Video daki beyanınızı hatırlatmak vazifem oldu. ÜLKEMİZE DÜRÜST FİRMALAR LAZIM! SÖZÜ ÖZÜ BİR!!!! Dansözlük yapmayan! Şirketinin arkasında duran!!!
Printable View
Kimse kalmadı, utan bir damla,
Millet başka yere mi yazıyor ben mi . Bryatla arası 200 oldu
Buraya yazıldığı zaman birileri kalaya basliyor. Tadı olmuyor buranın. İzlemek daha iyi.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağır malsın net!!, hisseyi kast etmiyorum..
Hisse hakkında gram fikri yok ortalığa salya saçıyor bildiğin bir şey varsa yaz elini bağlayan yok, yoksa da çemkirme.
Son iki kap müthiş hahahha yeni gelen zımbırtı kap atmayı öğreniyor galiba katılım ilkelerine göre hassasiyet taşıyan varsa aranızda size de sinyal vermiş olabilirler.
320 altında heybe itina ile doldurulur çıkarsa malımız inerse nakdimiz var u30 u100 ne varsa primli sıra kimde acaba ekim ayı borsa ayı her koşula hazırız
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
sn Ha Gayret bunlarda dansözlük ata sporu kukla müdür ona öğretilenin dışında herhangi bir şey söyleyemez yatırımcıyı bir silkeleye bilseler gayrimenkul satışını bile gölgede bırakacak kaplar haberler okuruz bunlara fırsat veren kendi payıma konuşuyorum kansızdır çok malım var daha da çok olacak bekliyoruz acelemiz yok bakma poz kestiklerine 40 doların altında onlarda hayvan gibi zarardalar.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
O!!! Ilk emir geldi bile
Yine hakaret yine hakaret.. çok önemli bilgiler yazdi teşekkür ederiz. Ben bu firma ile kac bin konut işleri için ağır kalem ticaret teklifleri almış fakat dinazor yönetim yüzünden anlaşma yapmamış bir bireyim. Dangalak diyecegim hakarete girer o yüzden qdangalak demiyorum
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Unutmadan yazayım. Bugün hava çok güzel
Para benim keyif benim. Pavyona harcayacagima buraya yatırdım. Konsomasyonu iyimis.
dansözden bahsedince kabiliyetlerini hatırladı galiba gevşek
Neyse boş muhabbete vakit yok bugün heybe bir miktar doldu gidip biraz da bir kaç bin konut ihalesi alayım bugün hava b*k gibi İÇİM DIŞIM ALCAR OLDU KUSUCAM HEY ALLAHIM HEY
Bura gerçekten bozdu her geçen gün de bu rezaleti katlıyor stresle borsa olmaz kaldıramıyorsanız yapmayın cidden bu madıra filozofunun algı yapmadığına ikna oldum ama arladaş çok stresli ve sanırım bağımlı
Ben stresli falan değilim. Çıkmasını bekliyorum çıkınca da satacağım. Nasıl bu kanıya vakıf olunur bilmiyorum. Birşey yazmıyorum bekliyorum. Sıkıntı yok stres yok ...
Alcar yönetimi adamlığınızı, dürüstlüğünüzü hayretle ve ibretle izliyoruz!
Öyle instagramda beğenmediğiniz yorumları silip, çiçekli böcekli sevimli mi sevimli, övgü! dolu yorumları bırakmakla olmuyor bu işler.
Zibidiler bryat ı takip ediyor[emoji846] Yalnız aşağı inerken! Yatacak yeriniz yok alcar yönetimi. Bu sizin eseriniz!!
Sabrımız var, boşa uğraşma bırak artık
Uzun sürüngen yok piyasada. Sahibini yalarken zehirlediler mi zabıtalar acaba...
355 te 3173 lot var alarşa gerisi hızlı gelir
Ytd
375 ye 1140 var geçerse tavan diyelim
Ytd
Tavanda bekleyen 9647
Hayırlı olsun
12760 bekleyen ile karanlık odaya girdi
14043 bekleyen lot ile pazartesiye kaldık
Tavan hayırlı oldun
Nazar değmesin ve devamı gelsin diyelim arkadaşlar
Ytd
Bakalım içeriden ne haber aldılar. Tavan geldiğine göre! Bugün yarın kap bildirimini attırırlar!!!
Arsa haberimi dusucek acaba bakalim . Hafta sonu izliyelim
gun ıcı alıp satanlara baktım az once pek guzel durmuyor bank of satanlarda bası cekmıs ınsallah gene husran yasatmazlar .hayırlısı.
10 günlük hapis cezasını yattık, çıktık! (Tabi forumda) Bizim kıytırık sünepe spek 358 i 2 yıl sonra!!!! geçmeye karar vermiş. Çaldıklarını anca sindirmiş demekki...4 haneye kadar benden kurtuluşun yok..Ne kadar erken çıkarırsan, benden o kadar çabuk kurtulursun. Yedi sülalen kurtulur!!!.... Sonra cehennemin dibine kadar yolun var...Tabi O rakamı görüp oralarda kalıcı olursan!!!. Aşağı basarsan yine gelirim!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
400 de 4800 lot var eritirse devam
Ytd
Bankalar %100, 200 çıktı bir iki ay içerisinde. Biz mal gibi bakıyoduk. Şimdi düşerken bizi de götürme da
Ekürisinin gerisinde kaldı akşama doğru bir atak olur mu acaba
Ulan 2 gün adam olun, çok değil 2 gün... Hırsızlığın da bir adabı vardır. Bunlar çapulcu...Cibiliyetsizliğin en üst level ında Allahsız, kitapsız hırsızlar.
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Hayırlı olsun
Tavanda 3777 bekleyen ile kapattı
Yarına nazar değmeden devam diyelim
Neler oluyor acaba?5/6 tavan görmeden sevinemeyecegim sanirim...
Geldi trışkadan direncine. Akıllı!!! biri burada teknikçileri döker. Ama AKILLI!!! biri. Fibo 0.618 direnci 437.30... Teknikçilerin bir çoğu burada normalde dökülür. 0.618 NORMAL, DERİNLİKLİ!!! hisselerde önemli dirençtir. Zaten trışkadan sığ tahta. BEN OLSAM YUKARI SÜRERİM!!! Teknikçileri avlarım, sattıklarını yukarıdan aldırırım, yada kitlerim tavana, hadi eyvallah. Görelim akıllı mı, yoksa yıllardan beri söylediğim gibi, mal bir spek mi!
Lakin beni 4 hanelerden önce D Ö K E M E Z!!! O ayrı mesele...
https://i.hizliresim.com/29luvxu.jpg