Macroş geri çekilsin tutarlı açıklamalar yapar.
Printable View
Ev işlerinden bahsedince, bazı şeylere zam gelmemiş hatta indirim olmuş.
Nevresim takımı ranforce olunca belirli bir kalite oluyor. Tişört fiyatına. Yorumlar iyi ben de aldım. Daha ucuz modellerde kumaşlar beğenilmemiş. Üst kalite olanlar ise gömleklik kumaştan oluyor ama gidip göz ile el ile kontrol etmek gerekir.
279 TL den 94 TL ye gerilemiş.
https://www.hepsiburada.com/cotton-t...-HBV00000PN9JB
Cotton Touch Ranforce Puzzle Gri Çift Kişilik Nevresim Takımı
1222 çıtır short buraya kadar basti bi 1218 görür herhalde demi
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global cortlamaya başladı. 2 şort salladım 1085 stoplu
halkın anlayacağı dilden konuşulmaz.
sen lafı,
uluslararası camiyanın anlayacağı şekilde söylemen lazım.
ayşe teyze anlamasın.
fransayı idin tootoşuna sokacan ama bunu yaparken gayet nazik ve akılcı olacan.
argoya kaçan sözler, gülhanbeyi tavırlarlan olmaz o iş.
Saat 16:00 da Niğde Otoyolu açılışı varmış.
Oradan mesaj gelebilir.
O yol bana çok iyi oldu ya can çektikçe git Antep'e beyran katmer Allah ne verdiyse artik :) mersin 3.5 saat, adana öyle, neden şimdiye kadar acmadilarsa, o bölgeye çok iyi gelecek bir yol. O bölgede iş yapan şirket aklına gelen? Yol muhabbetine alalim aksam veririz :):)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avcılar atıcılar ve vurkaccılar pusuda bekliyor, ceylanı yakalarsa akşama güzel bir ziyafet çeker :he:
şuan ceylan ürkek vede titrek bir şekilde çalıların arkasına saklanmış bekliyor.
Makinaların dişleri tutmuyor.:)
tornacı Trump gerekli.
1220 720 lot al yazmış, ben de 1223 ten ek short yazdım madem gel gel diyorsun geliriz kardeş sıkıntı yok :)
marcin birliğinii geri çektim.
sırf otoyol hatrına.
Otoyollarda belirli standartlar var diye biliyorum. Maksimum eğim, viraj yarı çapı vs.
Otoyollar tam bir bütünlük içinde olur ise 20 tonluk kamyonların yerini daha büyük dorseli kamyonlar alabilir belirli merkezler arasında. Ama arada yokuş olan yerler olunca daha düşük kapasiteli kamyonlar ile iş yapılıyor bence.
ayu tuzağına düşmeyin ayucuklarım
Bilmiyorum Almanyada araç kullandınız mı, bizdeki otoyolların hiç birisi otoyol filan değil. Ankara istanbul zaten bildiğin normal yol inişli çıkışlı, niğde mersin korkunç yokuş ve viraj var, belki adana antep arası sayılır onda da 130 geçersen ceza geliyor.
Almanyada, E serisi kiralamışım autobahn da berlin den münih e gidiyorum, 200 le sol şeride bi çıkayım dedim, demez olaydım anında arkam konvoy oldu hem de öyle eski yeni diye bir olay yok herkes bas bas basabas modunda 200 250 motor kaç yaparsa gidiyor. Viraj yok, yol geniş. Bazı yerlerde, adamlar yolu toprak seviyesinin altına almış rüzgar esmesin diye.
Tabela var, diyor ki 130'a düş :):) 130 la kamyonlar filan gidiyor. Gerçekten muazzam, keşke bizde de olsa ama ekonomi ile alakalı tabi.
Almanya otoyolda hız sınırı getirmeyi düşünüyor diye haber vardı. Sol şeritte arkadan çarparsan öndeki araba kabahatli oluyormuş.
3 5 kademe kar goren hemen satiyor
Avcıda bekliyor ceylanda bekliyor
bu sessüzlük pek hayra alamet değil. vaziyet alın baba nın oğlu Kemal gelebilü :drunk:
benim senaryo şüüüle
aşaya gelürse, günün dibi 1211 miş sabah hangi ara gördü kaçırmışım :he: o seviyeden lönk jetonu sallamayı düşünüyorum.
gelmezse yukarı giderse o zaman flat devam edecem aşırı köpük yaparsa belki şortluyabilürüm emme bugün şorttan üttüğüm için bi da ütmek istemiyorum ondan mütevellit
Flat beklemeye devam.
ya avcı ses çıkartacak ceylan kaçıcak,
ya ceylan ses çıkartacak avcı vuracak
Sessüzlük
Alımda bence çakma yabancılar var ortalıkta, kuzu postu gitmiş kurt olabilirler.
son durum için fikri olan var mı ? şır şır şır mı go go go mu ? sanki go go go değil belki ama go gibi.
poz flat, karı vermeyelim geri.
testerecikle vakit dolduruyo palacan tuzağa düşmeyin ayıcıklarım
Şır şır ihtimali daha yüksek gibi sanki ama belli olmuy bu işler.
akıl sır ermez paranın işine
Bigşort abi olsaydı, kol gibi yeşilken eksi kapanış bekliyorum yazardı.
Kulakları çınlasın iyi abimizdi güzel vuruşurdu, şimdi uzuncu oldu buraların tadi kaçtı. vurkaçcı Bigşort abimi özledim bee ya, napsak ta gurtar sak ki onu :drunk:
Vuruşma camlarda başladı.
Çalkala çalkala başımız döndü be Pala, sıktın bugün :)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.30--5.00 arası vatandaş gelir.. o saate kadar amatörlere bıraktı gibi
kchol..geçen hafta 16 civarıydı...14.80 lerde sürünüyor..
THY..11.20---40 arasıydı..10.40 civarı batık...
usdtry ekim vadelisi 7,5660 gözüme biraz zarif gözüktü.
bismillah diyerek minik minik short jetonları atalım aga...
Kapa açları unutmuyonuz de mi saayın piyasagil.. )