Şakir sen sarımsaklı havuç yememişin belli , siyasetçi borsa yı önemsiyor bu hükümet öyle her zaman bir hikaye bulur alıcıda satıcı da kendisi olduğu için KASA her zaman kazanır unutma bunu:)
Printable View
petrol mu bulduk. acaba.. demekki faiz artmıyor ama petrol buluyoruz.. ben bunu çıakrdım
YTD
bollinger ve macd kesişimi 112 bine denk geliyor.
https://i.hizliresim.com/GLwX8A.png
Bu sasa ne is yapiyor bilen var mi dunya kadar alip satıyorum :drunk:
Petrol degil mi bu
bozgurt!
şu gelen boztancı ötobüzü mü?
yaprak kürek uğraşma istersen. :he:
Libya'dan TL ile petrol alınabilir belki.
Bi sasa gitmedi amk les sasa :kahkah:
dolar 7,30 oldu hala bankaları satıyorlar.
Kocum Tüpraş :)
Dün yön yukarı yükselen stop ile devam ve 2 gündür hisse alımı yapıyorum yazmıştım.
Bakalım çoşku kaç gün sürecek :)
Emlak Konutda petrol buldu galiba o bile %6
Herkesin gözü cambaz da. Dolara bakan yok %1 bile düşmedi. Yüzyılın en bol doları var petrol bulmus ülke dolara bak.
Rusya dan neden 4 kat pahalı gaz alıyoruz sorunca ticari sır dıyorlardı. Acaba rusya ya sıkıstımızda rezervn birini bize pasla parası peşin olayımı.
Bunlar varken her ihtimal mevcut bence.
gece forumda iyi dolar algısı yapıldı dolar sabah dolar alanlar zarar etmez umarım gerçi 9.9 u görecekmiş dediklerine göre :cool:y.t.d
Şimdi petrol bulsak petkm ve tuprs ne yararı olacak.:)
Mesala ABD seçimini BIDEN kazansa İran yaptırımlarını kaldıracağı söyleniyor buda piyasaya 2 milyon varil fazla petrol gelmesi demek.
6 aydır ilk defa tüpraş sız kaldım şu an...eller titriyor... Maliyet 65TL idi, düşen trende yaklaştığı için 86.70 den verdim. Acil geri almam lazım. Ver pala aşağı :P
Petkm de tavan kitlemiş... erken mi verdim acaba düşüncesi çık aklımdan...
coşkuya geç atlayanlara veriyorlar sopayı... petkimin tavanıda bozdular.
Lan paragoz yazma amk yine yazdi yine cakmaya basladilar git baska foruma birader
Her gün oyları eriyen bir iktidar var.
Bir yalana sarılacaklar.
Bişey olmuştır. Olmamışsa bile olmalı.
İstanbul seçimleri
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya petrol olsa bankaları falanda süpürürlerdi...neymiş bu müjde acaba? banklarada hiç öyle ahım şahım bir alış yok...
petrol gaz bulup bunu çıkaracak haberi verecekler ve bist100 1,5 cent olacak öyle mi?
eğer bu haberin aslı astarı olsa ve halka cuma günü açıklanacak olsa bu borsayı 1.5 cent'ten değil en az 3 cent'ten coşkuyla tepeden ele verirlerdi.
haber yine petrol gaz olabilir ama sonu belirsiz olur. 2022'den sonra deyip seçim şartına bağlarlar. belki de dalgalı kur rejiminden çıkıyoruzdur? halkımız artık dolar euroyla fakirleşmeyecektir. eksen kayması dedi damat.
İyi mal devri edildi
cuma günüde sümele manastırını camiye çevirir al sana müjde :)
borsa açıkken müjde diyerek çok büyük manipülasyon yapıldı.
87,30 gören TURPS 83,30 oldu...
Attı makasa bak imana gel
Len vade bitecek nerede ise
Valla ben bu işten anlamıyorum ama sanki çok büyük bir cisim yaklaşıyor gibi:whistling:
Spekulasyonun babasını yaptılar yine...
Akdeniz de gaz bulunmuş söylentisi var
Bulunmaz bir fırsattı bana göre
Valla açık ve net gözünün yaşına bakmadım arkadeş
Nereden canım istedi yapıştırdım jetonları