10 yıl güzel maliyetin 35 civarları o zaman siz hisseyle nikahı tazelersiniz :)günü gelince
Printable View
İyi geceler hocam
iyi geceler hocam nasılsınız
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji23][emoji23] aynen hocam hisseyle aşk yaşamaya başladım yüklü girdim maliyet 40 tl ama 100 tl kere gelemeden yarısını boşalttım buralara gelene kadar dayanamadım kalan nerden satsam diye düşünüp duruyorum şuanda bedelsiz haberi dahi gelmedi ne yapsam bilemedim saygılar hocam YTD
Çelik hocam sekur yüzde400bedelsiz açıkladı hisse 45.54geldi bir değerlendirme yapabilirmisiniz teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu gün sıkıcı bir seanstı biz 3.5 yine kazandık ALLAH bereket versin ulusa seslenişi bekledim kaç saattir bir acıklama yok
Hayırlı geceler cümleten.. ilgiyle takibe devam ediyoruz Hocam...
Yurtdışı operasyonda terörle mücadele sırasında Şehadet şerbetini içen Yüzbaşı Burak Coşkun ve Astsubay Harun Turhan yiğitlerimize Allahtan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere Türk milletine sabırlar diliyorum.
Başımız sağolsun.
Şehitler ölmez, Vatan bölünmez.
Hayırlı geceler. Hocam katmr ve yayla ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz acaba?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi geceler. Çelik hocam, Emkel ve tuclk hakkında değerli görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Lot miktarı az birde yurtdışından bu ay üretim kapasitesini yüzde25artıracak makine gelicekti bedelsiz verme tarihi belli değil bilançosu belli değil acaba üç haneleri görürmü diye hayel kurdum hocam birde yüzde 400bedelsizi çok iyi sizin engin tecrübeniz artı grafik ne der hocam çok merak ettim sağolun varolun hocam..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ediyorum, sağolun hocam.
iyi geceler hocam kiriptolarda sisteme düsen varmı acaba
dmsas
ostım 4.30 civarına hareket edebilir üstünde 1 saat kalırsa tavan deneyebilir ytd
edıp
sahol yarın izliyeceklerim YTD HERKESE BOL KAZANÇLAR İYİ GECELER
Hayırlı geceler Hocam.. Allah hepimize hayırlı bol kazançlar versin...
usdtdaı
tether / daı
ıcxxbt
ıcx / xbt
ıcxbtc
ıcon / bıtcoın
tusdusdt
trueusd / tetherus
usdnusd
neutrıno usd / us dollar
ıosbtc
ıos / bıtcoın
arusd
arweave / us dollar
paxusdt
paxos standard / tetherus
zılbtc
zıl / bıtcoın
npxsbtc
pundı x / bıtcoın
busdusdt
bınance usd / tether
chrtrx
chromıa / tron
lskeos
lısk / eos
Cok var bunları seçtim :)
maşallah hocam elinize sağlık teşekkurler
Hocam JANTS ve KOZAL hakkındakı goruslerınız nedır. şimdıden tskler
Çelik hocam,Esma Hanım ve Mebes hocam. Sizin yorumlarınız sonrası 2 gün önce KRGYO aldım bugün yüzde 10'a yakın bir karla sattım. Verdiğiniz fikirler ve yaptığınız yorumlar için çok teşekkürler. Allah razı olsun
Orta vadeli incilerimden olan CEMTS ve ALGYO fena değiller KLMSN 19.42 üzerinde kaldıkça güzel olmaya devam eder.Diğer incilerimizden PAPIL da saatlıkta ve 4.saatlıkta düzeltmeyi bitirmiş olmalı .23.00 üzeri kalırsa hareket edebilir.22.44 stop seviyem.OSTIM 4.25 dek yükseldi önü açık.Hocamızın listesinde bende yok DMSAS güzel başlangıç yaptı.TRCAS emin adımlarla yoluna devam ediyor.YTD.
03-02-2021 tarihlı yabancı payı haftalık değişimde PAPIL 1.02 puandan 9.52 puana yükselerek dikkat çekmektedir.Kesinlikle YTD.
Ben orta ve uzun vadede yatırım yaptım bu şirkete.Günlük iniş ve çıkışları önemsemiyorum.Sabırla ve pes etmeden kovalacağız.Elbette önemli direnç ve stop seviyelerine riayet edeceğiz.İstikrarlı büyüyen ,yatırımlar yapıp teşvik alan şirketler en sağlam yatım araçlarıdır.Bu yıl sonu Net kar 200.mio. üzerinde gelebilme ihtimalı yüksek.Temel rasyölleri dahada güzelleşecek.
Bu şirkete benzer temel rasyölleryle çok hoşuma giden ARDYZ vardı biraz taşıdım.Bir anda elimden kaçırdım ve yakalıyamadım.İstediğim seviyelere inerse onuda tekrardan förtföye katarım.YTD.
iTTİFAK gitti vay be 2.12 al sonra sat doldurusa gel sonra 2.4 fırsat geldi yine almadık doldurusa gelip oysa inandıgın seyin arksında olcan :)
PARSAN iki gündür %5 prim veriyor. Allah bereket versin. Dinlenmeye mi geçer, yoksa hedef 35 mi der. Destek Dirençler hakkında güncel bilgisi olan paylaşabilir mi teşekkürler.
anele 4.07 üstü kaldığı sürece yön yukarı