Çok kazanmıştık 2-3 ayda biraz bedel ödedik diyelim :) paranın hiçbir değeri olmadığını anladım. Orda rakamlar yazıyor ama bana yemin ederim hiçbirşey ifade etmedi sadece ne yapıyorum ben diye kendi kendime sordum.
Printable View
Bende 2007 den beri ayni nickle forumdayım. Hemen hemen hepsiyle muhabbetim olmuştur. Ama şimdi sürekli yukarı hedef verenler , sürekli siyasi yazı yazanlar... Forum kirlendi. Belki yıllar insanlarıda kirli yaptı...
Stockgeneration bu basligin efsanesiydi bence, sadece pozisyonu açtigi rakami yazardi ve giderdi sonra gelip kapadigi rakami yazardi. %95 actigi poz kazanirdi. Actigi pozu stopladiginda da aninda yazardi
Delu vardi delu. Makinalari dowun palasiyla cok ugrasirdi yenemedi bir turlu o vurdukca giderdi dow. Babasinin pastanesi vardi. Bir aralar geldi gitti yine
Biris daha vardı 3-4 yıl öncesinde 1/3 işlem açardı, hedefine gelirse kâr al terste kalirsa 2/3 olmadi 3/3 ama %90 kazanirdi %10 da stoploss yapardi onun nickini hatirlatamadim
sokağa çıkma yasağı yaklaşıyor
lupponuzu colanızı pırasanızı
vakitlice alın Sonra ortalik 56 oluyor :kahkah:
https://pbs.twimg.com/media/EV00YjyX...jpg&name=small
AKİNONYA ŞATOSU zaten kentuf un profilinde yazmiyormuydu ?
stockgeneration stop oldugunu 1 2 sefer anca gormusumdur . ona bile bulastilar bu topikte .. oncekli viop topigine bak birde simdiye bak troller sabaha kadar anadolu ajansi kopyaliyor mesaj dolduruyor. aktroller memleketi yedi bitirdi diyordum ama viop basliginida yemisler bitirmisler :)
Benim bu 3. Nikim gençtik o zamanlar hemen tel no yapıştırdım açık olarak şimdi durulduk tel no yu da genelde siyasi nedenlerle yapıştırdım ozamanda trol çoktu malum açılım zamanıydı şimdi bizden fazla milli yerlici oldular he he he
beyler (arbitraj öğrenin)
şimdi yazdığım arada kaynayıp gidecek ama
Resmi gazetede hisselerin vereceği temettü açıkl*****n %25 i olarak dağıtılacak kalanı ise Eylülden sonraya bakılacak
bu durum Viopta fiyatlamaları sapıttıracak
arbitraj işlemlerini öğrenin hazır olun. (risksiz kazanç)
6.ay vadede 1500 olan temettü puanı 400 lere iniyor
8. ay vadede 1550 olan temettü puanı 425 lere iniyor
12. ayda 1800 olarak devam ettiriyorum. (yeni açıklayan olursa değişir)
birde tosbaga vardi . o ne oldu oda gozukmuyor gecen bir ara twitter da bir basslikta gormustum .
Aniden ve çok hızlı bir şekilde beyin sapında çıkan problem nedeniyle vefat etmişti. Hiçbir belirti de yoktu kendisinde. Ben de savcı siye biliyorum kendisini. Yayarak poz alırdı her 1000 lik kademe de satış yapardı. Örneğin 115 'te 10 sattıysa 116 da 5, 117 de tekrar 10, sonra tekrar 5 şeklinde poz alırdı. 8 - 10 bin ouana kadar dvm ederdi satış ya da alışa. Hangi poz 1000 puan kâra geçtiyse kapatırdı. Allah rahmet eylesin nostraoptimaya. Bi arkadaş onun için voptan kazandığını dağıtan biri demişti.
117.600 1/10 cort
117.625 1/10 daha
%25 temettü meselesi bugünkü resmi gazetede yayınlandı.12.madde
Genel kurul yapılıp karar alınmış olsa bile ,2019 karının %25 i dağıtılacak ,
kalanı 30 eylülden sonra dağıtılacak.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20200417-2.htm
MADDE 12 – 13/1/2011 tarihli ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununa aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.
“GEÇİCİ MADDE 13 – (1) Sermaye şirketlerinde, 30/9/2020 tarihine kadar 2019 yılı net dönem kârının yalnızca yüzde yirmi beşine kadarının dağıtımına karar verilebilir, geçmiş yıl kârları ve serbest yedek akçeler dağıtıma konu edilemez, genel kurulca yönetim kuruluna kâr payı avansı dağıtımı yetkisi verilemez. Devlet, il özel idaresi, belediye, köy ile diğer kamu tüzel kişilerinin ve sermayesinin yüzde ellisinden fazlası kamuya ait fonların, doğrudan veya dolaylı olarak sermayesinin yüzde ellisinden fazlasına sahip olduğu şirketler hakkında bu fıkra hükmü uygulanmaz. Bu fıkrada belirtilen süreyi üç ay uzatmaya ve kısaltmaya Cumhurbaşkanı yetkilidir.
(2) Genel kurulca 2019 yılı hesap dönemine ilişkin kâr payı dağıtımı kararı alınmış ancak henüz pay sahiplerine ödeme yapılmamışsa veya kısmi ödeme yapılmışsa, 2019 yılı net dönem kârının yüzde yirmi beşini aşan kısma ilişkin ödemeler birinci fıkrada belirtilen sürenin sonuna kadar ertelenir.
(3) Bu maddenin kapsamına giren sermaye şirketlerine ilişkin istisnalar ile uygulamaya dair usul ve esasları belirlemeye, Hazine ve Maliye Bakanlığının görüşünü almak suretiyle Ticaret Bakanlığı yetkilidir.â€
madem eskileri anıyoruz >> https://www.hisse.net/eforum/showthr...=3870#post3870
mavzer, gemici, tiyatro, kemal, baba...
Yaa kardeßim Allah aşkına şu en alttaki imza cümleni kaldır lütfen artık yaa...çok rahatsız edici. Her yazını okurken orası da yine gozume takiiyor okuyorum biktim artik...Zamanımız değerli israf etmeyelim diye dusunuyorum....Yoksa gayet güzel fikirlerinizin coguna katiliyorum ve begeniyorum. Aynı dünya görüşüne sahibiz...Guzel paylasimlariniz var. Ama dedigim konu...rica etsem olur mu...kusura bakmazsanîz ve sizce de uygunsa...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
117.600 1/10 daha etti 3/10 seans bitmeden kapanacak...
2/10 da 117.675 den etti 5/10
Baba Tuzla da oturuyordu, Nüvit diye adı aklımda kalmış...
3/10 da 117.700 den etti 8/10 cort
Güzelim longları kapattık yukarı aldı zındık.
117.700 Ek short.