilhan ah..
Forumdan okudugum kadariyla Bugun tahtadan 27 bin lot alindi , hatta 40 bin alici varken tahta sahibi basmadi. Tahta sahibi basmadan 27 bin alinirken hisse tavan yapmadı. Garip islemler. Ya gercekten twitterdan gazla alan ky satiyor ya da bisiler dönüyor
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vurmuş çekmiş :oleyo: Zamansallıktan yırtmış :)
https://i.hizliresim.com/caVJxd.png
son zamanlarda duydugum en dogru yorum...imar cikmadan yapilan islemlerin bize - yani satmayip bekleyenlere - zerre kadar faydasi yok. Baddog almis, satmis, 47'ye surmus ne degisecek. Ya da kuscular gelmis gitmis. Bize faydasi ne. Imar cikmadan bizim bekledigimiz rakamlara bu hareketlerle gelmesinin imkani yok. Yapilan sadece tiyatro, entrika, vs...